Prijava

Sose, realno farmaceutske firme drmaju svijetom, nekad sam čitao da je tržište lijekova koji se koriste u "borbi protiv raka" procjenjeno na 400 milijardi dolara, milijardi. Nije to mala stvar. A jedna biljka koju mogu svi da nabave i sprave lijek od nje daje više uspjeha nego svi ti njihovi lijekovi, da li bi ti kao pohlepni kapitalista htio da se progovori i nađe na tržištu neki potpuno prirodan lijek koji svako domaćinstvo može da ima i tebi izbije 100 milijardi profita godišnje? Sumnjam da bi se složio sa tim, tražio bi bilo kakav način da to ne dospije u masovnu upotrebu. Meni priča o farmaceutskim vezama nije nimalo čudna, preveliko je to tržište i previše je para tu u igri da bi se to zanemarilo.

konoplja je realno od momenta kad su poceli da sade pamuk na jugu amerike pa do danas jebavana iz cisto ekonomskih interesa. prva zabrana je bila kako se ne bi pravilo platno od konoplje, da ne jebe profit poljima pamuka.

ne cudi nista da danas farmaceutske kuce delimicno drze lobi protiv ovoga, pored ovih sto prave alkohol. mislim, nece skroz da te izleci marihuana od svega, ali ne odgovara im da sam uzgajas ili na pijaci od seljaka kupujes lekove za smirenje i protiv bolova nikako.

a tvrdim: smirivanje stresa travom manje steti od samog stresa.
mislim sjebe malo ekonomski mozda coveka posto pocne malo vise da ga boli kurac za sve, ali trava bi mogla da se prepisuje ko lek onim zivcanima sto su u rizicnoj grupi da ih strefi infarkt u 40oj.

dok se ne pretera.

i nije za decu.

EDIT: ovo sve pricam, kao alternativa bensendinima i ostalim popularnim med' narodom kurcima. idealno, najbolje je kad si ok bez icega :)

Ljudi, marihuana nije loša, samo ako uspiješ da savladaš njeno "ubijanje motivacije", te uspiješ da se pokreneš i radiš šta hoćeš.

Da se razumijemo, previše eurokrema šteti, previše šećera, soli, vegete, mesa i tako, normalno da i previše marihuane šteti, ali ne u onom smislu u kom većina misli.

Čitao sam par puta o tim drugim pogodnostima koje se dobijaju preradom konoplje, ne samo medicinske, može da se upotrebljava za sve živo maltene, čak i preradom stabljika i nekim pravljenjem može da zamjeni npr karoserije od auta, ima veću snagu i izdržljivost, tako neke stvari a to opet sumnjam da je skroz tačno, to je više ono preuveličavanje, vjerovatno da za mnoge stvari konoplja bolji materijal nego sada što se koristi. Ali to je ono što jebe, može svaka kuća da je zasadi, da od nje dobije i ulje, i još dosta nekih drugih proizvoda, ali nemaju guzonje zarade od toga, nemaju monopol i moć.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/398099/Zemunac-na-dedinoj-njivi-u-Kosjericu-gajio-marihuanu-zaplenjen-pun-kamion-sa-277-kg-droge
Ovako. Postoje razne organizacije u domenu NVO. Treba da se organizovati i tražiti zaplenjeno za potrebe istraživanja iz domena primene ulja zabranjene biljke, za terminalne bolesnike. Ja suverenost Srbije gledam, kao da u zemlji možemo da radimo šta hoćemo dok ne ugrožavamo prava dugih. Ako su ti drugi, prebogati apotekari, napravićemo izuzetak.
BTW biljke dobro izgledaju.
Evo meni lično to ne treba i ne trebalo mi još dugo da Bog da. Ali mogu da pogledam koliko je drkanje da se napravi i registruje udruženjce. Ima li neko više iskustva da mi kaže šta sam omašio?

https://www.youtube.com/watch?v=RIsvN-p4Vbo&feature=youtu.be evo da okacim i ovde...ovoj baki zelim da umre od raka...jbt kakvo ponasanje medicinskog muda u drzavi ko da je otisla u parove da diskutuje o macinoj a ne o tako bitnom pitanju...bas se vidi da je boli to sto ce dobijati manje para ako se desoi legalizacija,usrala se

bas sam juce gledao klip.nacin na koji komunicira je odvratan i nekulturan.
udarac na njenu sujetu koja je ocigledno velika.

izgubila je ovu raspravu preocigledno i preljuto...ko je iznad nje treba da je shutne ljuto s posla i postavi nekoga koga stvarno zanima da lechi rak

profit je u odlaganju, ne u zaustavljanju

Koliko sam razumeo ti si zavrsio medicinu, Makaronac?

Ja u potpunosti podržavam ovu gospodju. Ovom liku se vidi da se nije nadrozirao već pola sata.
Da li želite da vam sin ovako izgleda i tako se ponaša? Naravno da ne!

nemoj tako, ima tu nesto

ae bezi vo iz kupusa sa tim humorom prebednim

ima pravo ovaj celavi

Nema bre tu ništa. Što nije studirao, nego je pušio drogu?

studirao je i pusio drogu,tacnije lepak.

Ma ajde molim te.
To je kao da ja pročitam par knjiga Deretićevih i ja sam sad istoričar. Imam dokaze. Mašem nekim papirima....
Primitivizam. Ovu gospođu samo osuđujem što se raspravljala sa narkomanom, trebala je da ga iskulira maksimalno.

sav se osusio od droge.

Pa pogledaj mu te zenice. Cim on ima onakve zenice, to znaci da se nasisao droge kao usisivac!

cim je dosao na pinka da prica o lecenju znaci da mu je droga popila mozak skroz na skroz!
beli luk to sve sredi.