Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Neno Mrtvo Duboko, opština Kolašin. Šta serete? xd
Danilovgrad, jer je na 15min od Podgorice, domovine 90-100% vukajlijaša iz CG.
I 15minuta od Nikšića, domovine 50% vukajlijaša, ako ne i 200 x)
eto. to je to
Ali đe je krčma danilovgradska?
E to ti ne nih znao reći.
Ima nešto sigurno...
Brana Mratinje.
40min od Nikšića, a sat i 10min od Podgorice.
Tamo dođemo i ko izvuče najkraću slamku bačamo ga niz kanjon. (ako ja izvučem najkraću, ne igram - pošteno)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fc/MratinjeDam.JPG
http://farm5.staticflickr.com/4141/4912470105_8fa5325af4_z.jpg
Malo je Danilovgrad mjesto, u svakoj policija...
Mratinje - prejako mjesto, bez zebancije xd
Samo nije 1.1h od PG, no makar 1 i 15 lolo
prećera ga
djelimično...
Ne znaš ti kako ja vozim lolo.
Baš je fino mjesto :)
Možda ako izbije neka gej parada da idemo i gađamo pedere jajima (kokošijim), to je fina zabava.
Zbilja, ja lično znam Cimbaljevića, godinu mlađi odmene, izNi'šića rodom.
Ja se prepa da nije iz moijeh Berana
U Nikšić je živjeo i učio, '85 rođen.
EDIT:
Vode proijeklo iz Berana, od Vasojevića...
Jutro ističe za 4 minuta, pripremite se braćo!
Budim se za 2 minuta samo spavam ujutro!
Ja ustao!
znači može promena naziva :)
Dobro jutro!
znači može promena naziva :)
A đe promjena naziva, a nema još 2 x)
ustao je paninaro, znači dan sme da počne...
Znači ako njega bačimo sa brane neće biti dana :(
Cunami će se napravit kad 150 kila pane u vodu sa 220m
A zamisli situaciju, ja, Dilan, paninaro, ČMarko, i još neko ako se nađe dolazio sa paninarovom mašinom u tvoj Nikšić, ti častiš pivo, i zajedno produžavamo na Mratinje hehe