Prijava

http://www.youtube.com/watch?v=TG2Tz4pOoA8

Ne znam da li je iko od vas gledao ovo na Nešnl Džiografiku, mada verujem da jeste. Pregršt raznih likova po Americi se sprema za neku formu sudnjeg dana (EMP, asteroid, nestanak nafte ii šta ti ja znam).

Gledam ovo, i mislim se koji ludaci. Ali onda neki debeli pogleda u kameru i kaže "Jesam li ja lud ili ste vi?". Jebo reko majku svoju, ako stvarno dođe, oni se spasoše a ja ga posisa.

Imate li vi, a naravno da imate, mišljenje o ovome?

Dakle glavno pitanje je da li su oni ludaci i zašto jesu?

Naravno da su ludaci, ali naravno da će propast sveta doći kad-tad, na ovaj ili onaj način, i onda će neki od tih ludaka možda imati prednost u preživljavanju nad nama normalnima.

Ja bih ih ubio, čisto da vidim kako će onda da prežive.

Судњи дан MEANS SVI UMIREMO. Nači, ako se raspadne Zemlja, udari meteor, proguta nas Sunce i uostalom 99% raznih scenarija mogu oni da se pripremaju kolko hoće. Glupo do bola.
Ako nestane nafte nema razloga za smak sveta, osim ako Amrikanci ne napadnu sve atomskim bombama jer pizde što nema više nafte.

Džordi, nemoj da si bukvalista. Napisao sam "neku formu sudnjeg dana", znači da dođe do opšteg meteža, na primer nestane vode za piće ili šta ti ja znam. A ne proguta nas sunce i svi pomremo. Onda ne bi bilo diskusije da li su debili.

Nema diskusije ni sad. Umrećemo svakako. Jes' boli me kurac da se cimam oko tih govana, nego su to zbog glupavih Amera napravili. Gledajte vi deco Tabu, zajeb'te ostala sranja.

Možda sam lud, ali nešto mislim da kupim neku dugu cev i malo municije, konzerviram je i zakopam, zlu ne trebalo. Ako nikad ne budeš imao razloga da je iskopaš, super. Ako ti bude zatrebala, bićeš u prednosti nad onima koji je nemaju.

Pa kolko vidim većinom se pripremaju za meteore i ta sranja. Dobro je praviti zalihe, ali ovo malo prevazilazi ono obično ''nek se nađe'' i prelazi u debilizam.

Bole me kurac,ionako ću umrem jedared.

Kad sam video najavu, pomislio sam "kakve retardirane moroncine".. A onda sam odgledao par epizoda.. Vecina je bila stvarno debilna (recimo spremajuci se za nuklearnu katastrofu tako sto su zalepili aluminijumsku foliju na prozore),ali me jedna epizoda bacila u razmisljanje..

Glavni akter je zena koja je bila u top menadzmentu multimilionske kompanije, bavi se ekonomijom (ima valjda i doktorat), i onda je dala otkaz i krenula da se bavi ovim..
Ona se sprema za ekonomski propast sveta, nestanak svih valuta (tacnije masivnu inflaciju preko noci), i povratak klasicnom prezivljavanju..
Steka hranu, ima tucu recepata koji se sastoje od hrane koja se moze konzervirati i cuvati godinama.. Sopstveni rezervoar za pijecu vodu sa filterima.. Seme raznoraznih biljaka (za koje smatra da ce biti valuta u buducnosti).
Totalno ozbiljna prica, i kad malo bolje razmislis, uopste nije toliko nerealna.. Ok, mozda nece doci do globalne nestasice hrane i vode,al mislim da cemo se kad tad susresti sa situacijom da nam nece bas sve biti na rafu u samoposluzi..

Sve su to budalaštine. U pravoj krizi stvar se svodi na to koliko si spreman da učiniš za preživljavanje.

Jedina valuta koja nekom kurcu može vredeti u situaciji smaka civilizacije (ne sveta, jer je bespredmetno o tome diskutovati) je praktično znanje. Omnia mea mecum porto.

Biće rata to je sigurno za nekih 20g(možda i bliže), samim tim počeće i sudnji dan.

JEBAĆEMO SKOTE SUTRA U PRKNO

Jedina valuta koja nekom kurcu može vredeti u situaciji smaka civilizacije (ne sveta, jer je bespredmetno o tome diskutovati) je praktično znanje. Omnia mea mecum porto.

Znanje o prezivljavanju. Vec vidim Bear Gryllsa kao vrhovnog gospodara :D

Toliko, ja redovno gledam Hanibala, ima strava recepte.

Нисам гледао ово, али ћу погледати.
ЈА ИМАМ ПЛАН ЗА СУДЊИ ДАН! Али није на одмет чути додатне типс. лолололо

Ne vidim poentu u stekanju ogromne kolicine hrane u garazi (to sam video u jednoj epizodi), kad moze da ti uleti neki lik sa puskom, rokne te i preuzme zalihe.

PuppetMaster
Ne vidim poentu u stekanju ogromne kolicine hrane u garazi (to sam video u jednoj epizodi), kad moze da ti uleti neki lik sa puskom, rokne te i preuzme zalihe.

Lolo, svako od njih zavrsio neke obuke za oruzje, imaju citav arsenal u kuci,a dosta njih ima (u planu) bedeme visoke vise metara oko gajbe.. Na sve su mislili hahah

odgledaj puppet koju epizodu. Svi ovi što skupljaju hranu, imaju više municije i oružja nego puk jedan. I deca znaju da pucaju.

a-a, njih izbegavaš maksimalno, ideš u divljinu, formiraš pećinu, sklanjaš se od ljudi i čekaš da svi pocrkaju od natrijuma iz konzervirane hrane

Дајте неку тему да се свађамо, јеботе. Те од кога зависимо, те јесу ли ови будале... курац-палац. Откључајте нам
КК Партизан-ККЦЗФМПДИВАВОДАСЛЕДЕЋАСЕЗОНА.