Prijava

Sad se pominje i sušić...

Ne verujem da ce Susic. Prw Luis Enrike ili Bielsa.

Raul Albiol i zvanično u Napoliju, uskoro se očekuje da potpiše i Iguain.

Napoli ima sve preduslove da se bori za Skudeto. Nisam od onih koji misle da je Benitez loš trener, naprotiv, ali pitajte navijače Intera kako se Rafa snašao u Italiji. Mislim da je glup potez odlazak Macarija sa klupe, ko god ga je inicirao.

Opa, Naser Čadli prešao iz Tventea u Totenhem, objavljeno na sajtu londonskog kluba.

Kakav je Cadli, njega nisam gledao puno?

Odličan igrač, igra i kao krilo i kao ofanzivni vezni, brz je, sjajan dribler, ali i vrlo kreativan igrač. U Tventeu je uvek pravio haos, ali je prerastao on već odavno tu ligu, stanardan je u reprezentaciji, u Beogradu je protiv nas namestio 2 gola.

Pujol levo. Nećeš ovo dočekati :D... Inače, Real Madrid je prihvatio izgleda ponudu za Iguaina, i ovaj prelazi u Napoli. Druga opcija je Soldado, a ludaci poslali ponudu od 20 miliona za Kandrevu. Prave boleštinu od tima, a i pored novopridošlh i budućih pojačanja imali su kvalitet sastav.

http://img812.imageshack.us/img812/6443/llht.png
Pretpostavljam da će Rafa igrati sa 4 pozadi, i pored toga što je Macari forsirao 3-5-2. Možda bi moglo da ima mesta i za Behramija u sredini, koji je veoma zahvalan igrač. Sve u svemu nije loše.

Šeko ti i dalje misliš da će Bejl u Barsu, nema dide u Barsu, Barsa nema novce, Barsa je farsa a Mesi nikada nije ni postojao.

А од кад је Реина у Наполиу? Мисим, није, ало оно, оће ли?

Послали га на позајмицу, због буџета за плате.

Ma izgubio sam nadu al bi bilo lijepo:)
Druga opcija je da ide mata mesto bejla , pa da mata igra centralno a injesta lijevo

EDIT: HAJNKES U BARSI AKO BOG DA!!!!!!
Neće vjerovatno , al ae da se pomolim

Erik Đemba - Đemba, novi je član Partizana :D

Znam to samo da stigne za registraciju!
Napreduje coek, počeo od Junajteda a sad igra u PARTIZANU!
Snovi se ostvaruju

tunjavi vesthem na kraju nece nista dovesti.rumun i drvo se ne racunaju u igrace.bilo bi dobro da im se ostvari da vrate parkera i da pozajme lukakua.oce da dovedu nekog duvana zapatu iz pizde mamine.tako su se zajebali i sa barerom koji je igrac za francusku trecu ligu.mogli si bonija da dovedual su izabrali da se cimaju oko kerola.svasta.doveli su i golmana.

Vama je po meni, primarno da ostavite Dijamea, a Lukaku neće ići iz Čelsija. Ja kada sam čitao za Zapatu u prvi mah sam mislio da je to Zapata iz Milana, i kao do jaja, al' ono neki anonimni špic. Šta je sa Maigom, zašto mu ne date veću šansu? Kerolu savršeno odgovara vaš stil igre, i mislim da tu problema nema. Govorim vama jer pretpostavljam da si čekićar ludi. :D

hehe,jesam cekicar :D ja koliko sam citao po netu,dijame ostaje,da je to primarno.nije se pokazao maiga na pocetku,pa je polako poceo da tone.nisu mu dali sansu,primarno je da kerol igra.tu je jos bio i nesrecni samak,vaz te,karton kol.a u navali jos ponekad igrali nolan i dzarvis,pa i kol kada je dosao.nolan vukao ekipu celu sezonu.hocu reci da je mala bara,a puno krokodila. :D ja sam ocekivao od dijare mnogo.kada bi se vratio u formu od pre 2 sezone.zajedno sam dijameom,nolanom i jos kada bi se vratio parker,odlican srednji red.tu moze i dzo kol da odigra kada hoce.moze da bude krs,a moze i da bude najbolji na terenu.nece dati celsi lukakuka,al bilo je na pocetku prelaznog roka prica da postoji mogucnost.ne svidja se meni kerolova igra,mnogo lopti potrosi.on bi bio dobar sa nekim ko je brz,pa da se menja formacija,da igraju 4-4-2.fali jedan dobar stoper ili 2...