Prijava

ocu gazimudu da odgovorim, ipak:

Rokfeler - on misli to tako, i svesno radi na istrebljenju afrike indije i slicnih "zatucanih" zemalja. srbija nije interesantna, mi se sami trebimo.

GMO - sranje kojim nas truju

kemtrejls - glupost

HAARP - ogromna glupost

truju nas - vrlo verovatno. cini se, hranom i picem. generalno nerazvijenije delove, losim namirnicama. al ono, i alkohol i cigarete te truju pa opet ti lepo...

Etikete moron zatucan - zatucan si ako mislis da postoji zavera licno protiv tebe. zatucan si ako sve uzimas zddravo za gotovo. bilo da je to da je sve istina, ili da je sve neistina.

Masoni Iluminati - :)

Povecanje bolestina - Priroda ovo sama odradi kad se prenaseli neko podrucje. Ocigledno za sad bolje lecimo nego sto nas priroda jebava, cim nam se povecava broj i dalje.

Osiromaseni uranijum - Dokaz koliko nemaju potrebe ni da skrivaju trovanje ako hoce da truju...

Gazimudo - trol najverovatnije :)

Avion koji eto tek tako preleti i šara nebo iznad nas, jer piloti se vole se igrati, ma da kako da ne, putanje su im krajnje nelogične...
Možda neki ne žele da povjeruju u to, zamišljaju kako pilot prosipa veliki džak nekog praška, ali ne, mogu da nas trovati patogenim mikroorganizmima, bakterijama...

Naučnike koji pokušaju nešto dokazati osude, otruju, spale knjige, sve je isto kao u srednjem vijeku, samo nije tako providno...

GMO - sranje kojim nas truju

Ovo je takođe glupost. Niko nije dokazao štetan uticaj GMO hrane na čoveka.

Dokazano je na životinjama da u nekoj trećoj generaciji budu sterilni i to 100 % sva populacija.

Niko nije dokazao štetan uticaj GMO hrane na čoveka.

dobro, aj da kazemo da je ovo ok... ali opet mi je cudna ta potreba za GMO, bez stvarne potrebe, jedino ako su resili da hrane nerazvijene delove (haha). funkcionise i imamo hranu i bez toga.
mozda je samo i zbog profita, ono ko bi ga znao...

recimo nas ne truju najverovatnije, ali bi hteli da imaju potpunu kontrolu nad svetskom hranom pomocu GMO. da oni samo imaju odgovore za insekte koji bi jeli to, lekove za bolesti od kojih bi biljke oboljevale, i da moras da kupujes seme od njih, posto ne mogu same da se razmnozavaju.
neka bude to, ima smisla.

pri cemu moze da bude opasno ako se pretvori u trku, posto jos nismo 100% sigurni kako deluje a ima direktni uticaj na coveka

Kako su to mrežaste putanje nelogične? Zar nije tako lakše da lete avioni i da ih kontrola leta nadgleda nego da putuju ko špagete? Pa i ulice se prave mrežasto zbog boljeg saobraćaja i pregleda.

I ne kenjajte za GMO, ništa nije dokazano.

Pa, jeste dokazano da ne smes zakonski da odgajis drugu generaciju GMO biljke.
Pitanje je vremena kad ce ovo genetski da bude odradjeno, da iz semena prve generacije ne moze da raste druga :)

Oce kontrolu nad svetskom ishranom.

000Dokazano je na životinjama da u nekoj trećoj generaciji budu sterilni i to 100 % sva populacija.

Genetski modifikovane životinje budu sterilne ali ne životinje koje su jele modifikovanu hranu, pravi razliku.

A prihvatajuci gmo seme, lagano se zatiru semena sa odgovarajucim gen kodom koja mogu da se razmnozavaju, a imaju dobar prinos.
Samim tim, uvedes nekom embargo na seme i on ce crkne gladan

Eto i ja da pustim neku teoriju zavere :D

Zajebavam se malo, al mi se cini da nece da valja ako krenu da se trkaju sa sto efikasnijom biljkom koja ubija druge biljke il stajaznam.

Celte, ne znam odakle ti to da sam nesrecan. Lepo si rekao onu jednu stvar, dok slepo verujes u jednu stvar, nisi bas cist. Al mi nije jasno zasto onda toliko slepo verujes u ovu drugu krajnost, a to je da nas ne truju?
Kazes mala smo zemlja pa smo nebitni, pa dobro ako cemo tako, u odnosu na Kinu, Indiju i Pakistan svaka zemlja Evrope je nebitna.

I zasto uporno pominjete chemtrails kao putnicki avion, pobogu?
http://contrailscience.com/skitch/1549782-20120720-174527.jpg

Ako je ovo slika takvog aviona, tako ce i izgledati. Kakvi crni redovni piloti, putnici sa otrovom , kurci palci? I kakav je to argument da bi umrli oni koji servisiraju te avione? Pa to isto ko da kazes da oni koji rade u nuklearkama moraju da umru. Valjda imaju zastitna odela.

meni je najvaljaniji i najuverljiviji dokaz za to upravo ovo: Trovanjem iz vazduha ne mogu da sprece da stetne materije padnu po svima, odnosno i po njima samima.

I na kraju ovo oko GMO, razumem da ste protiv teorija zavere,al molim vas:
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2205509/Cancer-row-GM-foods-French-study-claims-did-THIS-rats--cause-organ-damage-early-death-humans.html

I da, trenutno se radi ispitivanje u Francuskoj, ucestvuju ruski,americki i francuski naucnici, trebalo bi uskoro da budu rezultati..

Genetski modifikovane životinje budu sterilne ali ne životinje koje su jele modifikovanu hranu, pravi razliku.

Konkretno istrazivanje je bilo na pacovima koji su JELI GMO KUKURUZ.

Па погледај само ове икс окс шаре не верујем да се пилоти зајебавају

Ne verujem da će do toga doći. Ineresantno je da smo mi kao narod izuzetno podložni na teorije zavere, ako kucaš GMO organisms izlaze tekstovi na engleskom koji su uglavnom naučni i objašnjavaju šta je GMO hrana, a ako kucaš genetski modifikovani organizmi uglavnom izlaze stranice tipa :STOP GMO, nećemo gmo, gmo je otrov i tako neki Kuriroliki naslovi. ako bi pitao Srbina da se odluči da li će da puši paklu cigareta svakodnevno ili da pije mleko od GMO soje, jede musli od GMO pahulja 99,9% ako ne i svih 100% bi išli na varijantu sa cigaretama.

Pitanje je vremena kad ce ovo genetski da bude odradjeno, da iz semena prve generacije ne moze da raste druga

To je jedina stvar koja mene zabrinjava oko GM hrane. E pazi sad, ja sam na bazu divlje kruške nakalemio julsku ljepoticu, crnicu i petrovaču. Jel to genetski inženjering? Ukrstio sam ovcu pramensku sa romanosvkom ovcom? GMO jagnje? Kuurzi hibridi? Pšenica? Trožito?

Kemtrejls , šupljak. Nađite pilota nekog, pitajte ga o tim stvarima. Različiti atmosferski uslovi, različiti režimi rad motora, različita goriva, različite visine, sve to utiče na dužinu zadržavanja traga iza aviona.

Gazimudo taj eksperiment je rađen na vrsti pacova koji su inače skloni tumorima, nije dokazano da je gmo bila okidač.

Mozda da se pusti buva da je i duvan gmo.
Zanimljivo mi da pricate gmo truje gmo opasan ovo ono a niko ni da prokomentarise ovo sto pricam o generalnoj kontroli koliko neko ima da jede...
Jel tolko neverovatna teorija u poredjenju sa trovanjem. Meni je logicnija... Vise mi ima smisla da nekog kontrolises tako sto ga hranis na kasicicu nego da ga trijes.

A da se ne lazemo cilj svega je moc.

http://contrailscience.com/skitch/Tour_an_Airbus_A380_-_seattlepi.com-20120720-165542.jpg

A što bi neko pustio javnost da oda po avionu zavjere?

Erbas A380, bačve za balast koje skoriste za simulacije putnika i tereta prilikom testiranja.