Dueli autora u definicijama - PRIJAVE (prijavljivanje gotovo, grupe određene, izrazi za definicije podeljeni)
  • АК

Ево ја завршио. Добио идеју, али сам усрао код реализације. Као, кренуо добро па сам после блокирао скроз. Јебига, рек'о Зајк да мора до шест.

• sijalica

To onda znači da je Vule diskvalifikovan?

• Џорди

И како се сад гласа?

• Џорди

И како се сад гласа?

• Ajvarnaleba

Џорди брате, Зајк је милион пута рекао да ће отворити тему за гласање. Будите стрпљиви.

• sijalica

Neko je već definisao ranije anatemnjaka na neki svoj način, sumLJivo mi je to...

• Џорди

Џорди брате, Зајк је милион пута рекао да ће
    отворити тему за гласање. Будите стрпљиви.

А, нисам видео. Први ми је турнир па сам узбуђен лоло

• sedplas

jedino vule nije napisao defku cini mi se, jebiga, mozda mu se prizna ako ugrabi prije ciklona.

ja spremio glasove, cekam temu!

• Thilmo

Ја имам пар фаворита, али чекам да видим све дефке на окупу па да их директно упоредим, решио сам да оцењивање урадим како ваља, а и имам вишак времена. :)

• Sejo_govedo

Ја бих само замолио да гласање траје бар до ујутру, одох сад на баскет...

• Џереми

Ја бих само замолио да гласање траје бар до ујутру, одох сад на баскет...

• ciklon

Pošto Vule nije napisao defku do naznačenog vremena, autor Trošarinac upada kao njegova zamena i definiše isti pojam.

• Thilmo

А до кад он то да напише, тј кад ће онда гласање?

• ciklon

Ja mu rekoh da do pola 8 napiše, a glasanje tek sutra počinje - moram prvo da ispišem pravila za temu i tako to.

• Billy Sharp

A jbm mu, mogao sam ja pisati umesto njega, na brzinu, smara ova kladža. :)

• sedplas

gle sad kad dobije trosarinac i svi ispusimo na kladzi

• Thilmo

Па добро, то је и фер према Трошаринцу, да има времена дефка да му заживи до гласања.

Мада смо могли и за те две само да гласамо, а да банујеш вулета, ко га јебе кад је неодговоран лололо

• Johnny Kurajber

Taman da pročitam ove što sam preskočio :)

• Johnny Kurajber

Nešto se pojeb'o prvi post tamo kod trošarinca, ili je sada to meni samo nešto bem li ga.

• highlander007

Šteta što tema nije otvorena večeras, da čitam, ocjenjujem i glasam dok mi je još svježe. Ništa, moraću na pretragu i da hvatam bilješke. Slijedi sat do dva čistog uživanja hehe