Prijava

Диже ти се једном недељно?

Пробај ово .. мислим да ће помоћи ..
http://www.youtube.com/watch?v=9nKCsBNhcdU

Mozda je bila sa brdo likova pa se bojis da neces zadovoljiti njene kriterijume :)

Meni je mog'o da se digne i na pokojnu babu Vinku što se sunčala pred kućom u brusu.
Toliko o tome da se kita ne diže na ribe koje te ne lože.

Jok bre, nego sam imao problem da neće da padne iako sam razmišljao o svakakvim gadostima.

džofri, oće to kad prvi put jebeš... al ne brini se, prvi mačići se u vodu bacaju....

Mozda je bila sa brdo likova pa se bojis da neces zadovoljiti njene kriterijume :)

Пре бих се бојао да не запатим нешто...

Džofri, kralju, ako ti je to sedmi put da jebeš u istom danu, zna podstanar da se zbuni. Menjaj navike, manje drkaj i to je to!

А не, сад озбиљно, то ти је нешто до мозга. Превише си нешто размишљао, или си нешто утриповао или шта год. Искулирај се, удахни дубоко и реци саћу да те карам и иди карај је. Не прави филозофију од јебања.

Možda si sazrevanjem i odrastanjem otkrio suštinu svoje seksualnosti pa tvoje telo više neće da robuje društvenim stereotipima i forsira sebe na seks sa ženskim polom.

Ukratko, peder si....

Hhahahahah

http://www.clker.com/cliparts/a/b/c/d/12065738941859755999Arnoud999_Right_or_wrong_7.svg.hi.png

Ajd batalite sa tim pederskim teorijama.

brate, idi kod psihologa... ili kreni malo više da jebeš pa vidi dal će opet da se desi... i obavezno nosi sa sobom štapić od sladoleda, zlu ne trebalo....

Slusaj ovako, nije problem ali moze da postane, ta psihicka frka moze da te posle ubaci u ozbiljan bedak, i da desava se svim kad menjaju partnerke (da se ne izrazim drugacije). Kao i za sve drugo SVE JE U GLAVI. Najbolje bi bilo za tvoje mentalno zdravlje da je odradis kako treba. Prvo, seti se NJE, jel bilo nesto sta ti je zasmetalo? Jel joj smrdi iz usta na cigare, jel si kad si poso rukom uz butinu naleteo na lose depilirane dlacice koje bodu, jel ima parfem kakav je nosila uciteljica koja ti je bila samare, jel se cereka glasno kao neka tvoja luda komsinica? Ali pre svega, razmisli jel HOCES ti nju da jebes? Jel ti se svidja, jel vidis sebe u XXX filmu sa njom? Ma sta ti ko pricao, muska potencija je lomljiva stvar i zavisi iskljucivo od psihe. Da bi se dole ukrutio, moras gore u glavi da budes opusten.
Pozovi je kod sebe da gledate filmove i zevate ceo dan, bez presije da ces da je jebes. Poijte kafu, gledajte film, narucite, picu, pricaj sa njom, o jebanju uopste ne misli, i u nekom momentu ces da osetis da krece hidraulika da radi sama od sebe...
Imas 24 godine, a ne 14, i kako godine prolaze interesovanje slabi. Moraces da nadjes nacin da funkcionises ostatak zivota, i pomiri se sa tim da nisi masina, niti mozes da se sexas sa svakom koja hoce, cak i ako ti se ne svidja i ne pali te.
Za novu zensku odvajas vikend najmanje, od petka do nedelje, bitno je da lepo i polako zavrsis PRVI put, a posle je odvaliis jos 15-tak puta za to vreme bez problema, jer je interesantno i tebi i njoj. Ne pokusavaj sa tabletama i tim sranjima, samo lepo polako i ne brini. I izbaci ono sto ti nepopravljivo smeta, ja sam uvek govorio ako se namirises, ja te vracam kuci.
Nemoj da se sikiras, nista to nije...

Nije to ništa, opušteno... Ako ti je za utehu, moja komšinica, koja radi u apoteci kaže da se sve više kupuju Vijagre, i to da sve više i više ih kupuju i mladi... Tako da, sledeći put, kad budeš 'teo poštenski da krešeš, odvojiš 10E (mislim da su otprilike toliko) i kupiš tableticu Vijagre...
Pozdrav

Zulu, najgore je što mi ništa kod nje ne smeta i u tome je frka najveća a lupao sam očajne kante bez problema. Sjebo sam se psihički skroz u vezi toga.

Brate, ne pada mi na pamet da u 24 godina pijem jebenu vijagru, pa makar nikad više ne jebo.

Prvo, seti se NJE, jel bilo nesto sta ti je zasmetalo? Jel joj smrdi iz usta na cigare, jel si kad si poso rukom uz butinu naleteo na lose depilirane dlacice koje bodu, jel ima parfem kakav je nosila uciteljica koja ti je bila samare, jel se cereka glasno kao neka tvoja luda komsinica?

Рђавом курцу и длака смета.
Купи вибратор, страп-он за сваки случај. Само пази да теби не уђе. Леееел.