Prijava

vidim razbacali ste to po više tema pa reko evo jedna da objedini to sve. dajte sebi oduška jer su nam usrali vikend i dala hrvatima municije za podjebavanje za sljedećih 100 godina.

samo najgore kletve. potrudite se da bude više smiješno nego uvrijedljivo i vulgarno.

evo neš objasnio kako to ide:

JEBEM I MAJKU I OCA I SVAKU JAJNU ĆELIJU KOJA JE IZAŠLA IZ NJIHOVIH MAJKI OD RANOG PUBERTETA DO KLIMAKSA. JEBEM IMA DECU, ŽENE, STRIČEVE, STRINE, KOMŠIJE, FOLOVERE NA TVITERU, LIKOVE KOJI SE OČEŠU SLUČAJNO O NJIH NA ULICI, KLINCE SA KOJIMA SU DELILI ŠKOLE I RAZREDE TOKOM ŠKOLOVANJA SA SVE NJIHOVIM RODITELJIMA I RODBINOM. JEBEM MAJKE NJIHOVIM FRIZERIMA, PEKARIMA, SPONZORIMA, KUĆNIM POMOĆNICAMA, KEVAMA NJIHOVIH KURVI, PILOTIMA KOJI SU IH DOVEZLI DO HRVATSKE, GOLUBOVIMA KOJI SU PRELETELI PREKO NJIHOVIH GLAVA, MRAVIMA KOJI SU SE KRETALI U TRAVI PO KOJOJ SU TRČALI. JEBEM MAJKE ONIMA KOJI SU IM PRVI KUPILI LOPTU, PRODAVCU KOJI IM JE PRODAO LOPTU, PRODAVCU KOJI IM JE PRODAO PRVU TRENERKU, LIKU ŠTO JE ODRŽAVAO TEREN NA KOJIMA SU POČELI DA TRENIRAJU. JEBEM MAJKU I NJIHOVOM PRVOM TRENERU. JEBEM MAJKU I SAMOM SEBI ŠTO SAM UOPŠTE I GLEDAO UTAKMICU. JEBEM MAJKU I ONOM KO MISLI DA NE TREBA UKINUTI FUDBAL U SRBIJI. JEBEM I JEBEM I JEBEM I JEBEM I NE MOGU DA STANEM! IDIOTI JEBENI! DVA GOLA IM ZABILI! PU MAJKU VAM JEBEM MANEKENSKU!

HRRRRRRRK PU! :pljuje:

ЈЕБИ УСТАШЕЕЕЕЕЕ

hrk, ne pljuje....

ЈЕБИ УСТАШЕЕЕЕЕЕ

+1389

I DA VODIŠ 10 NULA KURAC BI SE PESMA ČULA JUGOSLAVIJO JUGOSLAVIJO

JEBI USTAŠE!!!312425

Nikad pljuvanje po reprezentaciji Srbije. Nikad. Nebitno što pojma nemaju i nebitno što ja uošte ne gledam fudbal, ali reprezentacija je reprezentacija.