Prijava

Ма нервира ме бре, то ми омиљено место у граду, и оће да га упропасте... Пу. Сад читам на беобилд форуму, изгледа да су нешто мењали, ево неки имају исте идеје као ја (НБГ и Савски Амфитеатар. лололо) Ал нисам прочитао до краја шта се издешавалололололо.

Ja razmišljam da upišem arhitekturu, isplatili se išta ?

upisi, ako planiras da ne spavas nocima

Шека
Ja razmišljam da upišem arhitekturu, isplatili se išta ?

Što kaže Bazo, nećeš spavati noćima, ali ako te to zanima, predlažem ti da upišeš. Ima dosta da se radi, i naporan je faks, ali nema da se buba toliko teorije k'o na ostalim (ozbiljnim) fakultetima.
Samo, moraš na vreme da kreneš da se spremaš za prijemni.

Који год факс да упишеш нећеш спавати, упиши оно што волиш па ћеш лакше и ту несаницу преболети.

nemoj da upises, toplo te savetujem upisi gradjevinu, previse nas je po biroima...

Ja sam iz druge zemlje, opusti se
Iako ne biste imali šanse pored mene lolo

Који материјал за изградњу неке мање куће има најбољи однос цена/квалитет?

Дакле, не треба ми много простора, не требају ми савршени услови јер би то било нешто као викендица, али ми треба добра изолација јер је у планинском месту.

Има гомила тих зграда, невероватних зграда и пројеката које су порушили Немци и савезници у бомбардовању, а после им комунисти затрли траг.
Пошто сматрам да је архитектура једна област која даје и историју и културу, жао ми је што људи не схватају колико су нам ти говнари нанели зла, наравно уз људске жртве. И онако баш ми надолази шлајмара порив кад видим да смо ми све то лепо заборавили и да нас исти ти говнари сад ударају по ушима...

Мало срећнији дани

http://secanja.com/wp-content/uploads/2012/04/Hotel-Petrograd.jpgХотел Петроград, налазио се у Савском Амфитеатру (преко пута главне железничке, до рата, онда више није.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/164232_446555928754811_1400060720_n.jpgКрунисање Краља Петра, у цркви у којој сам (после неколико година) крштен

А онда су дошла много лепа времена...

http://www.b92.net/putovanja/zanimljivosti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=30&nav_id=759766
Не зна се ко је веће дијабола, Гауди или овај што га је наследио, лололо.
http://www.youtube.com/watch?v=RcDmloG3tXU

Ja volim da jedem sira što pravi Gaudi. I ja radim sirom.

Ја волим Сјеничке зграде!

Ne spemuj! kekekeke

Мореее...! Наџи ти мени неке лепе црногорске куће па тури на тему. :Р

Čim se dovatim kompjutera napisaću nešto, obećavam :-)

не контам зашто сви ви који увијек имате најцрњи коментар на добру дефиницију, попут Гаудија рецимо, не врх али добру, другачију, не пошете нешто сваки дан ако мислите да знате, или ако видите да је нешто неквалитетно још боље, онда пишите још више, дајте нам та своја ремек дјела да нас оваплоте духа светога и Марије дјеве и да нас поставе са десне стране оца.

дођете ту дркате курац једете говна а дефиниција вам оцјењена са 2:2. МРШ!