HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. dogovorili smo se sinoc magggot i ja, igramo zajedno.

maggot mi je rekao da sam smislim ime tako da se verovatno zovemo maggot i faggot ako do veceras ne smislim nesto originalnije.

2. http://vukajlija.com/forum/teme/63929-vukajlija-2v2-liga-nju-ejdz-edisn?strana=5 Почео је лигот! Играј и победи поносно се врати! Све информације у првом посту!

3. rabine pazi snimak

4. Meni nesto nece da udje.

5. ocemo li? malo? pikamo?

6. moze, aj jos dvojica bar

7. ajde josh ljudi, sad je idealno vreme za haxbollu

8. mlad decko upoznao bi decka sa vukajlije radi igranja haksbola u sledecoj lizi. potrebno osnovno poznavanje haksbola, srpskog jezika i knjizevnosti da je duhovit (ali ne dzanki duhovit) , poznavanje strana sveta i da ne vraca loptu unazad jerbo tera se ka njihovom golu.

sve ponude kaciti ovde kao i slanje pvt dolazi u obzir. ne adujteme na fejsu jer mi je keva rekla da ne adujem nepoznate ljude. poyy

9. Pa tu gde sam, um ti otvaram ko sezam
    Nikad trezan, pitaj ljude ako mislis da te zezam eeh
    Moja igra, beton liga, sad je vrela ko ringla
    Rima pogadja ko cigla, brate

10. Morao sam da zapalim, uzurpiran mi je laptop, neka hostuje džanki, doći ću za 5 minuta.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.