Prijava

Ја бих најискреније волио да се то деси, па да идемо озбиљно у Шпанију, а не само у трипу МИ ЕТО ДОШЛИ МАЛО ЗНАТЕ ДА НАМ ПУТ ГУЗИЦУ ВИДИ...

Јес да сам рек'о да нећу више да пишем овде, али ето пласирасмо се и на то светско, па рекох да бацим коју реч, јер ето победисмо данас, па није све изгубљено.

Прво, пре првенства ионако није нико веровао да можемо нешто да урадимо. Једини начин нам је био да нас укења и поклопи се, а то је стварно било прилично близу. Да шпанске циганштуре нису наместиле оно, отрсили би жабарињосе и играли полуфинале. Руку на срце, кад се погледа, с обзиром на то какву екипу имамо, 7. место и није лош успех. Добили смо финалисте, солидне Босанце, Летонце, Белгијанце... Рекох, то није лоше, јер погледајте какву екипу имамо.

Шпанци имају садашње и бивше НБА играче, плус најбоље играче АЦБ лиге. Литванци имају тим састављен од играча који играју у одличним клубовима. Французи имају Сенегал, Хрвати среће (и знања мало, ајде), Словенци публику, а Украјинци црнца. Ми од 12 играча имамо неколико за које може да се каже да су озбиљни (Крле, Стефи и Бјелица). Осим њих, ту су тројкаш који не може да погоди тројку, Богдан пубертетлија, Гагара Коста намбр 2, неискусни НБА Недовић, два тинејџера из Мега Визуре, крило које игра само одбрану, дебитанта од 33 године и Штимца. Реално, са таквом екипом је више могло само да је срећа одиграла своје до краја... Или да Шпанци нису цигани.

Реално.

На светском такође циљ треба да буде четвртфинале. Односно боље да нема циља. Биће боље једино ако: Недовић се покаже у НБА; Богдановић сазре у Партизану; Бјелица почне да показује емоције; Крле почне да буде капитен. Све то, и кад се врате искуснији играчи типа Тео и Лучић, могуће да се надамо нечему.

И да се позове син Драган. И да сви играју одбрану као он и Стефи Марковић.

И шта вам значи то оа што стално користите јебо вас коњ, баш је дебилно?

Топ 5 ствари на форуму које ми иду на курац.

СМарко
Богдановић ће вазда да буде пичка и осредњи играч и курац ће да направи.

Sve, sve al to da je pička i da nema muda je najveća glupost koju sam pročitao ovde. Dečko ima jednu profesionalnu sezonu iza sebe a vi već znate da on neće biti igrač. A svoja muda je pokazao dosta puta za samo jednu godinu.
Oscilacije za njega i Nedovića su najnormalnija stvar jer imaju godinu dana iskustva u ozbiljnoj košarci. Ne mnogo vrhunskih igrača nije imalo dobre prve sezone a ova dvojica su pokazala da imaju potencijal.

A koga boli kurac za Rio i ta sranja, svetsko je bitnije što se mene tiče.
Mnogo se ovde kenja po nekim igračima po kojima realno ne bi trebalo da se kenja.

Онај има муда... Има курчина... Кад је највише требало у неким моментима он и Бјелица су заказивали само тако, баш су жешће срали.
Не знам какав ће бит' за коју сезону, али знам какав је сад био на првенству.

ЕДИТ: Лако је играт' кад добијаш некога лагано, али треба играт' кад губиш.

Bogdanović - klasična grobarska pičkica. Lako je igrati kad igraš Agroživ ligu gde će sudija biti gepekovan ako stvari krenu po zlu.

Ne znam ja šta si ti gledao. I kad je on to zakazao kad je bilo najbitnije. Ako misliš na Španiju tu su svi zakazali čak i oni mnogo iskusniji tako da tu ne može da se kritikuje jedan igrač. A treba i da imaš u vidu da je on tek četvrta napadačka opcija u timu iza Krleta, Bjelice i Nedovića.
Dečko je pogađao trojke kad niko vola nije mogao da ubode, kad se lomilo protiv Francuza igrao i više nego dobro.
Znači sve sem prve protiv Litvanije i Španije on je odigrao odlično za svoje godine i iskustvo. Za prvu ima opravdanje jer je prva i nije bilo lako iako je otvorio trojkom za ovo protiv Španije su se svi posrali redom.
Statistika na prvenstvu:

Bogdan

9.4 Points per game
4.3 Rebounds per game
2.0 Assists per game

Nedović

8.9 Points per game
2.6 Rebounds per game
2.5 Assists per game

Posle samo godinu dana ozbiljnog basketa. Što se mene tiče odlično.

Čisto da vidiš kako su pojedini vrhunski i daleko iskusniji košarkaši odigrali:

JOSÉ CALDERÓN
8.2 Points per game
1.7 Rebounds per game
2.5 Assists per game

SERGIO RODRIGUEZ
10.6 Points per game
3.0 Rebounds per game
3.2 Assists per game

RUDY FERNANDEZ
12.4 Points per game
4.0 Rebounds per game
1.8 Assists per game

RICKY RUBIO
7.3 Points per game
2.9 Rebounds per game
3.1 Assists per game

Najlakše je napljuvati nekog ko ima sezonu ozbiljne košarke iza sebe što nije u pojedinim situacijama odreagovao ko prekaljeni asovi poput Đorđevića, Danilovića, Šarunasa i Navara. Jer je i Đorđević u svojoj prvoj sezoni bio najdominantiniji igrač na svojoj poziciji i čovek odluke kad se rezultat lomi.

A sto je peglao trojke protiv francuza ko lud? Dečko je 92 godište, tek je počeo i igra odlično za svoje godine. Može da sere ko šta hoće po forumima, realno mi večito očekujemo zlato i ništa manje od toga, a izgubimo li jednu utakmicu odma kreće pljuvanje na sve i svakoga. Koliko je igrača otkazalo i koliko je mlada ekipa ODLIČNO smo odigrali.

A jos je lakse kriti se iza statistike.

Од једног напада је зависило то да ли ћемо узети седмо место или евентуално медаљу, да је систем такмичења другачији, вероватно би ишли на медаљу и сад би сви причали другачију причу.
Ја сам задовољан.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201309/117679/_TPDEN.gif

super idemo na svetsko sto je najvaznije a ovom prilikom bi porucio da jebem spancima mater posred picke eto

Iznenadila me pobeda protiv Francuza, ali moja očekivanja su bila i realna- četvrtfinale. Eto vidite koliko su jaki Francuzi nisu igrali loše, nnego nisu hteli, igraju samo koliko treba, Parker je izmislio košarku za ostale plejmejkere na prvenstvu...

Ne znam dal će mi više biti žao ako medalju izmu cigani ili kroati

ja sam zadovoljan ovim ep do svetskog moramo da ojacamo i da se dobro spremamo i imamo sanse za medalju

Циљ је испуњен и то је то. То што би неки волели целу шаку уместо прста то је друго.

И не верујем да неко може да каже да Недовић и Богдановић немају муда! Њих двојица имају највећа муда у тиму без Теа, Тео је ипак највећа дилеја...

Ko je rekao da nemaju muda njih 2? To je za ban.(pajsad kad je neki mod rekao)

Смаре је рекао, начи ипак ће бити бан, за тебе :)

Банди, ајмо заједно полако :)

molim te dudo, zovni micu rakovica za svecko ako ti nije problen da bihsmo jebali ameriku usta! pozz

dusan1001
Ne znam dal će mi više biti žao ako medalju izmu cigani ili kroati

Ипак су ми дражи Ромуланци од унијата.