Prijava

Bio sam kod Sanija i Natalije dve godine u prvoj muškoj postavi TrikFX-a. Znači, samo moderno znam.

Aahahah jao jeste. Ja ne igram baš kolo, nije da ne umem (ja sam dete sa sela, to se podrazumeva), ali ne volim, ali znam da svima koji vole kvari filing kad se do njih uhvati neko ko ne ume. Pogotovo kad se igra vlaško.

Ne umem da igram, mislim, znam pokrete ali ne umem da korodiniram svoje slonovsko telo na pravi način. A volim, lepo mi je kad krenem da skakućem u kolu pa samo na prve akorde zatresem mašinu i onda do kraja kola nastavljam na inercioni pogon...

Meni samo nije jasna jedna stvar: postoje muškarci koji ne umeju da plešu i postoje žene koje ne umeju da plešu, muškarci koji ne umeju, uglavnom izbegavaju da plešu, dok žene skoro sve plešu, umele ne umele.
Zašto?
Mislim razumem zašto neke žene plešu i ako ne umeju.
I ja volim da pevam a ne umem, pa kad je dovoljno glasna muzika ili nema ko da me čuje, ili sam prosto dovoljno popila, ipak pevam.
Radiš to jer ti je lepo.
Zašto onda muškarci toliko izbegavaju ples?
Nemoguće da vam nije zabavno.

L@ki
Само меренге

Fin je merenge, dosta je i lak posto idu samo "jedinice" a ima zanimljivih i lepih kombinacija.
Ja najvise volim "quick step"
http://www.youtube.com/watch?v=XvheTTktx4Q

Mešate kolo sa plesom.
Ja sam muške plesače jebo u dupe pedersko iz principa samo da im pokažem ko su.

dok žene skoro sve plešu, umele ne umele.
Zašto?

Zato što žena koja ne ume da pleše više trese sisama i dupetom pa je svi podržavamo, a muškarac koji ne ume da pleše, a ipak to radi, je totalno neestetska pojava.

Pa i to što kažeš.
Dakle, nije tačno da procentualno, više žena nego muškaraca ume da pleše?
Nego se prosto ženama oprašta ako ne umeju?

Poznavo sam jednog momka koji je lepo plesao.
Umro od side devedesetosme

I ja volim da pevam a ne umem, pa kad je dovoljno glasna muzika ili nema ko da me čuje, ili sam prosto dovoljno popila, ipak pevam.

evo, ovdje se nalazi odgovor. pošalji nekog muškarca koji u životu nije zaplesao na špicu neke žureze gdje SVI đuskaju. kurac moj neće zađuskati.

đuskanje ≠ plesanje

ja nikada nisam plesao. jesam išao na ritmičku sekciju u osnovnoj, ali to zbog jedne Jelene koja mi je kasnije dala korpu da dam staroj, da ima za voće. kasnije, dok sam odrastao i kad sam krenuo po klubovima, ni tu nisam plesao. prosto nisam mogao da zamislim ples uz MAHI MAHI MAHI MAHI MAHINALNO!, mislim jesam, ali mi izgledalo previše turski. sledeća faza života je bio pank i pank svirke. tu nemaš vremena za ples jer moraš paziti kad će šutka da ideš liječiti frustracije zbog keca iz betona nad nekim slabijim od sebe, nekim živim lešom.

e, onda je došla elektro muzika. tu je već druga priča. šta znam, to nije ples, to je đuskanje. đuskanje je dobra fora vjerujte mi, sto posto je dobra fora. ono nešto se klackaš ruke nešto rade, tu pizde oko tebe, milina. a žene vole plesače, ne vole uštogljene pritke lolčić

Poznavo sam jednog momka koji je lepo plesao.
Umro od side devedesetosme

Valcer i ti fazoni za koje postoje koraci i sosu gospocki - tp umem. Da dzuskam ne znam, jebiga, mozda je do toga sto ne slusam muziku sco ide po klubovima, ali da se ne lazemo, ne bih ja znao da djuskam ni uz ono sto slusam.

Poznavo sam jednog momka koji je lepo plesao.
Umro od side devedesetosme

Ne umem da igram, mislim, znam pokrete ali ne umem da korodiniram svoje slonovsko telo na pravi način. A volim, lepo mi je kad krenem da skakućem u kolu pa samo na prve akorde zatresem mašinu i onda do kraja kola nastavljam na inercioni pogon...

Само да додам да и нисам баш имао пуно прилика да се опробам у координацији свог слоновског тела, и тоето.

Едит: А волем...

Tako pre cirka 4-5 god, u Irskoj, na faksu meni kolega kaze ide veceras na ples. Ja ga gledam, nije covek peder, ne ponasa se ko peder, reko koj kurac covece? I onda on meni lepo objasni kako tamo ima studentkinje, uglavnom strankinje, usamljene i zeljne upoznavanja...

I tako se vas napaljeni celt naredno vece zaputi u univerzitetski plesni klub, da vidi i to cudo. Kaze nastavnica (dobra riba) tamo, svaki "trening" se sastoji iz dva dela, prvo salsa pa onda "classical dance". Za salsu sam duvao opasno, posto ne mogu da mesam kukovima ko zena pa da se ubijem, a ove druge stilove, valcer, swing, itd sam bio ok.

Nego da se vratim na pocetak price i zasto sam iso na ples. Kako god, ja tako iso neko vreme, upoznao se sa nekim ribama tu, od muskih bili ja, ovaj lik i jos par zenstvenih koji nisu bili pretnja. Kako god, od svih tih zena, jedna jadna irkinja se zalepila za mene, ono nije losa, al dosta mladja bila, samo sto krenula na faks, a ja mator konj, na doktorske, pa nije islo. A i nije mi bas nesto bila tolko privlacna. Kako god, nije davala da se vatam sa drugim zenama, uvek bila oko mene.
Mada bilo je stiskavca sa nekim litvankama kolko se secam. Ok skroz.

Na zalost, nisam jebo nijednu iz plesne grupe. Ali, cela ta prica me uvela u jedno drugo drustvo, posto smo imali obicaj da idemo na pivo posle. To drustvo se rasirilo, i tu sam jebo. Vise puta. Ples zajebo nakon mesec dva.

Sve u svemu, zanimljivo iskustvo, i sad mogu da kazem dumem da igram valcer i jebeni swing. Salsu numem, kolko god se trudio, ne mogu da mesam ko juznoamericki cigani pa dasubijem.

Приђеш јој с леђа, нежно руку на стомак и док твој врео дах милује њен врат синхроно мешање куковима може да почне. Ништа лакше!

nema sanse da mesam dupetom ko neka sojka. ne mogu.

mogu ovako samo:
http://extraslike.com/wp-content/uploads/2013/09/ceefece334d7fa438d42f7b.gif