Prijava

Ovu temu otvaram sa ciljem da svima koji žele moj savet o ljubavi ili savet kako da reše neku svoju ljubavnu krizu pomognem koliko god mogu. Pišite, odgovoriću najbolje što znam.

a jel može neki kredit

Kredit možete zatražiti od svoje mame, devojke ili pak nekog drugog ženskog čeljadeta pošto su one dobrodašnije od mene. pozzzz

Pošto vidim da ste dragi moji suviše kruti da zatražite savet od starog i iskusnog vuka ja ću vam samo napisati par reči o ljubavi,, tačnije o dve male reči koje glase volim te.
Kad se voli i svi hormoni u telu prorade ljudska bića su izložena stresnoj situaciji. Svaki otkucaj srca donosi nadu, strepnju i potrebu da se saznaju osećanja osobe u koju ste zaljubljeni. Vatru nemira koja gori u srcima najlakše gase samo dve reči. VOLIM TE .
Te dve reči ne treba štedeti kada se iskreno voli, ali ni uzalud ih izgovarati kada su osećanja prema nekoj osobi daleko od ljubavi.Na kraju samo jedan mali haiku stih uz pozdrav svima što iskreno vole.

Dve kratke reči,
Iskrene puno znače
Lažne zabole.

E jbg, zakasnio si, sad sam kaluđerica i volim sve tako da tu više namam problema :)))

Jaoj Neso,nekad je ljubav kao sida neizleciva i smrtonosna.
Sta ces raditi po tom pitanju???

Evo, ovako Neso, dogodila mi se cudesna stvar.
Pre cetiri blagoslovena dana, upoznao sam najlepsu (govorim u svakom smislu) osobu u svom zivotu.
Takav me je talas nekakvog osecanja (ne mogu da ga opisem, zato sto ga nisam ni sa kim do sada osetio, ukljucujuci i moju bivsu, a sa njom sam bio dugo) cele te veceri obuzeo, da ne znam kako sam preziveo taj dan - kao da su se sve emocije - sreca, tuga, radost, zaljubljenost, opsesija, depresija, ljubav sazele u jednu.
Anyway, ovih dana sam je upoznao malo bolje, i smatram da je to jedna od retkih osoba koja je u svakom pogledu (potpuno) ista kao i ja.I kada bi mogli da vidite takvu lepotu - takvo etericno bice, imam osecaj da se prosto gubi u toj svojoj prozracnoj lepoti - ma lepsa je i belja od Boticelijeve Venere, i od Beatrice, i od svake...
Ne mogu da ti opisem to osecanje, niakda u zivotu nisam pomislio da nekoga mogu da volim, iz samo jednog vidjenja, a kamoli u ljubav na prvi pogled.Trenutno, ona je u vezi, ali meni to nije bitno, zato sto ja verujem da ako je necemu sudjeno, da ce se to svakako dogoditi...
Zakleo sam se sebi sinoc (toliko me je izbacilo) da je ona poslednja osoba u mom zivotu - ili cu nju imati i sa njom biti, ili vise ni sa kim do kraja zivota...
Reci mi nesto o ovome...

tranutna zaljubljenost, ce te prodje za nedelju, dve... a za lepotu... pa i ja sam se zaljubio u jednu iz Kostojevica, blizu Bajine Baste, a to je blizu Uzica, prvo mi i nije bila nesto lepa i smuvali smo se onako bezveze, al sam ja posle 5 dana bio zaljubljen do zadnjeg milimetra cirokane. sta da kazem vise nego : L-E-P-A M-E-T-A-L-K-A!!!

Tihi i ja sam na isti nacin zaljubljena u jednog decka i veruj mi vremenom ta ljubav se moze izmesati sa opsesijom i moze postati fatalna i skoro neizleciva.Sto u neku ruku nije lose ako se izmedju vas dese dobre stvari.
Recimo kad mene je sve to,ali nije dobro.
I on voli mene takodje.Svaki put kad se vidimo nastaje kratak spoj eksplozija i duse nam se kidaju i jednom i drugom.Kada se ne vidimo sve oko nas je prazno i boli jos vise.
Desava se cak da jedan od nas dvoje zadrhti kada jedan od nas oseti bol.

Ali ne slazemo se dobro,on je do te mere nepoverljiv i pun sumnji.Ne veruje da ga volim i zbog tog stava on pati.Plasi se da mi poveruje,iako me voli.
Ja sam inace borbenija od njega i namazanija i on se plasi mojih reakcija.

Moj dragi prijatelju, prepoznajem u potpunosti sve tvoje osećaje i radujem se sa tobom jer su oni dar sa neba svakom ljudskom biću. Ali, jebiga ali ima to ali, caka je u tome da ti osećaji traju kratko( ovde ćeš pomisliti," al ovaj sere"" međutim znam šta pričam). Ukoliko u narednih nekoliko dana ne rešiš pitanje ljubavi sa njom sigurno te očekuje veoma gorko iskustvo koje se zove odbacivanje jer ukoliko ne preduzmeš potez zvan dža ili bu ona nikada neće biti tvoja već će ostati sa sadašnjim dečkom. Šta je potez dža ili bu? To je kad joj kažeš otvoreno šta osećaš prema njoj i zahtevaš od nje eksplicitan odgovor na pitanje " Ili si moja ili njegova. " Nikako ne prihvataj odgovor "Pusti me da malo razmislim" jer je to samo odlaganje kraja na nekoliko dana jer će ona dragi moj podsvesno misliti da si šonja.
Onda ti ostaju još dva moguća odgovora.1 "Znaš, sviđaš mi se ali..."
ili pod 2. Želim da ti budem devojka."
Dakle moraš istrajati na traženju konkretnog odgovora jer to će joj staviti do znanja da si čvst i pouzdan dečko.
U slučaju odgovora pod 1 nikako ne ulazi u dalje rasprave i moljakanja da se i dalje viđate već samo izrazi svoju tugu što je tako odlučila i napomeni joj da je puno izgubila odbivši te. Zatim joj okreni leđa i ne preduzimaj ništa. Taj detalj ti omogućava šansu broj dva. Jednog dana kada raskine sa svojim dečkom budi siguran da ćeš biti prvi koga će potražiti. Ukoliko ne raskine sa svojim dečkom i uda se za njega znači da ti nije bilo suđeno.
Rezime.
Moraš joj pokazati da si čvrst i odlučan jer je to najvažnije u ovakvim situacijama.I ne zaboravi čuvene Njegoševe stihove:
" Ćud je ženska smiješna rabota,
stotinu će promjeniti vjera
da učini što joj srcu drago."

Poz od tvog frenda Nese De Belog

Neso ovo dza ili bu cu i ja uraditi sutra sa onim mojim,pa da vidimo.
Mozda najebem opet ali ne plasim se!
Moja poslovica o ljubavi glasi:
"Neko u ljubavi bere ruze a neko trnje,a ja cu obrati zelen bostan!:D"

Neso, pa ti si suvi genije!
Niko mi nije dao tako racionalan i zdravorazuman savet, ukljucujuci mog tatu.
Sada, ja sam vrlo samouverena osoba i siguran sam da bih je osvojio (jer nisam ni ja za bacanje :), ali moram da skupim hrabrost, buduci da se poznajemo jako kratko.
Sa mojom predhodnom nisam ni morao da se trudim, jer je ona insistirala, tako da, sada ide agonija.

sada si na nepoznatom terenu, to razumem, ali nemoj napraviti jednu grešku i hrabrost potražiti u dve tri čašice pića. dobro osmisli šta ćeš reći i drži se toga kako si ti zamislio taj razgovor.Ne daj da ona povede glavnu reč.Ako si pratio moj čet sa roki video si da sam i njoj isto pričao samo sa izmenjenim ulogama. tI SI LOVAC, a ona je plen. Zapamti to. Sve drugo te vodi u agoniju. Poooooozzzz

Neša je u pravu, žene zaista tako razmišljaju i šonja nikad ne može ni da ih smuva, a kamoli zadrži.

Cini mi se da ona voli svog decka, vec godinu dana su u vezi, tako da mislim da je to ravno samoubojistvu...

Dža ili bu. Ili si hrabar ili nisi.

Jesam hrabar, ali kasnije...
Ja sam osoba koja ceo zivot nesto ceka, i jako sam strpljiv, cekacu da raskrsti, a onda je to moja teritorija, i krecem sa mojim pricama neshvacenog poete i trepatanjem...

Ti odlučuješ. Pozzzzz i laku noć