Prijava

Zanima me koliko je članarina u drugim bibliotekama po Srbiji. U Arandjelovcu je 600 din., dok je u Kragujevca studentska 200. Koliko vam naplaćuju?

Kod nas u zatvorskoj biblioteci se ne placa nista, ali za svaki dan kasnjenja u vracanju toliko dana moras u samici da odlezis. Jednom mi cimer sakrio knjigu i ja zaboravio da sam je uopste uzeo...jebo sam mu mater kad sam izasao iz samice 2 godine kasnije! Dobro, ne mater, nego njega, ali shvatate poentu.

Odžaci za decu 300 dinara za 365 dana - za odrasle nemam pojma, mene kad neka knjiga zanima ja je kupim.

shvatamo, šuriš se u plinaru.
Idite na gej paradu pa čitajte

Za šesto dinara 12 lebaca, mesec dana da se hrani dom za nezbrinutu decu

u rs je 10 km sto je priblizno 450 din

Kad sam se prijavljivao prosle godine, 250 dinara, al realno, nije ni 600 mnogo, tolko jedna knjiga kosta, a ovamo uzimas koko oces

Pojma nemam, nisam član, moram knjigu da kupim i da bude samo moja.

Ne znam, meni je to glupo. Dam 1000 kinti za neku sranje knjigu koju ce mozda da me smori posle 20 strana. To samo vi burzuji, da imate na policama. :) Fazon, ja citam knjige, da vide komsije kad dodju u kucu

ima delfi na netu akciju - od 100 knjiga odabereš 10 i platiš samo 1150 dinara sa poštarinom, ja uzeo novog Gibsona i ćerki dva kompleta dečje fantastike, sad mi samo fali prva knjiga Belgarijade (nema gde da se kupi) za cenu četiri pljeske...

A ni to ne valja. Kupim 5 knjiga i posle ne procitam nijednu. :)

nema to kod mene, sve se čita što se kupi - od malena me učili da se pun tanjir i nepročitana knjiga nikad ne ostavljaju :)

Pametnije ti je da kupiš polovnu knjigu za manje pare na Zelenjaku, biblioteka skupa em neljubazna. Kad sam sad čitao Vreme smrti, nisu hteli da mi daju sve četiri knjige nego knjigu po knjigu mamu im jebem, mrzim bibloiteke i bibliotekarke! Zgadili su mi se i sad kupujem knjige.

Knjige nisu skupe, to je samo izgovor. Ako prestanem da pušiim, možda će mi i biti, ovako, popušim jednu knjigu za 4 dana. Tako da nisu skupe.
Kupujem ih zato što sam jebeni Monk, zato što mi je gadno da u krevet ponesem kjnigu koju je njih sto pre mene lizalo po ćoškovima vrteći strane.

Daj ne zezaj, knjige su skupe, znas ti kolka je plata u Srbiji? :)

cmarine po bibliotekama

natnat otkud znas da cigani nisu stampali te knjige

Kakve veze imaju sad cigani?

pa zamisli oni stampali knjige i prljavim rukama dirali i sad ti prljavu knjigu nosis u krevet

Što ne skidate knjige sa interneta u .pdf formatu? Čisto, džabe, eko-frendli, ne zauzma prostor, možeš podeliti s ljudima, možeš tražiti reči i rečenice u knjizi preko CTRL + F, i tako....