Kupujem/prodajem na vukajliji
  • александаркг

Не мере ова тема без мене, а-а!

• Марко 

Ево вако, рекламирам дефиниције на Пују Шотки за 500 кинти по дефки. Једна коју сам изрекламирао сада има однос оцена 177:33, написана пре мање од месец дана. Ви који пратите стање са оцењеношћу капирате да је успех скупити 30 поена. Дакле, петсто кинти на рачун у банци и дефка на Пуји, пост прибоден на врх тајмлајна 24 х. Не сносим одговорност, ако вам обришу модови јебига, ал тешко јер ће лако скупити велики број фејзбук лајкова, а газда им не да да бришу такве.
    Заинтересовани нека се јаве у ПВТ.

• Стеван

и зрно среће и грумен туге
    http://www.youtube.com/watch?v=nRr4piF9PKk

• crnigrujan

Prodajem umivaonike od veštačkog kamena, u granit sivoj boji, mnogo povoljnije i kvalitetnije od lokalnih imitacija. Neporozno i lako za održavanje, proizvedeno u norveškoj po evropskim standardima, dostupno u veličinama 60, 90, 120, 150 i 180cm.

• Thilmo

Подсети ме ова тема на неки стари новац што имам, од пре другог светског рата..процуњах по нету и видех да вреди неку стотину еура јеботе.

• Слепи

Колко онда могу да вреде мојих 25 пара из доба Кнежевине?

• Thilmo

Па гуглај, али само једна новчаница не може да вреди много..највише што сам виђао је око 70е.

А оне предратне су око 10е. Ја их имам пун курац..не знам ни одакле ми то, стоје у једном те истом новчанику од кад сам био клинац.

• Mala Vidra

prodajem nalog na fejsu.
    404. nivo kendi kraš igrice, 40. nivo originalne farme (u americi vrijedi mnogo), 32-3. nivo kriminal kejs.
    ponude u pvt.

• Towelie_

Problem sa ovom temom je sto svi nesto prodaju, a niko ne kupuje.

• Џорди

prodajem nalog na fejsu.
    404. nivo kendi kraš igrice, 40. nivo originalne
    farme (u americi vrijedi mnogo), 32-3. nivo
    kriminal kejs.

Уф јеботе...

• Бохор

Vidro, de vidi koliko u Americi košta kad si na toj original farmi 140 level?
    Edit: 147

• Dzankee

Eo ja kupujem ploce (LP i singlove) :))

• Mr.RaleQ

A je l' prodajes dojave?

• Vučica21

Menjam pokvaren VHS rekorder za neki koji radi.

• torazulu

Evo ja ocu da kupim gornji deo AC pumpe za Rakovicu gde stoje nepovratni ventili, model sa casicom.

• j

svadjam se po navijackim temama, spamujem i transferisem za dz, pa ako nekom trebam sto da ne unovcim.

• Бохор

Torazulu, imam ja al je od 76-ice, nema čašicu.

• torazulu

Boxer ta mi bude kratka, morao bih dovodnu cev za gorivo da stavim duzu, onaj je odseko knap da bude. Ta pumpa je odlicna sto ti imas, i mogu ventili da se menjaju a kod mene su pertlovani. Ako ne nadjem sa casicom moracu da menjam cev... Oh well...