Prijava

Pa da li je jebeno moguće da temu o svemiru pretvarate u temu Geopolitika #2674

KOSOVO JE SRCE SRBIJE, SRCE SRBIJE, SRCE SRBIJE

KOSOVO JE SRCE SRBIJE, SRCE SRBIJE, SRCE SRBIJE

KOSOVO JE SRCE SRBIJE, SRCE SRBIJE, SRCE SRBIJE

KOSOVO JE SRCE SRBIJE, SRCE SRBIJE, SRCE SRBIJE

KOSOVO JE SRCE SRBIJE, SRCE SRBIJE, SRCE SRBIJE

KOSOVO JE SRCE SRBIJE, SRCE SRBIJE, SRCE SRBIJE

Izvinjavam se što sam temu nehotice usmerio na geopolitiku, ali šta da se radi kada su glavni uspesi u svemirskim letovima a i verovatna budućnost istih direktna dobit geopolitičkih odmeravanja.

Nemoj više brt, dosta mi je geopolitike za 15 života, kad te čuje prosečni Srbin da si istoričar odmah pita za Putina, Slobu i papu

Car, je l' si ti istoričar? Možeš li nešto više da mi kažeš o Putinu, Slobi i papi?

Citam sada ovo,sta ocekujete od vanzemaljaca,ako nadjete amebu na drugoj planeti to je vanzemaljac.Planeta uopste ne mora da bude slicna zemlji da bi zivot na njoj bio postojan. U pickoj materini svemira gde su galaksije stvorene od anti-materije gotovo da je sve drugacije,komunikacija je nepoznata nama,zivot u tom obliku mozda i ne postoji vec nesto drugo cini organizme svesnim ali opet i taj crv na Marsu ako bude nadjen treba da budemo zadovoljni,jer bar meni je,jebiga strasnije od toga da tamo negde postoji nesto sto nas posmatra jedino to da smo sami u ovom kurcu..

ај ми неко објасни антиматерију нубара сам

To je suprotno od materije

Po toj logici sve van zemlje je vanzemaljac, ali ja mislim na bića koja imaju inteligenciju. Sigurno da tako nešto postoji, odgledaj malo "drevne vanzemaljce" na History2 i biće ti mnoge stvari jasnije, jedno je sigurno neko nas gleda.

Bač, antimaterija je potpuna suprotnost materiji. Čine je antičestice, sa osobinama potpuno suprotnim od "običnih" čestica (negativno naelektrisan proton i slilno). Zbog toga, materija i antimaterija se ne mogu naći na istom mjestu, jer se tada uzajamno ponište i to je sve praćeno tzv. radijacionim vatrometom ili ogromnom količinom gama-zračenja, javljaju se i drugi talasi, ali gama-zračenje je češće i kvalitetno topi sve pred sobom. Nadam se da sam pomogao.

Čekaj brt zar antimaterija i materija nemaju isti spin i masu?

Da,inace ne bi mogle da se poniste,neke bi ostalo vise

Sad je pitanje sta razdvaja materiju i antimateriju

Kako šta ih razdvaja, pa međumaterija!

Eto, zes, sad sam fizičarima dao zadatak da i to otkriju!!!!