Prijava

zato sto su mi najveci rivali liverpul i to bi bio veliki uspeh za njih,a posto koristim svaku priliku da provociram navijace liverpula ,ne bih mogao da izdrzim pritisak koji bi nastao posle te titule,a i ne bih mogao da govorim vise blekburn:1 liverpul :0

sreca pa ne znam nijednog retarda koji bi navijao za siti tako da bolje siti da osvoji nego ciganski murinjo ili ne daj boze liverpul

Kakav krš od tima je izveo Maurinjo na ovoj utakmici

Mogu li da ga munu majku im?

sa igram vise ako ne mogu onda da im se najebem majke nisu ni za top3 ja ih imam na svakom tiketu

beni

Ne znam da li zbog pritiska ili čega, ali stvarno loše drugo poluvreme i uz dosta, dosta sreće pobeda Liverpula.

Истина, али ако је неко заслужио да га послужи срећа, то је Ливерпул. Скоро целе сезоне игра на гол више, брзо, лепо... А и све оне силне пречке, стативе и аутоголови из претходних година. А Шкртел је луд човек дефинитивно, држи двојицу одједном, боксује лопту... И још оборио рекорд са 3 аутогола у сезони, прави Карагеров наследник. :)

Još Svonsi ima crveni. Jebaću im sve po spisku ako ne dobiju.

ako ovo ne dobiju ode titula,vidi se koliko im znaci azar sve sam covek radi ,ne mogu uvek stoperi da nabijaju posle kornera,jednostavno lose igraju,a ne mozes ni bez spica..

Samo da četitam ekipi Sitija 2. mesto na kraju sezone. :)

sta mase crnje iz celzija pa za te pare jebem vam materu nenormalnu

Bolje je crnce Zvijezda dovodila nego čelzi

Ne da ne zaslužuje Čelsi titulu, nego bi tragedija bila da je uzme.
Sterling je takav jebač majke, a onaj cigoš Nejmar plaćen 80 hiljada miliona.

Znaci koja jebena euforija ceo dan, pakao. Razmisljam danas nesto posle tekme, iz fazoneta sam da isforsiram sa drustvom, posto ih gomila navija za Liverpul neko sizenje po netu tipa "Stivi uzNi trofej" ili "Staridze dobaci loptu" ili "Skrtele madjijo", i da spemujemo posle sve stranice Liverpula i twitere i fejsbuke i majspejsove i da kazu vidi ove Srbe lOOde, i da nam posalju karte da gledamo poslednju tekmu sa Njukom!

poslaće ti kurac :)

ovo je najbolja sezona koju pamtim

Ne seeeeri? :D

Ali sam svejedno iz fazona da se sprdamo.

SRBIJA CEKA TITULU, ALE ALE ALE!