Prijava

Kurac jebanje, drkanje pet puta jeftinije.

edit: ovo što kažem pišam uz vepar

pa to ti dođe hobi, iznalaženje načina da jebeš za dž.

edit: neverica koji ste amateri...

Poslušajte Lemaju mudro zbori žena

Redovno zalivam fikus i gledam kako svakim danom, u svakom pogledu, sve više napreduje.

ne trebaju vam pare da jebete...treba vam samo kurac

Како џ? Џ у смислу куповине сирових ствари и прављења неког предмета који се продаје по већој цени и тако зарађује на ручном раду? Што кажу паметни, сечење дрва..

па ко што је јамајчанин објаснио, није обавезно да ти доноси неку материјалну баш корист. одлична тема, а ово јамајчаниново је рецимо баш до јаја и паметно и лепо радити.

Ја са занимам носањем оклопа, борбама мачевима, ал' хоби није за џ осим ако се не снађеш да правиш себи опрему..

Voćarstvo je fin hobi. Orezuješ, kalemiš, uživaš u prirodi...

Cepanje drva, pčelarstvo, pecanje i pečenje rakije. I cvećarstvo. (Ma kako smešno zvučalo, ne zajebavam, radio sam jedno vreme kao cvećar za neki džeparac, uđeš međ red petunija, brentaču na rame, zapevaš i opleti). Ranije sam bio aktivan u ovome svemu, sad samo gledam na slikama. ;-) Ovo me jednostavno opušta, lepo za promenu raditi nešto a da se ne moraš rvati sa matematikama, bagovitim hardverom i softverom, dedlajnima i nakaradnim, iskompleksiranim i nedojebanim ljudima. Sad samo idem da vežbam na igralištu u komšiluku i kući imam tegove pa sa njima tandrčem, tako da i to dođe hobi za džabe, al' nije to to. P.S. Umalo da zaboravim - I kad god sam u mogućnosti prebijem pantere naulici, valja se lolo

Тучем циганчиће по бечким парковима, вадим им зубе, мељем па препродајем као кокс, сечем металикама дугу косу, па чувам у теглама, продајем на ђутуре... Имам једно балонче од 3 литра у које сам редовно свршавао од петнесте године, прелива, планирам да га продам јапанским порно компанијама за букаке.

Кад сам у Србији, волим да крадем мачиће од комшија, па да их бацам у бунар, ловим мрежом и динамитом рибу, газим по пшеници, јагодана, отворим у пољу капију што комшија оградио да чува фазане, ваздушном пушком гађам голубове и комшију кад стави краве да ми пасу испред дворишта, редовно пријављујем риболовце, а једном смо буразери и ја разбили комшијин џин (ово изистински било), који је паркирао испред наше капије, јер му је наш џукац покојни јурио фазане, па га овај ранио двоцевком. Враћа се у двориште, крвава му нога, а ја и буразери шипке, па трас, отишли сви прозори, лимарију улубили, светла поразбијали, точкове избушили, СО ХАРДКОР, НАПАЛИО САМ СЕ, ОДОХ ДА ИЗДРКАМ У БАЛОНЧЕ И УДАВИМ КОЈЕ МАЧЕ!!!

Skupljanje metalnih novacaaaaaa
Taman i ušteda, pa kad napunim kutiju do jedno 3 soma eeeee

Pa šta znam, pišem knjigu, eto to mi je trenutni hobi.

O čemu

Sve one moje defke o Romulancima, Džilasu i tako tome sam uobličio u priču. Sada je pišem. Povezujem sve.

могу да добијем бесплатну, са посветом? оћеш да ми се потпишеш на цигански дрес?

могу да добијем бесплатну, са посветом? оћеш да ми се потпишеш на цигански дрес?

Da, dobićeš besplatnu svakako, ako ikada uspem da je objavim, kao i svako sa Vukajlije ko mislim od nas što blejimo tu.
Neću na ciganski, al' ćeš dobiti romulansku relikviju, dres Roberta Karlosa sa potpisom.

па ко што је јамајчанин објаснио, није обавезно да ти доноси неку материјалну баш корист. одлична тема, а ово јамајчаниново је рецимо баш до јаја и паметно и лепо радити.

да не ваља ја не бих радио :)

Da jeste. Ovaj Jamajkin fazon je odličan. Zdravo za mozak.