Prijava

POČELO JE POČELOOO!!!

Moram priznati da sam se ogrešio o Liverpul.. Ovo je već ekipa, plus kad se vrati hanibal biće zlo..

Mali Kutinjo jebe pa raskiva

Dajte neki dobar strim.

Kako brani ovaj Begović bem mu sunce.

Penal u 87 minutu.

Na ovom strimu sto gledam neposredno pred izvodjenje penala prikazana je grafika zadnjih pet suteva voltersa. 1 sut u precku i 4 suta u gosin donji desni ugao. Skauting i Minjole dobro odradili domaci zadatak.

Таман сам помислио да смо проклети во вјек и вјекова, али онда је велики Симон утерао курчину у космичку неправду!

Bilo i na SK ta grafika. Kacam video gde se baca reko kralju care. Zamisli koji boost samopouzdanja, odbraniš penal u 88 minutu na prvoj utakmici.

To Minjole, madjijo. Prosto je morao da odbrani. Kosmicka pravda.

Ма и онај шут Волтерсов са неких 17 метара како је скинуо, гарантујем да би Реина примио гол. Страшан голман. И Аспас је сасвим коректан играч, судећи према овој и утакмицама из припремног периода. Није себичан, има добар пријем и технику, преглед игре. Ја њега никад не бих у шпиц, него бих га са стране гурао.

Јебаћемо редом кад се врати Суарез.

Мињоле мачка!

Ture izuzetan ovu utakmicu. Ako moze da igra na ovom nivou do kraja sezone, ne treba nam novi stoper.

Dobro odrađen prelazni rok, za razliku od prošlog leta (Borini, Alen)...

Al' su ih pokrali sa ovim penalom, jebali su im kevu.

Može li neko da mi napiše trenutne rezultate?

Idi na livescore.com

Hvala.. LteBoOoOOoOOOO!

U pičku materinu lijepo. Žurim kući sa posla da gledam Liverpul, sjednem za komp i tražim i tražim i nema linka, a znam da je danas i odem na rezultate i vidim da je bio onaj prvi termin. JEBEM TI SVE! Al bar su dobili stoke. Biće negdje snimak valjda. Ako ko ima neki link za snimke, nek okači.

Brate uvek ista prica sa jebenim Liverpulom! Samo sreca da odbrani penal ovaj... Konstantno napadaju, stvaraju sanse, i primaju golove ni iz cega. Jebote, ovi nisu priliku stvorili, sve sanse koje su imali su iz prekida, na centarsut! Da li je realno da ne mogu da uvezbaju da se odbrane? Svaki prekid strepim da ce da prime gol, jos Minjon nesiguran u picku materinu kod visokih lopti... Sto se tice igre, stvarno super, Koutinjo cepa, Staridz dobar ali jede govna previse je sebican, a Stivi kao i uvek, navigacija sine kakve lopte salje... Ovaj Ager mi se penja na kurac malo, previse je izvikan, nije on tako dobar stoper kao sto se prica, ali neka ga... PRVIII SMOOOO! AAAAAA! :))