Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/536198_10201902653870599_1515381638_n.jpg
ŠTA SU SE ZBUNILI JUŽNI SRBI
BJR JEBOTE
Rusi danas biju Fince, Slovenci Hrvate, Izrael Belgiju, Makedonci Bosnu...i dovidjenja
A ŠTO SE TIČE TEJLORA. DUPLE NIGDE NIJE BILO. A KORACI JESU AL' KO JE LUD DA MU SUDI TO KAD IDE DA KUCA 360.
I ja video samo korake, al što kaže Bandi krenuo je na atraktivno zakucavanje to se ne svira pogotovo što je bio apsolutno sam i mogao je da bira kako da postigne koš.
Pa to, ne bi ga zaustavio niko, još je naskokom i usporio. Al' ne znam koliko obraćate pažnju na suđenje generalno pogotovu od juniorskog gde smo drugi bili, tolerišu se i koraci u polasku sve više... Meni je to glupo, a ovo, neka radi šta hoće, kodajebitno kad ih je već izjeb'o.
Pa da veći je problem puštanje prvog koraka, nije ovo NBA, ili dozvolite svima ili ne dozvoljavati nikom. A ovo kad je sam ispred koša i može da bira šta će da radi nek pravi korake ako će da kuca ovako lepo i koga zabole, pa ipak je to bolje nego da je samo položio loptu aj da se ne lažemo.
Tolerišu prvi korak gde odbrambeni igrač lagano ispadne jer nije očekivao i napadač onda napravi višak e to je problem a ne ovo.
PA NEK SE OBUKU U JEBENOG MIKI MAUSA I ONDA NEK GA SVI PUSTE DA DA KOS JER JE TO ATRAKTIVNO! U picku materinu,necu da gledam divljanje ko na turnirima 1na1, ili NBA all star, ocu da gledam evropsko prvenstvo u kosarci..
Dobro, Gazi polako... Moralo je do toga doći danak modernog sporta... A i jebiga, realno nije frka što su ga pustili kad su nemoćni svi bili. K'o što rekosmo, prvi korak je problem, ogrobna prednost se ostvari i ukurac. A i sranje je ako promene da ofanzivni skok obezbeđuje napad od 14 sekundi, jebalo vas ubrzavanje igre.
Al ne vidim problem ovde stvarno, čovek je mogao da bira šta će da radi i kako će da postigne koš i šta je po tebi trebao samo da položi loptu da bi to bilo evropsko u basketu?! Glupost, lep atraktivan potez nikom štete nije naneo i to je to.
А брате, па дај, ионако је спорт постао чист бизнис где се окреће брдо пара и ваде очи судијама за сваку грешку, могу људи да се опусте мало, па ипак је то забава.
Jebiga Tucani, Gazi vodi antiameričku politiku, mora malo da im ga da :D
Al ne vidim problem ovde stvarno, čovek je mogao da bira šta će da radi i kako će da postigne koš i šta je po tebi trebao samo da položi loptu da bi to bilo evropsko u basketu?! Glupost, lep atraktivan potez nikom štete nije naneo i to je to.
Ne, nije morao da polozi loptu. Trebao je da napravi dvokorak umesto trokoraka, nije trebao da naskace jer je to posle dvokoraka nedozvoljeno, nego je trebao da se odlepi iz dvokoraka i da razvali jebeni kos. Pa koliki je zalet imao , mogao je sa trojke da krene u kucanje.. Bar si ti gledao Veselog.. Ispade da ne moze atraktivno da se zakuca ako se ne napravi greska u vodjenju/koracima..
A kolko vidim ni Rusi se nisu žalili.
Nije mogao iz sprinta u dvokoraku 360 jebiga, morao je da naskoči :D Sad što je to uradio neregularno to je druga stvar...
A Gazi ajmo sad realno i Veseli je par puta kucao nakon koraka :D Gist takođe. Nema štete tu nikakve bar po meni jer je već napravio ogromnu prednost i mogao jeda radi šta mu se ćefne.
Cek, evo recimo na ovom klipu, skoci do 2:50
http://www.youtube.com/watch?v=MyAcoQRoOkk
I sta, ovo nije dovoljno ataktivno?
Pa ja o toj drugoj stvari pricam.
Ali covece, dvokorak pa naskok? Pa za to ne treba cak ni da budes sudija da bi znao da je greska. To ne mozes da ne uocis, to se svira.
Al aj, ionako ce za par godina da nam dovedu NBA pravila, urlacemo ko neandertalci reci tipa OSOOOOOOOOM i tako te kurce..
ДАНАС ГУБИМО ОД ЛАТВИЈЕ, КАКО ЈЕ ЗОВЕ МАРИН СЕДЛАЧЕК (ГДЕ ЈЕ ОН ДА ДА КОМЕНТАР) ЈЕР ОНИ СУ ЈАКИ НА СВИМ ПОЗИЦИЈАМА ИМАЈУ СТАРИЈЕГ БЕРТАНСА, КОЈИ ИМА СВИХ 10 ПРСТИЈУ, ИМАЈУ ТАЈ НЕКИ БАЛТИЧКИ ШМЕК.
TO ZAPATA