Prijava

Дакле мислим на оне испаде док се ватачите са бичарком и посадите семенке по пиjaчарском памуку.

„Е, Перу се кучка исрала док jу jе пунио у двицу.“

Jедна, коjу сам упознао то вече, ми je вадила краjнике у првом улазу поред паба, jебена прокељка ми je искидала ресицу

- Ааааааа :вуче jeзик: коjи ти je курац?
- Маллллллииии!

ništa ja tebe ne razumem šta pišeš

ništa ja tebe ne razumem šta pišeš

+1

konfuzan prvi post.

Nemoj da te čudi ako ljudi krenu da pišu o porukama iz boce, brzini rasta dlake na repu lemura sina jedinca ili poruci koju šalju boje na kanarincu.

Кад сам се надрогиро.

Бурза, бломови и тако то. Незгоде са девоjкама.

neno, u koju si dimenziju otiš'o, oću i ja :)

sad će raja opet početi sa komadićima salate na kurčini posle guranja u čmar cure koja im je posle pušila i u isto vrijeme drkala sebi kurčinu tajlandsku

Bolje nego da prosipaju mark cukenberg fore ribama i ostavljaju im poruke - Marko izbosne , dođi mala da te gnjavim šakom međeđom - pri naručivanju pesme - od Šabana! Bilo šta!

Ja sam jednom curi rekao dima lijepe oči, našta se ona samo nasmijala. Umro sam od sramote. A i ona, moš mislit bezobrazluka, nije mi rekla dija imam isto fine i ništa manje velike oči. Kurva mamu joj jebem, nek joj je stric umro.

A niko nije drko pičke na sred lokala?

dok sam bio klinac, reko mi "iskusni" drugar dve fore kako da smuvam neku njegovu drugaricu. Jedna je bila u fazonu da joj kao fol pripalim pljugu i onda samo sklonim i poljubim. A druga da joj kazem da ima trepavicu na oku i kao krenem da skidam a ona zazmuri i na frku je poljubim.
Ali avaj, ne lezi vraze, on njoj rekao za tu foru sa trepavicom a ja to nisam znao. I sad ona dosla i sve super, izasli napolje da pricamo. I ja u jednom trenutku krenem kao "Imas trepavicu, de da ti skinem" i krecem rukom a riba brate zinula ocima, mislim da nije ni treptala, i ja sve mislim kao ajde zazmuri picka ti materina da te smuvam a ona jos jace otvara oci. I ja sta cu, bas mi bilo neprijatno, i poljubim je svejedno. Kasnije me ispalila posle 2-3 nedelje, kucka

A niko nije drko pičke na sred lokala?

Ja :) na zatvaranju kafane Venac u NS-u, konobarica se sakrila iza sanka a ja i kumela sa 2 ribe za stolom orgijamo

Nemam pičku al' zato kurac vadim i astale lupam.

Има већ оваква тема, кол'ко се ја разумем у нуклеарну физику.

e, meni je jednom bivša rekla da kad me je videla da je u meni videla rasnog bika... ali ozbiljno ne zezam se

Dokle_više duskačeš sam sebi u noge. U jednom trenutku ne moš smuvat ribu u drugom džaraš kliće anonimusima, koje imaju kožu meku kao svila, u tandemu skumelom. Ko je ođe urađen, ja il' ti?

Pravi klaberi nemaju vreme za devojku. Sise.

Риха, jebe mi se za nick jer ne'amnadimak, menijesamodosadno i BezDeranjaMolim.

nije bilo nekih velikih blamova,al kad se navarim za te zajebancije nikako nisam,pa bagujem ko konj...

Gugi, počitao sam i komentar taj, danas, ako se ne varam.

Jednom sam na moru sa ortacima muvao neku deset godina stariju.

Fazon plaža, neki lik drka gitaru a ove okolo prskaju i prave žabice. Ja mrtav k`o dupe, blejim nekoj nešto na uvo, pa se umorim, pa opet pričam pa se opet umorim. I u jednom trenutku zaspem na njenom ramenu i padnem iza, nabijajući joj nos u guzičetinu. Nije znala da kaže R!

pa jebemu, ova iz prve priče mi možda bila druga-treća riba u zivotu. Priče su vremenski razdvojene minimum 5 godina, a za to vreme sam makar mogao naučiti đe klića stoji