Prijava

Sve u svemu u principu aktivan rezultat imaju tri ekipe, a ekipa koja imala najmanje šanse na žalost sigurno ispada, ali stekao sam utisak da su dali sve od sebe i pružili su hrabru partiju, što se retko viđa od naših klubova.

Partizan najslabije, rezultat nezaslužen, trebali su da izgube, ali dobro je nekada i mi da imamo sreće. Prolaz 70%.

Zvezda slabo u principu s obzirom da je imala ubedljivo najslabijeg protivnika, ali opet 2-0 je sasvim dovoljno. Možda je i bolje da se nisu cimali, nego se igrali malo, a mislim da će im put do tamo biti smor i da je bolje da je protivnik bio malo bliže. Prolaz 100%

Voša sasvim dobro gledano da su igrali sa igračem manje gotovo cel utakmicu. Velike šanse za prolaz jer je 2-0 vrhusnki rezultat. Nije primljen gol kući, a opet je i za oprez.
šanse 70%.

Jagodina najhrabrije, lepa utakmica, puna žara, energije, lepih poteza, šansi, golova i odličan debi Jagodinaca, ali nema tu prolaza. Rubin je bolji tim, a ima savršen rezultat. Šanse 5%.

Za nedelju dana revanši, a videćemo žreb kakav će biti i da li će biti potpuno nemilosrdan, ako se prođe.

Ne znam da li je ušla. Jednostavno ugao kamere je takav da to ne može da se kaže sa sigurnošću. Mnogo puta su naše timove krali u Evropi, pa i ako je bio gol nije bitno, mada bolje ovde da je i bio gol, a neka druga situacija, kada je bitnije, da se presudi ovako.

Објективно, лопта је била пола метра у голу. Али јбг, шта је ту је :)
Тужно је што се и Партизан и Звезда муче са овим инвалидима које би генерације од пре десетак година испраћивале са 7, 8 комада. Овима тренер игра у тиму јеботе. Жалосно, надам се да ће се ускоро нешто променити или лепо угасити фудбал у Србији и више обраћати пажњу на друге спортове у којима можемо бити егал са европским екипама.

Neka neko baci info da li ima žreb na TV-u ako sazna ili link za gledanje sutra.

Ovima trener igrao? Jebote, k'o nama Buzda u Stojniku, malo sudi, malo igra lopte.

Ma oni su nebitni skroz. Truba je što uopte mora da se igra to kolo, ali na Zvezdi je da napravi više neki rezultat pa da ne mora. Nekako bi bilo baš dobro da prođu Zvezda, Partizan i Voša, pošto Jagodina nema šanse. Čisto da se ne ispada baš od indijanaca.

Ma Voša mi je najsimpatičniji klub u celoj JSL, ako se taj termin može koristiti uz naš fudbal. Dobro su isprašili mađarštine, tamo da im daju jedan i prime penal, i voala. Pre vidim Vojvodinu da prolazi kvalifikacije od ova dva "šampiona".

Joj kad se sjetim kako su nas brutalno pokrali protiv Fenera, mamuimjebem, plako sam od muke....

Ja za sada o Partizanu i Zvezdi neću da dajem sud. Ipak je Zvezda igrala protiv ozbiljnih ribara, a Partizan je bole kurac. Sačekaću revanše.

Mađari pustili svoje, nisu zatezali.

Ma dobiće Partizan, nisu ni oni imuni na pritisak javnosti. Vide da svi ostali daju koliko mogu, pogotovo ona mukica Jagodina. Malo će da se nalože, mogu da pobede i 3:0, samo da uđu srcem i staloženo odigraju do kraja.

Jojic i Luka ce dobro odigrati u Begeu, iam neki osecaj.

Џони, стварно, који ти курац? :) Ај да је Партизан у питању, па да и разумем. По метра у голу јеботе.

Како ме нервира џиберчина.

Joj kad se sjetim kako su nas brutalno pokrali protiv Fenera, mamuimjebem, plako sam od muke....

Surovo. A bolji smo bili i odigrali smo muški. U Beogradu nisu znali gde su.

Џони, стварно, који ти курац? :) Ај да је Партизан у питању, па да и разумем. По метра у голу јеботе.

Jebiga, poštujem samo kameru koja snima lepo crtu. Deluje mi kao gol svakako, ali opet ko im jebe mater Islanđansku ribarsku :)

ko im jebe mater Islanđansku ribarsku :)

Karaj Islanđane, to su plavokosi međedi izbosne!

http://www.youtube.com/watch?v=PtunhyMW1hM

Mislim da će Voša jebati evropu ove sezone. Imam neki čudan osećaj da će čudo al baš čudo napraviti. Samo mi je žao što to Bata neće videti. RIP

Jebo me Skočimiš koji me podseti Fenera, sad ne mogu da spavam a taman sam krenuo...

Biti cuvar mreze na İslandu mora da je odgovoran posao, nema mreze, nema ribe, nema ribe, nema leba.