Prijava

Takvi klimoglavci su nas u doveli tu đe smo.

Климоглавци који су климали на лоше ствари главом зарад свог интереса. Овдје човјек клима главом јер је схватио да ништа лоше нисмо горе рекли, и то је и његов став, као и мој и Давидов.

A što je važan govro uopšte? Šta je ona rekla tačno?

kizo
A što je važan govro uopšte? Šta je ona rekla tačno?
http://youtu.be/MCXOK_nBkL8

Климоглавци који су климали на лоше ствари главом зарад свог интереса. Овдје човјек клима главом јер је схватио да ништа лоше нисмо горе рекли, и то је и његов став, као и мој и Давидов.

Jeste, a neko kose na vukajliji predstavlja ko jebač džentlemen je autoritet i njegov stav ne može biti pogrešan. Dečko, nemaš kredibilitet! KREDIBILITETE! JA AKADEMIŠEM! Nek artikuliše svoje mišljenje na adekvatan način, a ne da klima i je govna. Takvi su klimali i Hitleru, pa vidiš šta je bilo. ARTIKULIŠE ADEKVATNI! JA SAM INTELEKT!

немо сад да кењаш кизо, важан је тим студентима до јаја, имаће додатни мотив, кати тако нешто каже неко кога поштујеш итд. а њима ће користити за шљаку и у животу итд.

e,a el postoji klip ovog govora, kontam da bih bolje skapiro dal je bila u nekim trenucima nadrkana i revoltirana dok je držala govor

Пусти, Давиде, видиш да врти своју причу и да не жели да саслуша шта други имају да кажу.

Kakav gitarski solo u numeri Nervoznog poštara koju je Manijak postavio...

Aha, jeste da, drugi put već. Sutra motiv. Na šta je ona ukazala a da ti studenti, ako su za ikog kurca, nisu znali? Odo braćo gledat televizije, a vi jalovite na jalovoj temi o jalovu govoru.

Пусти, Давиде, видиш да врти своју причу и да не жели да саслуша шта други имају да кажу.

Jes, ja vrtim svoju, a ti lažeš da jebeš. A laž je u suprotnosti sa moralnim buđenjem koje propagira Rajna.

веруј ми сто посто то је надахнуће кад је та свечарска атмосфера и кад каже неко кога готиве и то.

веруј ми сто посто то је надахнуће кад је та свечарска атмосфера и кад каже неко кога готиве и то.

Takve govore čuju svaki put kad im se obješnjava zašto je važno njihovo zanimanje. I de dobro, zar ne?

E jebte se, ode. A klip moderi da ne brišu, moram znati šta sam gledo.

Ja ću vam samo jedno reći. Na istom tom fakultetu na kojem predaje profesorka Rajna ima jedan predmet koji se zove Metodika nastave. Morali smo naravno da ga slušamo, to je valjda osnovno za nekoga ko hoće da bude profesor jezika. Predavanje je počinjalo u osam, trajalo do deset, a zatim su sledile vežbe, od deset i petnaest do dvanaest. To je bila smrt. Predavanje se sastojalo od diktiranja, pa piši u svesku, ako stigneš, a nije profesor bio preterano milosrdan što se tiče brzine diktiranja, ali u to vreme nisu postojale ove moderne tehnologije, pa ga nismo mogli snimiti i deliti. Vežbe su se sastojale od torture. Čovek je svaku vežbu otvarao rečima: "Hajde sada, recite mi šta vam nije bilo jasno na prethodnom predavanju, da li vas je nešto zainteresovalo, da li imate nekih komentara, hajde, ne stidite se, recite..." Posle dva sata ubistva diktiranjem, on je nas imao obraza to da pita. Naravno, neprijatna tišina. Onda on ide okolo i ponavlja to pitanje (a PROFESOR METODIKE NASTAVE, EEEEEEJ!). Maltene smo vukli najkraću slamku na pauzi ko će da se javi i postavi neko pitanje, bilo koje, samo da nam ne tupi kako smo nezainteresovani i kako ništa od nas nema. I onda, onaj ko je dobio tu dužnost, postavi pitanje, a ovaj se ozari: "Aaaaa, kolega/koleginice, vidi se da me niste pažljivo slušali na predavanju, jer da jeste, onda biste znali da (blablablablablablabla - deset minuta)... Mislim da sam odgovorio na ovo pitanje, ima li neko još neko pitanje?" I užas se tako nastavlja... Da ne pričam o profesoru koji mi je predavao srpsku književnost 20. veka i pijan padao sa stolice, ili sekretaru katedre koji hrska beli luk i zaliva ga rakijom i grokće oslovljavajući te sa TI ko da ste ovce čuvali zajedno, ili profesoru antičke književnosti koji uđe u salu prepunu devojaka (jer na književnosti su većinom devojke) i promrmlja "Bože, opet kokošarnik"... Ovo je samo par primera. Pa kome bre ta Rajna prodaje muda za bubrege?! Većina njih jednostavno nema moralni integritet da bi držala bukvice.

Pa kome bre ta Rajna prodaje muda za bubrege?!

За професорку заиста не знам, али у говору нема ништа спорно. Све што им је пренијела је да се потруде да буду добри људи и професори и да то пренесу на ученике.

Стиснеш муда, кажеш шта мислиш, па на испит излазиш по 8 пута. Моја животна прича.

За професорку заиста не знам, али у говору нема ништа спорно.

Treba čovek da stoji iza govora, samo tako govor može da ima neku snagu. Mogu zamisliti Dačića kako drži nadahnut govor, ama džabe.

profesori su govna!i u pravu je Kiza trebali bih da ga slusate!danasnja deca su ne pismena zbog kojekakvih kvazi profesora.pu!

Вала баш. НЕ писмена су због професора кекееке