Goruće pitanje - ŽENE

1. Dodju tako vremena kad pametan zašuti, budala progovori a žene se preko pičke obogate.

2. jel jebo neko vepra?

Ја јебем само свиње, нисам брате педер.

3. Pričao mi drugar koji radi u Matijeviću da je od svih životinjskih pički svinjska nasladja i najpribližnija ženskoj.
    Meni je to još tabu al razmišljam da probam sa svinjom i da jednom zauvek završim sa ženama

4. Ја јебем само свиње, нисам брате педер.

brate,treba probati sve...nemoj si konzervativan.

5. Хвала Валдемаре, немам приступ интернету ових дана.

brate,treba probati sve...nemoj si konzervativan.

Нисам ја крив, традиционалиста сам.

6. I da kojim slucajem koza nosi mudante il gace
    Za intimni izgled zene znanje bilo bi mi krace

:DDDD

7. Ali tu su uvek svinje ili ovce... Nego, u šta se ova tema pretvorila :)

8. KOSA PLAVA A OCHI ZELENE TO JE MAJKO STVORENO ZA MENE

9. Valdemar

Ali tu su uvek svinje ili ovce... Nego, u šta se ova tema pretvorila :)

Ti si sam svojim zoofilskim postovima doprineo da ode tema u offtopic. Okacis sliku ovcice vrh ribe u linzeriju i visokim potpeticama i ocekujes da muski ne reaguju. Ne mere to tako.

10. Okacis sliku ovcice vrh ribe u linzeriju i visokim potpeticama i ocekujes da muski ne reaguju.

O, fala bogu, nešto duhovito i ovde da pročitam!

11. Mislim da se čitanjem ove teme broj aktivnih ženskih autora na Vukajliji smanjio bar za desetak procenata :)

12. Valdemar

Mislim da se čitanjem ove teme broj aktivnih ženskih autora na Vukajliji smanjio bar za desetak procenata :)

Bilo ih je 10, sad ima 9. Big deal, izboricemo se vec nekako i s tim.

13. Šta reći kad ste sa teme o ženama prešli na jebanje veprova i petlova. Dobro, razumem, svako jebe šta ima.

14. Јебање овце је милина а јебање свиње мерак.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.