Prijava

Jebi, Valdemare, jebi :)

Jebi, Valdemare, jebi :)

Ma baš me boli uvo. Nisam hteo nikoga da vređam. Voters je pojam kvaliteta i produkcije i para uloženih u muziku, velikih diskografskih kuća i kapitalizma, a Manu se pevuši po favelama uz gitaru i bongose, i nije hteo da svira u Pioniru zbog bilborda kapitalističke sadržine koji ne mogu biti pokriveni. Meni muzika nije samo stvar uha, već i mozga i srca, a srce mi je na levoj strani, pa eto :)

Jeste bilo fino...
http://www.youtube.com/watch?v=0EJaPJW8ygU
:) Imam utisak da će biti još bolje sada, u Bg-u.

Ajde sad... ne kenjaj, Pink Flojd bi i bez produkcije i para bio do jaja bend. A Manu se proserava, kao smetaju mu reklame, ae pali.

Nisam ni rekla da vrijeđaš :/

Pink Flojd bi i bez produkcije i para bio do jaja bend.

Bi, naravno, ali se sve to vremenom pretvorilo u nešto drugo, po meni negativno. Dalja priča o tome izlazi iz muzičkih okvira, a tema je o muzici, pa ne bih.

kao smetaju mu reklame, ae pali.

A kao, što da mu ne smetaju? Smetale mu, prešao je na drugo mesto jer je tako mogao, i šta? Meni bi reklame smetale. Da sam na njegovom mestu, ne bih mogao da pevam o onome o čemu pevam dok mi iznad glave visi reklama McDonaldsa ili štatijaznam. Sad mi reci da bi Burzum ili Belfegor svirao porti neke crkve, pa da završimo priču :)

I ovo što kaže Čak, ja ne vidim toliku razliku, samo svako ima svoj imidž, zahteve. Doslednost je jedan od uslova opstanka svih bendova, prvo muzika, pa sve ostalo... Proseravanja su deo priče. :)

Burzum bi svirao u porti crkve, a onda bi je zapalio :)

Ja ne znam šta reći, po toj priči ispada da je su svi bendovi takvi: sviraj, sviraj, uzmi pare i pali? Mislim da nije baš tako, bar volim da slušam par bendova koji nisu takvi. A ta uslovno rečeno rok muzika, da li Voters, da li Manu, i nije toliko kvalitetna sama po sebi da bih je bezuslovno obožavao, pa ću sad ja da branim njihov umetnički integritet uprkos njihovom političkom aranžmanu na ovoj ili na onoj strani. Pa jebemmu, znam nekoliko NSBM bendova koje bih rado slušao, ali ih ne slušam zato što su jebeni nacisti. Za uživanje u muzici, čistoj, lišenoj politike, imam Betovena i Šopena i Rahmanjinova i tako to, a ove popularne zvezde koji se mešaju u politiku, deo su establišmenta ili su protiv njega, procenjivaću i vrednovaću prema drugim kriterijumima, već prema okvirima u koje ONI sami sebe svrstavaju, a ne ja. Naravno, uzevši u obzir i koliko mi njihova muzika veseli uvo.

Ja ne gledam tako, samo ako su baš kreteni lično ili politički, onda ne slušam. Tipa U2, Balašević ili tako neka sranja. Inače slušam sve, i NSBM i neke hipstere što kenjaju.

samo ako su baš kreteni lično ili politički, onda ne slušam.

Inače slušam sve, i NSBM

NSBM

:)

Moj okvir nije toliko čvrst, štaviše, ima elemente koji mu omogućavaju šire delovanje. Na neki nastup NSBM benda bih mogla otići iz radoznalosti (omiljen izgovor), dobro prerušena, takoreći... Dobro, ne, ne mogu.
Jedno je slušati, a nešto drugo je ići na koncerte (u ovom slučaju ni ne slušam). Ljudi idu na koncerte jer poštuju nečiji rad, muziku, idu jer poštuju. Ne idu jer tako treba, čuli da se sluša, pa bi i oni. Ako ne razmišljaš a kreneš gde krenu i drugi, onda se ne računaš.

Померио концерт у Арену због анти-реклама да би наплатио 3500 по карти.
Антиглобалиста, важи договорено :)

Šta fali NSBM? :)

Sada ću više da istražujem, sigurno da to valja u nekom smislu. :)

Померио концерт у Арену због анти-реклама да би наплатио 3500 по карти.
Антиглобалиста, важи договорено :)

Дај, човече, информиши се, Ману је због тих реклама преместио концерт из Пионира у Халу спортова, а цена карте је остала иста. Ја сам купио за 2 к.

Šta fali NSBM? :)

Zajebavaš, elda?

Sada ću više da istražujem, sigurno da to valja u nekom smislu. :)

Valja, u smislu da ne valja.
http://www.youtube.com/watch?v=7IVtq3I6iPg
U smislu, moj deda je to mlatio po šumama i gorama, pa nije dovoljno umlatio, i ono diglo opet glavu. E jebi ga...

Јадан он, мицааа

Paune, napusti temu kad nemaš pojma.

nsbm je sranje uglavnom, jer su im teme uberimbecilne, supremacija belaca, naci kolektivizam, antisemitizam... to nije pravi duh blek metala, trve blekeri mrze sve podjednako lololo to je bar pošteno i dosledno