Prijava

Нема везе, нека ово буде тема де можемо да зезамо Манчу да је геј хихихи

Jedini tim koji u Evropi gotivim (Partizan i PAOK naravno, to ne moram da napominjem) je Mančester Junajted. Od kada sam na BK Televiziji prvi put odgledao njihovu tekmu to je to. Da se upišem, ako ova tema ne bude prozivanje Manče da je gej, da bacimo koju časšicu razgovora mi što gotivimo Mančerster.

Zamislite vrati se Ronaldo

Ne mora. Meni je ove sezone najbitnije da vidim Mojes kako će se snaći i ne sviđa mi se početak. Ne ljuti Runija. Runi je Bogotac.

Koliko ja znam ovakve teme su zaključavane i brisane. Postoji tema Premijer liga na kojoj se diskutuje sve vezano za premijerligaške klubove.

Мрш јебо те ливерпул.

Jao pa vi mi otvorili temu, hvala vam. :*

Elem jebala vas priča da je Siti popularniji od Junajteda u Mančesteru i šta ste od koga čuli kad nije, ja bio, Šešelj kaže da nije, znači da nije, napušite mi se kurca.

Е, било је 10 посебних тема, сваки клуб имао своју, а онда смо се сви сложили да се закључају и да дискутујемо на теми Премијер лига.

WHO THE FUCK ARE MAN UNITED?

MANČESTER JUNAJTED <3!!!

PIŠAJ PO LIVERPULU OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

HAHAHAHAH AU DULE BOKTEJEBO HAHAHAHA DAL JE OVO REALNO GGMU

Кол'ки је трансфер ова навијачка химна. :(

Кол'ки је трансфер ова навијачка химна. :(

Auuuuuuu stvarno. Jedbote, ja nisam izvalio da je ono "As the reds go marching on" u stvari na foru "As the saints go marching on"

onaj osecaj kad je hal siti ispred ljancestera na tabeli