Prijava

Kako mi se kenja od ovakvih fejzbuk pričica nevera

+1

Kad bi to bila fejsbuk priča...

Нож генијалци.

Vid stvarno
medvediću što nisi napisala ovo na kraju klipa lolo

http://www.youtube.com/watch?v=SDzSVNJBNTw

Нож генијалци.

Jeste. Nego kad bi išao još malo dalje u prošlost, susretao bi među našim precima sve više imena koja vuku tamo negde na baltičke jezike, a još dalje, više bi ličila na persijska i indijska. Ćoravi Drašković gleda samo trista godina u prošlost. Je l' bio Ilija? Jeste. Je l' sad Alija? Je l' nekad bio *Əƿƥh₁moƿ? Jeste. I šta onda? Svi smo nastali od nečega drugog, nije neko došao pa Srbe napravio čarobnim štapićem. Isto kao i ove u Bosni što se sad zovu Bošnjacima. To što se nečiji čukundeda zvao Miroslav ili Relja, mogao je komotno da bude i Poljak i Čeh. Nego pričaju ljudi svašta, a malo toga znaju i oni koji bi trebalo da znaju, generalno malo se zna o etnogenezi ne samo na ovim prostorima, nego i šire, a za to je kriva upotreba nauke u političke svrhe.

Jeste. Nego kad bi išao još malo dalje u prošlost, susretao bi među našim precima sve više imena koja vuku tamo negde na baltičke jezike, a još dalje, više bi ličila na persijska i indijska. Ćoravi Drašković gleda samo trista godina u prošlost. Je l' bio Ilija? Jeste. Je l' sad Alija? Je l' nekad bio *Əƿƥh₁moƿ? Jeste. I šta onda? Svi smo nastali od nečega drugog, nije neko došao pa Srbe napravio čarobnim štapićem.

Upravo

Duhan je mekruh(loša navika), dok za marihuanu nisam siguran, al od Boga je, pa ono znaš.

Ako marihuana manje škodi od duhana onda ne vidim zašto bi bila zabranjena a duhan dozvoljen

LAUŠ GLUMIO U NOŽU SRAM VAS BILO NE ZNATE FILM

Ako marihuana manje škodi od duhana onda ne vidim zašto bi bila zabranjena a duhan dozvoljen

Sve je od Boga, ali on jednostavno ne može da se odluči oko nekih stvari. Ili on namerno laže nas, ili muslimane, ili Indijce, ili Jamajčane. Ja trećeg objašnjenja nemam.

То је много много лоше објашњење и одбацивање овог о чему се прича у причи (књизи, филму). Не знам јесте одгледали до краја, кад Лаушевић каже и тако све до дарвиновог мајмуна? Наравно да смо сви из неког народа потекли, ал разлика у томе је што су Срби настали из неког племена или народа који више не постоји а ови су настали из народа који је и дан данас читав. Али није то ни битно, наравно да свако треба да буде шта хоће да буде, ако је сад Алија нека буде Алија, ал је врло битно да се зна од кога је настао јер са тим од кога је настао живи сад, у реалном времену, кућа до куће, има проблеме, има сарадњу, има ратове, мирове и остале курце.

http://cs419523.vk.me/v419523668/576b/HEBL-qzeUhg.jpg
kao što se iz priložene slike da zapaziti, više je nego očigledno koja je religija najstarija. ĐE MU JE KOŽICA pitam ja vas?

Наравно да смо сви из неког народа потекли, ал разлика у томе је што су Срби настали из неког племена или народа који више не постоји а ови су настали из народа који је и дан данас читав.

Generalno si u pravu ovo na kraju, ali ja mislim da Srbi više ne postoje. Na isti način na koji više ne postoje Vikinzi. Postoje tamo neki Norvežani, koji su ladni, pristojni, dobri momci, a oni su nastali od naroda koji je sejao strah i trepet okolo. Mislim da je slična situacija sa Srbima. Bili nekad Srbi, tako su se zvali, ali ova šaka jada danas treba da se preimenuje, bar da ne kalja svetlu uspomenu na pleme od kojeg su nastali.

Je l' Čampi sponzor ove teme?

NIJE BRE DOBAR BIO SOS KANAL, TREBA DA GA VRATE
TO JE INACE SPORTSKI KANAL
DOBAR SPORTSKI PROGRAM

Не слажем се Валдемаре ни за то, сличност између садашњих и некадашњих срба је много већа него између норвежана и викинга, или садашњих монгола и монгола џингис кана, не дај боже садашњих грка и античких грка... То што последњих 20-30 година живимо као стока и понашамо се као стока никако не може да буде правило за остатак историје.

Их бин спонзор!
НАЈВЕЋИ МУСЛИМАН У ИСТОРИЈИ ОВОГ САЈТА.
ТО ПАЗЛЕ, ПОПУЛАРИ ТИ КЛИЧУ!
ТЕКБИР, АЛАХУЕКБЕР!

То што последњих 20-30 година живимо као стока и понашамо се као стока никако не може да буде правило за остатак историје.

Kako gledam u budućnost, čini mi se da će razlika biti sve veća. :) Živi bili...

PAA VIDELIII

ŽELJKO KALENDAR OPAAA

Zašto spemujete ozbiljne ljude koji na temi napravljenoj zbog spema pišu ozbiljne stvari? Nekako mi onda dođe logično da je moja ozbiljnost ovde spem, a nečije spemovanje ozbiljnost :)