Prijava

Šta znam, već nekoliko kvalifikacija unazad se ponavlja ta priča sa Bosancima i Đetićima, sve super, pa na kraju u baražu puknu. Nadam se da će biti drugačije... ali ili Bosna ili CG, ne verujem da će obe ići. Hrvatska NE ide.

Ja fudbal ne pratim. Ali kad god vidim utakmicu gdje ucestvuje bilo koja od ex yu navijam za njih.

ZENGLEZEEEE sigurno neću.

ali ili Bosna ili CG, ne verujem da će obe ići.

И ја се тога плашим, с обзиром да Босна има до јаја лаку групу. Међутим, што да не, кад ионако ми и Хрвати не идемо, могу две друге екс ју да иду.

Ако наши буду играли, за њих навијам! А ако не, за било коју противничку екипу Енглеске, Немачке и Холандије.

Tipujem da će Olandrija da se zauka i uđe makar u polufinale. Saće Roben da ih vuče malo, jer su bili očajni na Evropskom prvenstvu.

Iz ove sad trenutne situacije koju Bosanci imaju, i s obzirom na to ko im je konkurencija u grupi, cudo bi bilo da ne odu direktno u Brazil.

Za Bugarsku. Napred Stoickov!

Jedva čekam da vidim koji će indijanci iz Afrike da se plasiraju. Uvek dođe neki Togo, neka Angola, neki Senegal, koji se pojave jednom i raspuste fudbalski savez. Voleo bih da upadne neko iz trojke Malavi, Zambija, Burkina Faso, mada kontam da će skoro sigurno igrati Tunis, Egipat i Gana.

Mrzi me da čitam svih pet strana. O kom sportu je reč?

Sad gledam na fifa.com ovo za Aziju. Već su na sveckom Japan, Australija, Koreja i Iran. Uzbekistan i Jordan igraju taj baraž al ne za svecko. Ko dobije igra sa Južno Amerčkim 5. ili kako već. Znači pobednik Uzb-Jor nije sigurno na sveckom.

Bili, zar neće Obale Lozovače dupadnu ?

Ne bih voleo da upadnu. :)

Kao što rekoh zobalu....

Senegal ako uđe bolje da odmah napusti takmičenje.

Fudbal? Ja navijam za Japan i Nigeriju - ko izdrži duže...

Igra se još po jedna u Africi. Znači za sad sigurni su Etiopija, Tunis, Slonovača, Egipat i Alžir. Oni i još 5 igraju poslednji krug za odlazak u Brazil.

samo njemačka da ne osvoji, ili italija. i hrvatska i bih da ispadnu u grupnoj fazi. realne želje inače.

Znači pobednik Uzb-Jor nije sigurno na sveckom.

Preksinoć gledah tekmu Jordan-Oman na eurosportu i komentator reče ovo što sam govorio. Svašta.