Prijava

Начух нешто да би Игуаин могао да заврши у Ливерпулу. Има ли ко неки поуздан извор да би то заиста могло да се деси?

Suarez u Barseloni za 88 miliona evra.

nisam znao da je kosta u celsiju.sada citam da ga je mandzukic zamenio u atletiku.mozda i felipe luis ode iz atletika u celsi.onaj lazni valensija potpisao za vest hem.izgleda da evra odlazi u juve.

Kakav transfer od klipa, nije mogao da sastavi 3 minuta dobrih poteza, stavlja lik šanse u kojima se Marković našao i IZBIJANJE LOPTE U AUT.

http://youtu.be/dz-cy0XPNw8

Meni je ubedljivo najjača ova slika na Lazarovom tviter profilu:

Dodje tamo neki englez na profil i prvo vidi Jašara lololo
https://twitter.com/LMarkec50
https://pbs.twimg.com/media/Bq6ZTL_CQAApSwA.jpg

Па зато што Енглези не свршавају само на голове и дриблинге него управо на овакве потезе, солидан клип, има пар фејлова али ова уклизавања и слично су прави погодак за енглеску публику.

Koliko su retardirani ovi klipovi...
Počeli na svetskom sa nekim glupim klipovima i dole piše URNEBESNO!!!
Pogledaš jebote celo vreme sa otrpilike ovakvom facom.
http://cdn1.tnwcdn.com/files/2011/04/mirror.jpg

sada sam procitao na miroru da ce loik remi u liverpul.

Koja transferčina onaj Markovićev klip, majko sveta.
Što se samog transfera tiče, mislim da su ga preplatili. Odlična je stvar što jeste talentovan i što bi stvarno od njega mogli da naprave jako dobrog igrača, ali mislim da je 25 milki ipak previše. Mada, kakve je transfere Liverpul pravio, taj je još i odličan.
Sviđa mi se mnogo što hoće da dovedu Remija, a bila je i neka priča i za Bonija. Obojica su vrhunski napadači i ukoliko ih ne bi platili nešto basnoslovno, bili bi odlična pojačanja.
Inače, ovi 442ovci su mi više-manje gotivni (ima dosta transfera, ali ima i ponekih smešnih stvari), ali ovaj mančesterski klip, bukvalno ta faca što okači Groka.

A dobro, odlično je što je prešao u jedan tako veliki klub, jer će konačno da se vidi koliko je dečko precenjen i da mu je mesto u tamo nekom Mehelenu, eventualno Klub Brižu. Liverpul nastavlja sa kupovinom osrednjih igrača i zato će navijači Mančestera da se popišavaju po njima još dugo, dugo. Prethodna sezona je bila žešći kenj, čiji je jedini uzrok vanserijski talenat Suareza. Čuj, prodali Suareza i doveli Rikija Lamberta i Lazara Markovića lol. Valjda će da dovedu bar Remija, kao što se priča, jer će sa ovim trenutnim rosterom, završiti kao Mančesta ove sezone. Sve u svemu, kao i prošle sezone GLORI GLORI SAUTEMPTOOON !!

San Iker na Emirejtsu ?
Legenda Reala traži raskid ugovora sa 'Kraljevskim klubom' kao i dozovolu da bez obeštećenja pređe u tabor "Tobdžija"!
Dolaskom Kejlora Navasa u Madrid, Iker je još više pao u senku.Iz tog razloga zatražio je od uprave da mu izađe u susret i pusti da ga ode u severni London bez obeštećenja. Da li će jedan od najboljih golmana u istoriji fudbala postati član Arsenala, zavisi od Arsena Vengera, koji želi Ospinu iz Nice. U svakom slučaju ćemo dovesti još jednog golmana jer je u klubu trenutno samo Vojčeh Šćešni

Живи били па видели !

Koliko sam ja citao, problem je sto Kasiljas ima u Realu neku ogromnu platu koju Venger nije voljan da mu ponudi.

au kakva ce da bude ova sezona ludnica

Dolaskom Kejlora Navasa u Madrid

Zar nije on otišao u Bajern?

Није Лари :)

Baronija bila, a? To sam propustio.

Zanimljiva sezona u najavi, zanimljivo mi je što je Čelsi obavio transfere na brzinu, navikao sam na prenemaganje sa njima celog leta.

ja mislim da ce taj markovic da bude dobar u engleskoj.kada god sam gledao coveka on je dobro igrao.karijera rikija lamberta me podseca na karijeru darija hubnera.i on poceo posle 30te da daje golove u normlanom rangu takmicenja samo sto ga nisu zvali da igra za italiju iako je jedne sezone bio najbolji strelac u italiji.kazu da je po ceo dan bio u kafanama,cak je jednu i drzao.al ne oni fensi pederluci,vec kafana.