Prijava

E to Enemi, jebeš ove što su prodali kuće i došli sa parama da otvore firme i jebu kurve. To se ne računa.

na jebem im ja onu mater malo. ako je to izbeglica, onda sam ja izgnanik iz rođene zemlje.
elem, usrani bezvratni slon zvani dragan marković najviše i ''simpatiše'' ''prognane'' s kosova, jer bože moj, on brine za njih! a prava istina je to da ima zagarantovane glasove kad god budu bili nekakvi izbori od takvih. 3 za 3, samo nezvanična verzija.

i da napomenem, nisam kivan ič na ljude koji se morali da pobegnu odande, bez cvonjka u džepu samo sa strahom kako će da se snađu, kako će da prežive. već na lokalnu samoupravu što favorizuje one koji su prodali sve što imaju za bogaoca velike pare, pa se sad kurče a bogami i šefuju, jer tako su u mogućnosti.. znam lično par primera

Majčini su iz Dalmacije, očevi iz jednog sela kod Bosanskog Grahova. Rođen sam u Kninu. Došao sam u Srbiju '95. nakon Oluje. Moji su bukvalno bili žrtva one "dabogda imao, pa nemao". Ovde mi je otac kao inženjer radio kod nekog ciganina za 5 maraka, keva je kao odličan ekonomista čak i u cvećari radila. Promenio sam pun kurac loših stanova sa još lošijim gazdama dok moji nisu kuću napravili. Keva se brzo zaposlila ćale je nakon 7-8 godina počeo da radi kao privatnik. Nešto smo kao porodica i uradili u životu, tako da se nemam na mnogo šta žaliti. Od potpune nule moji su uradili nešto u potpuno novoj sredini, odricanjem i radom. Ok, deda je prodao nepokretnu imovinu tamo, za mnogo manju cenu nego što su srpski Šiptari prodali albanskim Šiptarima, ali je ipak prodao. Ali baš iz tog razloga što su moji propišali krv dok nisu nešto uradili, možda i neke moje sebičnosti, sam izgubio mogućnost empatije za nečije socijalne probleme, osim u slučaju fizičke nemoći. Potpuno sam ravnodušan kad vidim prosečno govedo kako priča o tome da nema posla dok pije deseti espreso u nekoj lokalnoj rupi, bio on Šumadinac, Krajišnik, ili bilo koji drugi kurac. A mislim da je ključna stvar većine tih koji su nevoljno došli činjenica da su srali po toj istoj sredini koja ih je prihvatila. Posle se čude kako ih mrze. Svakog prijatelja kojeg imaju, moji su stekli ovde u Srbiji, a čak i beže od prosečnih Krajišnika koji pričaju da su Srbijanci govna i kako im je u jebenom Kninu lepše. Takvi i trebaju biti u kurcu, realno. Moji su se toliko otuđili od rodnog mesta da se uopšte ni ne prisećaju kako je nekada lepo bilo. Čak je keva jednom rekla da je trebala i ranije doći u Srbiju, pošto u usranom Kninu nema ništa, a majčini su bili dobro situirani nekada davno.

Poruka: ne seri u ruku koja te hrani.

IZBJEGLICA NE SMIJE PLAKAT, NEGO SE ZAMOTA U HUMANITARNU DEKU I NATRPA JE U USTA I SAMO SE TRZAAA LOLOLO

e da jebem svakog ko kaže ''srbijanci'', sere mi se od tog usranog izraza.

prosečnih Krajišnika koji pričaju da su Srbijanci govna i kako im je u jebenom Kninu lepše

E ti su najgora govna, a moji su iz Krajine ćaletovi, a kevina muška strana iz Like, odakle je i Tesla, a obe ženske strane familije su iz Vojvodine, Srem i Bačka. I što kaže Manijak, ove sa "srbijanci" treba streljati.

Sva sreća pa su vas ta životna iskustva ostavila bez imalo gorčine u duši...

ja sam prebego iz meksika. u dzepu sam imao samo dve tortilje i sliku brzog gonzalesa.

Bruce, ja sam slika svojih roditelja: ostavljam prošlost gde joj je mesto. Planiram jednog dana otići do Knina, tek da ponovo vidim mesto gde sam se rodio i prohodao, ali sigurno neću padati u depresiju ako ne odem. Jebeš ga, mnogo je pogodnijih razloga za depresiju danas.

P.S. Nije ova tema mesto za cinizam à la Paninaro. ;)

Sva sreća pa su vas ta životna iskustva ostavila bez imalo gorčine u duši...

dobro,kapiram ironiju, nisam baš bezdušan što se toga tiče, nego sam više revoltiran, vođen raznim potvrđenim pričama i sopstvenim iskustvom

ove sa "srbijanci" treba streljati.

Pre dva leta sedimo ćale i ja u Kuli Atlagića nadomak Benkovca, i tako blejimo ispred kuće, kad prolazi komšija neki. Ne poznajem čoveka. Ni dobar dan ni zdravo, već " Jeste li vi Srbijanci?" Koji kurac?!

Ne govorim o tome, ja sam ta generacija koja je prošla kao vaši roditelji - jedino muško dete u crnogorskoj porodici, ćale bio četvrti dedin sin, pare mi gurao ko je stigao. Ovde sam okretao kvarcnu peć "na leđa" da prepečem stari hleb jer za sveži nisam imao para kad gazdarici nesrpskog porekla dam sto maraka za kiriju i 50 za struju i vodu, a kad već radi kvarcna da greje onda da ne trošim dodatnu struju za rernu. Posle se situacija promenila, našao sam gazdu Srbina poreklom iz mog rodnog kraja. Njemu sam davao sto maraka za kiriju i 70 za struju i vodu.

Kad pričate o upotrebi izraza "Srbijanac" - moja žena je poreklom iz Crne Trave, oni za sebe koriste taj izraz u pozitivnom smislu. Tako ga i ja primenjujem, uvek rado za ćerke kažem da su moje male Srbijanke.

Meni su ovo pevali uživo na koncertu. Bio sam u prvom redu.
http://www.youtube.com/watch?v=ckmmUqOuMAY

Koliko sam ljudi video da su došli iz Krajine, Bosne i sa Kosova bukvalno bez ičega, i snašli se i radili ko crvi i posle nekoliko godina sagradili kuće i napravili nešto dobro od svog života, a onda čujem njegovog idiota komšiju domoroca kako pljuje po tome što je ovaj uradio, kao, nije to moglo pošteno, prodao je zemlju Šiptarima, izdao srpstvo... A dok je ovaj jadnik što su mu spalili kuću radio ko marva sve te godine, komšija je češao jaja i lokao rakiju i nije prstom mrdnuo da promeni svoje jadno postojanje.
I još, odvratno je čuti da Srbi svoje izbegle sunarodnike zovu balijama, ustašama i Šiptarima. Pored toliko autošovinizma ne treba nam Sonja Biserko i Nataša Kandić.

ДИП САУТ, ДОЊЕ ВРАЊЕ, НЕ ВОЛИМО ПРИДОШЛИЦЕ, РИМУВ КЕБАБ.

ovo sto kaze valdemar je skroz na mestu. imas ti fukse medju izbeglicama, al imas ih i medju "srbima". sto su ovi drugi vama bolji?

a najgore je kad za svoju lenjost i nesposobnost krivis drugog, koji nema veze sa tobom. to je krajnji debilizam.
pustio bi kolko god oces kineza da dodju ovde ako su vec ludi, da rade, na selu van sela, gde hoce, uz samo jedan uslov - da deca idu u nase skole. kad vec niko drugi nece.
mozda se vremenom i zapati malo vrednost kod nas od njih...
treba malo nama konkurencija da uzima leba, navikli smo da legamo pod sljive, i samo da kenjamo i kukamo.

nema veze sa izbeglicama, al morao da kazem

Претерао сам за ово српски Шиптари. Извињавам се, али ја још увек нисам упознао човека с Косова да ваља, часна реч. Чек', упознао сам једног, само једног. Не кажем да их више нема, али као да ја само налећем оне лоше.

a najgore je kad za svoju lenjost i nesposobnost krivis drugog, koji nema veze sa tobom. to je krajnji debilizam.

Kao kad krive Cigane što samo prose i ništa ne rade, a pljuju po izbeglicama i Crnogorcima što su došli i pozauzimali sva radna mesta. Mozak, eeeeeej!

I ti mnogo zakrećeš kormilo bečki kopitaru. Jesu li trebali pustiti da ih pobiju ustaše slone jedan!?

јесу!

онда престаните да серуцкате, типа, ми крајишници вај вај, ми најјачи вај вај, ђа крајишник, ђа крајина, ђа оћу кући, ђа крајина курацпалац. што сте онда бегали?

главни, немач си појма ♥

крајишници су најгори шљам