Prijava

JEBAĆEMO SVETSKOAAAAA

Одоше на свецко ни криви ни дужни.

И шта вам значи то оа што стално користите јебо вас коњ, баш је дебилно?

SREĆA PA SU TALIJANCI BILI OSLABLJENI NA POZICIJI CENTRA MARKONATO NIJE IGRO A NI FROZINI SE NIJE OSJEĆO BAŠ NAJBOLJE

БРАЋО ЦИГАНИ СА ИБЕРИЈСКОГ ПОЛУОСТРВА, ЈЕБИТЕ СУТРА УСТАШОА ДА ОСТАНУ БЕЗ МЕДАЉЕ!

(ЈЕСТЕ ДЕБИЛНО ОВО -ОА НА КРАЈУ, БАТ НЕВЕР МАЈД, АЈ ЛАЈК ИТ.)

Sanitarni čvor
a i sistem takmicenja je domojega.kalkulacije na sve strane.ako izgubis prvi si...nemoj pobediti,nes biti prvi.na prvenstvu se vise isplatilo gubiti u grupi,poneku dobijes.

Glavni problem je sto se poslednje tekme druge faze nisu igrale sve u isto vreme.
Stavis lepo obe grupe da igraju u isto vreme, pa ako se isplati spancima da kalkulisu a da pritom mogu da ispadnu ako i tamo neko pobedi,nek izvole.
Jbt cak su i u fudbalu to ukapirali a u basketu se prave fini

И шта вам значи то оа што стално користите јебо вас коњ, баш је дебилно?

JEBAĆEMO BAČJEOA!

YeahBatch

Одоше на свецко ни криви ни дужни.

Оба пута први у групи, тукли финалисте, играли са 9 дебитаната, без праве четворке и првог плеја. Немој да пишеш само да би нешто написао или испао кул. Употреби мало ту главуџу.

Елем, рекао сам вам да добијамо. Поред свих падова и недостатака које су показали, ја сам задовољан овим првенством, остварили су најбитније.

И напушите ми се курца сви ви што пљујете Бјелицу као да је најгори играч, а не други или трећи најважнији у овом тиму.

Pa kako gazimudo da se igraju u sloveniji sve utakmice u isto vreme kad tamo nema ukupno 4 hale, he he he.
Jebali smo italijane jer su zaboravili da im protiv nas treba crnac jebiga. Da su imali crnca bilo bi jebeno.

A odlični su bili imajući u vidu sve okolnosti.

Тукли финалисте јер су играли преко курца, били први у групама захваљујући прорачунима осталих екипа, карале их разне новокомпоноване кошаркашке нације и Шпанци 30 разлике. Да не помињем да су играли као пичкурине највеће у неким утакмицама. Жао ми што сам се надао нечему после прве текме са Литванијом, само сам се разочмарао касније.

Svaka njima čast. Velika većina momaka je prvi put videla EP. Bez klasične četvorke, bez glavnog pleja pobediti solidnu Italiju sa nekoliko solidnih NBA igrača posle 2 teška poraza nije lako. Mi smo obavili smenu generacija ni krivi ni dužni. Po meni više i ne treba zvati Veličkovića i ostale pičke koje se sad odmaraju i lade jaja po Ibicama i Majorkama. Uz Lučića, Teodosića i još neke može ovo biti lepa ekipica. Sve u svemu ovo je uspeh sa ovakvom ekipom.

Пропали смо и у овом спорту, плаче ми се.

Да, Литванија је калкулисала у првом мечу на првенству, јер су гледали у пасуљ и видели читав расплет, па су изабрали да избегну Шпанију. Чуј, пропали... Кад смо оно беше били 7. у фудбалу? Већ на два такмичења узастопно се нисмо ни пласирали. Нисмо више сила у кошарци, али и даље смо при врху. Оставили смо иза себе Грке, Турке, Русе и Италијане да се кољу за 2 вајлд карте, а ви и даље кукајте.

JEBALI SMO ŽABAROA
Nisam bio kući kako su dobili ja sam bio 100 % ubeđen da ćemo pući još sam teo da turim 2000 na talijane sva sreća nisam

To je to, cilj je ispunjen i to je najbitnije. Sad je samo bitno da ostane Duda da ne dolaze kojekakvi "stručnjaci" pošto one prave stručnjake ne možemo da privolimo da vode repku ponovo, Željko neće iz principa Kari neće zbog para, znači Duda je najbolje rešenje i tu nema spora. Ako nas povrede zaobiđu ovaj tim uz Tea, Novicu i Lučića uz potencijalno napredovanje ostalih, možda se i neko nov pojavi u međuvremenu, može bez većih problema da juriša na jednu od medalja.
Zameram samo na neigranju odbrane protiv Belgije i Ukrajine i na pičkarskoj igri protiv Španije al ovo zadnje ću da pripišem neiskustvu i preteranom respektu cigana. Umesto inata vezale se ruke, vidno smo se bili ukenjali a onih 30 razlike je daleko od realnog stanja stvari. No nema veze nek nas zaobiđu povrede pa ćemo po ciganima da pišamo na njihovom terenu na SP.

E sad, ostanak Dude može da bude mač sa dve oštrice, zato što je Duda rekao da neće ostati do Rija sigurno, znači odlazi pre Olimpijade.
E sad, da li je pametno da ode sad, pa da dođe neko novi,da spremi lepo ekipu za 2,2 i po godine, ili da ode posle svetskog sledeće, to je na savezu da proceni.

Ostanak Dude ili dolazak koga god je potpuno nebitna stvar. Bitno je da Krstić neće moći više ozbiljno u Riju, a to nam je najbolji igrač lolo, treba gledati kako će Nedović i Bogdanović da se razvijaju, to su jedina dvojica koja EVENTUALNO mogu da postanu ozbiljni igrači, Bjelica će da bude isti kurac kao i sada, B klasa evropskog igrača, što je ok, tih solidnih igrača će sigurno da bude još nekoliko i ok, ako Bogdan i Nedović postanu zverine možemo da budemo nešto ozbiljniji tim nego u ovom trenutku.

Богдановић ће вазда да буде пичка и осредњи играч и курац ће да направи.

Pa to ja i mislim al desi se da ti takvi skupe muda negde u toku karijere, pa videćemo.