Prijava

Za lamara sa četa otišli ste brže jbg

brate svataš ovo previše ozbiljno ne igramo u pare celo veče se nešto buniš

+1 на ову једноставну истину

Ide mi na kurac kad 4 partije zaredom pravis najgluplje greske i ukenjavas sve sto radimo. Koja je poenta igranja ako cemo tako?

Kakav si peder pičkavi, ne diraj u dula, dulo legenda haks-vukajlijaša.

Ма нервозан је пошто га је Пућинка отресла два пута вечерас, хаха.

Nesumljam.

Ja večeras nisam mogo pa će mo sutra.

Nisam ni sumnjao da cete govna jesti. Ako ti je stecane zabavno da na onakav nacin igras, onda igraj. Meni nije zabavno da gledam kako sve odlazi dokurca zato sto jedan lik pravi nevidjeno glupave greske, i tako partijama zaredom. Ako cemo da igramo ko ljudi, onda u redu, al meni nema poente da igram ako cemo onako.

Човеку једноставно није успевало оно што је покушавао, таква је игра да је мала граница између доброг и лошег потеза и шта сад.

http://cdn.meme.am/instances/50954679.jpg

lamarr dobices shamarr ;) i sperme

Ali nije on pokusavao neke ludorije, vec najobicnije poteze gde je trebalo samo loptu u polje da ubaci kad vec vidi da su jedna il dve crvene najblize, a ne da pokusava da razbije iste, pa skenja sve do tada uradjeno. . I jos me je vise iznerviralo sto umesto da se izvini i proba da ispravi gresku, on uzme da baca neke fore a-la zajk i da pravi jos vece sranje. Nije mi jasno kako tebe takve stvar ne bi iznervirale, nebitno dal igramo u pare il ne ko sto dusan i sam kaze.

Па знаш, то је само, као... хекс, тебра.

hahaha dzela umace ruke u lonac sa spermom i deli shamare

Lamare mogo sam ja komotno i tebi da kenjam kad si u onom 2v2 klasik uspeo da promašiš 2,3 zicera ili dao onaj presmešan autogol opusti se
Konstantno kukaš nešto kad bilo ko napravi neku grešku i to ne samo juče.Normalno da svako igra da dobije al jebote ti ga pretera pa da igramo u pare manje bi jeo govna nego ti kad igraš iz zajebancije.