Prijava

Џонара, мени једну обавезно да пошаљеш.. прогураћу те да добијеш нобелову награду за књижевност лоло

Al' treba to napisati majku mu, uopšte nije lako. Evo već nekoliko dana ni reč da napišem, a onda odjednom k'o da poludim i samo krenem da pišem. Jebiga. Lagano. Privešću ja to kraju do isteka ove godine valjda.

EDIT: Naravno da ću poslati knjigu.

То је нормално.. има времена кад те пукне инспирација да можеш пет страна да напишеш а има времена кад и по месец дана ништа не можеш

Kako god, završiću je kad-tad. Ne moram ni da je objavim. Srediću je, ukoričiti i neka stoji ako nije dovoljno dobra da izađe u javnost. Nešto mi stalo da je završim.

Džoni brate najebaćeš od ovih liberalnih lololo

Džoni lepo je Kapor rekao, imao sam trenutke kada po mesec dana nisam mogao da pišem, bio budan do 5 ujutru, pored mašine, pijan, a onda dođe trenutak kad napišem sto strana za noć.

Samo laganezi, ne ko one bičarke sa pinka što se heftaju u rč, pa preko noći šatro napiše knjigui sebe naziv piscem.

Dzoni, ocu i ja tu knjigu kad bude finisirana.

Samo laganezi, ne ko one bičarke sa pinka što se heftaju u rč, pa preko noći šatro napiše knjigui sebe naziv piscem.

Misilm da sama tematika odvaja ovo što pišem od njihovih knjiga. Priča je kretenska stvarno i kod bilo koje takve priče, može da ispadne do jaja, a bojim se da može da ispadne i totalno sranje. Sva sreća pa sam neopterećen time jer samo hoću da je napišem i to mi je najbitnije.

Dzoni, ocu i ja tu knjigu kad bude finisirana.

Naravno. Odmah da kažem u malo drugačijem tonu je od defki, jer svakako kratka forma defki i čitava knjiga nije isto, ali dodirnih tačaka sa tim defkama ima na sve strane.

Džoni brate najebaćeš od ovih liberalnih lololo

Neću, ako pravilno shvate ono što sam hteo reći. Da smo svi mi jebeni Romulanci, a šačica ljudi nas zajebava. Dobro, malo sam prenaglasio za sada sve moguće stereotipe koje imamo prema gancima, ali naglasiću da je priča izmišljena i da Dragan Đilas nije stvarno Drogan Džilas lololo

Evo deo koji sam upravo napisao. Prvo napišem par strana, pa sa vratim nazad da vidim da li mi rečenica ima smisla i koliko sam slova omašio lololo

Đezim i Džedaj su u punoj brzini uleteli maksom u favelu. Čak i pre zaustavljanja vozila, Džedaj je iskočio sa suvozačevog mesta i potrčao ka kući.
Enver je sedeo za stolom i razgovarao sa Đeljanom o nekim običnim stvarima vezanim za život ni ne sluteći šta se dogodilo, mada je kroz razgovor napomenuo par puta da se brine što je već kasno, a sinovi mu nisu došli kući.
Odjednom su se vrata otvorila i u kuću je upao Džedaj razrogačenih očiju gledajući u oca i majku. Njima je momentalno bilo jasno da se nešto lose dogodilo i oboje su kao po komadi poskočili sa stolica gledajući u svog mlađeg sina, koji nije mogao reč da izgovori i sve što su mogli da čuju bilo je njegovo ubrzano disanje.
-Šta je Đedaje? Šta's dogodilo? Gde je Avatar?- panično je uzviknula Đeljana koja se odmah, kao što bi verovatno svaka majka na ovoj planeti bez obzira na rasu i naciju, uplašila da nije ono najgore.
-Govori sine, šta se dogodilo?- gotovo u isto vreme je uzviknuo i Enver.
Nekoliko sekundi koje su trajale kao večnost svima u toj prostoriji, trebalo je Džedaju da se povrati od šoka. Iza njega se pojavio Đezim, koji je parkirao maksa i došao da zajedno sa Džedajem kaže Enveru i Đeljani šta se dogodilo. Prisustvo druga kao da je malo umirilo Džedaja, pa je uspeo da procedi kroz zube, onako tiho i tužno.
-Milicija je u’apsila Avatara.-

Počeo sam da uzgajam više vrsta chilia.
Ljubitelj sam tvrdog zvuka i ljutog ukusa. Ludo zvuči al' tako je. Uskor ću dobiti još par vrsti pa ako nekome treba šaljem na kućnu adresu, prva pošiljka za dž.

Nisam toliko veliki ljubitelj ljutog, ali jednostavno ima dana kad mi se jede i ima jela koja ne mogu da zamislim bez toga.

Dzoni hoćeš linkovati po stranama? :)

Ja prosto uživam, sada očekujem da mi čovek javi za zlo od ljutog na zemlji. Moram da probam.
http://en.wikipedia.org/wiki/Trinidad_Moruga_Scorpion
Kakav naziv za papriku, a?

Dzoni hoćeš linkovati po stranama? :)

Ne :)
Ali u onom opisu izraza i tako toga planiram da ubacim defke jer kroz knjigu će se provlačiti ti izrazi.

Trinidad_Moruga_Scorpion

Krv ti jebem, ja to ne smem da probam :)

Јел шаљеш ван Србије? И јел могу да будем на каверу слике?

Јел шаљеш ван Србије? И јел могу да будем на каверу слике?

Ma ima da je pošaljem 'de 'oćeš. Za umetnički aspekt će se ipak brinuti neko drugi. Ja se u to ič ne razumem.

Sad kacam pročitao ovo za papriku udarila me čežnja za ljutim i morao sam otići mlatnuti dvije ljute feferone koje sam polio MadDog-om i McIlhenny tabaskom. Ne osjećam jezik....

pa to ti dođe hobi, iznalaženje načina da jebeš za dž.

Cim za taj hobi moras barem sok da platis, znaci da nije za dz. Nemoj da siris dezinformacije!