Prijava

Офтопик, али морао сам да поменем овог играча. Ово је најгора банддера која је икада играла у Србији а потом су је не знам којим чудом продали у Киндер. Наравно, одакле је убрзо најурен!
http://i625.photobucket.com/albums/tt340/delijetb/jestratijevic.jpg

Inače ovo je Vojislav Stanković izjavio kada je u januaru 2010. dolazio u Partizan. U isto vreme kada je potpisan i Radenko Kamberović. Odličan početak zimskog prelaznog roka.

"Velika je čast biti ovde i nositi dres Partizana. Nadam se da ću zalaganjem opravdati očekivanja. Neću ništa obećavati, neka teren govori u moje ime", kazao je na konferenciji za novinare 22-godišnji Stanković, koji je u Partizan stigao iz OFK Beograda i potpisao ugovor na pet godina.
"Nadam se da ću igrati na mestu štopera o čemu smo i pričali tokom pregovora. Ali ako bude bilo potrebno da igram levog beka... nije problem", rekao je Stanković i dodao da je prema njegovoj evidenciji on tek drugi Vranjanac u Partizanu.
Mogao je Stanković i da preskoči Partizan i odmah karijeru nastavi u inostranstvu. "Bilo je nekih ponuda, ali mislim da sam još mlad i nedovoljno afirmisan za odlazak preko", naveo je Stanković."

Ko je ovaj Reme, zaboravih?

http://www.crvenazvezdafk.com/sw4i/thumbnail/Eli-Babalj.jpg?thumbId=19893&fileSize=22486&lastModified=1345556734000&contentType=image/jpeg
ЕЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ БААААААААААААБАААААААААААААААААААААљ

http://www.danas.rs/upload/images/news/2009/9/21/1704F_ocp_w380_h300.jpg

Vid' Brane i Markovskog. Tada smo doveli taj ubitačni tandem iz Zemuna koji je ukupno dao 4 gola za Partizan.

http://www.jedan-nula.com/images/vesti/vest_7092_1_thumb_2.jpg

Reme, jebeš mi sve ako vi niste uspeli i gori od nas da budete sa pojačanjima. Sad gledam ovo...ili se mi slabije sećamo tih drvendi...leptejbo koji ludaci na ovoj temi. Tema je pun pogodak.