Prijava

http://www.youtube.com/watch?v=E7GEPkXtz_E
Izvini brate, morao sam.
Desava se, riba je kriva.

24 dina lemajo. Ljudi, možda vam prvi post deluje kao zajebancija ali ja sam ozbiljan.

Ma nisam bre, ne loži me to. Frka mi je velika.

LAŽEŠ ROKI KRVAVI TI ZUBI!

pa džofri, ti kao da ti je 14, a ne 24, pa se sad čudiš što nije mogao da ti se digne na ribu na koju se ne ložiš... možda tukidit pokušava da ti poruči nešto...

MOŽDA TI TUKIDID PORUČUJE DA SI PEDER!

Pa jesi li se alkoholisao matori ili ne?

Твој полни орган је мозак ... из тебе проговара истина ЈК ... доказ да не јебеш патком ...

Помири се са Богом, тако ћеш се помирити са собом а онда и са људима!

Sa tim pre nisam imao problema lemajo, sve je radilo savršeno. Nikada mi se nije desilo pre pa mi je frka neviđena ljudi moji. Sad se plašim da će se to dešavati i sa ribama ubuduće.

ja mislim da je to jedan od prvih simptoma gonoreje... računaj da će za jedno metar dana da se osuši ko grožđica i da ti otpadne...

A možda ga više ne interesuje suprotni pol?

Pusti kurac na miru, uzo covek slobodan dan. Ako se budes toliko opterecivao, desavace ti se i u buduce.. Zovi tu picku, pa polako, da vidis kad budes imao problem da nece da se spusti. SVE TE GLEDA ONIM OKOM I GOVORI " JEBI NE VADI"

Можда се ниси довољно фокусирао на неки њен квалитет (добре сисе, пушкарска уста, дугачке ноге, лакирани ножни прсти, дубок деколте, прорез на сукњи ... ) и издиго га до фетиша?

Brate, trema te u'vatila.

Prošle nedelje mi se digao na jednu ženu u busu i skoro pola sata nije padao, držao sam obe ruke u džepovima da se ne vidi, nikako da padne. A sad me uhvatila panika neka.