Prijava

Ljubav na prvi pogled. Plus ove dve matore, tj to su tri matore. To je samo prva strana, dalje necu ni da gledam. U pravu si za vremenski okvir, moja greska-vise je od deset dana.

U redu skroz za ove sa ocajnim stanjem, naravno. Sta je sa ovim sto su bile po dvesta bodova u plusu? Nemoj pogtesno da me shvatis, ako definiciji posvetim 25 minuta jebe mi se za skor, koliko god da je 5:4. Imam masu definicija koje su startovale sa fest minusom pa dad stoje solidno, fred kremenko recimo. Nebitno. I nemoj te mozda dobijes odgovor mozda ne stavove, dobijam kompleks nize vrednodti.......hvala za odgovor enivej

матори, са ким ти причаш јбт, ја само твоје постове видим?

Kao što rekoh, brišem definicije koje su u minusu po isteku određenog vremena, naročito ako i sam procenim da nisu za ostavljanje. Primenjujem potpuno isti kriterijum na sve autore osim na sebe, sebi držim dodatni kriterijum da brišem i one defke koje ne postignu +20 razliku. Nema tu ništa lično, jednostavno mi iskustvo govori da ono što u prvih sat vremena nije barem na nuli ili u nominalnom plusu neće ni opstati. Izuzetak su samo one definicije koje "magično" dobiju ogroman broj pluseva, ali to većina vas zna kako se postiže. Što se mene tiče, smatram da sam ti dao odgovor i neću više komentarisati.

Nisi. Nisi nepismen, pogledaj prethodni post. Ne moras ni da odgovaras ako neces, nebitno.

Što se mene tiče

Ne odgovaram za druge moderatore, objasnio sam svoje razloge, a ranije ti naveo i šta sam brisao.

Razumem, i vise nego hvala za toliko. Slobodno mozes i da me banujes, sto duze to bolje. Posejao sam ovde veceras sasvim dovoljno materijala za jedan fin trajnjak, i tek cu-dok ne dobijem odgovore i dok mi se ne vrate 4 definicije u zivot. Imam ja i zivaca i vremena ;) i da dosadjujem, i da vredjam, i da pretim..ovo je sve ekran, meni je svejedno. Skoro :)

Ma jok, nemam ja nikakav razlog da te banujem, ovde si dva dana kraće nego ja i smatram te dobrim autorom, a ovo samo trenutnom krizom. Što se mene tiče, ovo je samo dijalog dva autora.

A da uzmes da izdrkas?

Hoces zinuti? Aj budes dtug, popravis mi dan.

I nemoj te mozda dobijes odgovor mozda ne stavove

Pa otkud znam da li će ti i ostali odgovoriti.

Koje tačno četiri definicije hoćeš nazad? Kapiram da su ove dve od pre tri godine, "Nimfomanka" i... koja je četvrta? "Ljubav na prvo pogled" ima skor 1:7, slobodno je napiši ponovo, ako misliš na nju.

Onda i meni vratite Spašavanje redova Šerifa Konjevića, da se ne bih samomitketovao pred ovim dobrim ljudima

Стварно бисте могли.

ovo nije tema za plakanje za obrisanim definicijama nego o predlozima da se odbanuje bob rok

ovo nije tema za plakanje za obrisanim definicijama nego o predlozima da se odbanuje bob rok

dok ti spavaš bob rok odbanovan odavno

Која је прсотина овај лик јбт... Мислио би човек после сома дефиниција држаће бар неки ниво у комуникацији.

Ajd ko ima krunu nek baci print od ove radjardove za serifa konjevica, sam naslov deluje i vise nego zanimljivo.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА