Prijava

Zanima me vaše mišljenje...

Mene interesuje pošto su čvarci i kavurma jutros, to mene zanima. :D

Možda ipak imate neko mišljenje? :)

Ovako: Dnevno pročitam oko 100 (predpostavljam), 10 me rasplaču koliko su dobre, 30 su dobre, 5 prihvatljivih, a ostale mi se ne dopadaju. Ali ako misliš samo na nove, prosek definitivno opada.

kvalitet je uvek u manjini, kao i sve u životu.

Izbacuju po 5 u minutu... mrzi me da čitam, što reče qu.

Ja bih volela da g.Gvоzdenović bude moderator bar 24 h!

Ja u zadnje vreme prvo pogledam autora.Po tome zaključujem da li je vredno čitanja.Ima možda 3,4 autora u toj kategoriji trenutno.Minuse sam prestao da dajem, thumbdown je protiv novog talasa autora koristan otprilike kao i drška od metle protiv tenka.

Koje autore čitaš. gvozdeni?

Ne računajući stariju ekipu (koja skoro da više i ne definiše), Lola,tulumbać,Che-Vu,Rose W,Onaj sa čudnim nikom za pisanje.(niofag)

2 Лола:
не одређују модератори шта ће се брисати, ми само радимо по упутствима која нам да админ...

Kazem ja, vratite ogranicenje definicija.

@gospodžo-zgaziš-me: molim te pejstuj ta uputstva koja sam vam dao...

Ja mislim da je ograničenje bilo skroz gotivan izum i da ga nije trebalo ukidati. Ćale tvrdi kako je ograničenje nepotrebno sad kad postoji ban, ali fakat, dok modovi skontaju da tu neko spemuje, pa dok skontaju da je taj neko zreo za ban, na kraju ispadne da se banuju samo najextremniji slučajevi. Ograničenje je bilo mnogo bolje rešenje.

Sa zadovoljstvom cu se ubrojati u grupu stetocina na forumu, cisto da pogledate problematiku i sa drugog aspekta, zatim cu se sloziti sa vama da ima gluposti i gluposti (sto me podseti na par mojih definicija), a onda bih da malo prodiskutujemo. Cisto sumnjam da je vecina vas iskusnijih zapocela svoje prisustvo ovde na briljantan nacin. Svako treba da dobije svoju sansu, pa kako je iskoristi. Mozda je prihvatljiva ideja da se posle mesec dana prisustva na vukajliji analizira rad svakog novog clana, poput prijemnog, mada nisam ni ja siguran da je to pametno, cisto predlazem. Znam samo da covek nekad ima inspiraciju, nekad nema, a dnevno ogranicenje moze biti kocnica za dobre, isto koliko i za lose stvari. Dalje, zaboravljate da kako recnik raste, tako se i smanjuje sansa da cujete nesto originalno i dosad nikad vidjeno. Malo me ova tema podseca na: Eeeee, kad smo mi bili mladi, omladina nije bila ovakva...

Mesec dana je ogroman perod za aklimatizaciju.Ako nekom treba 31 dan da shvati poentu sajta ok. Oni novi članovi koje sam spomenuo kao dobre su odmah počeli sa lepim definicijama.Moja prva definicija je imala preko +20 odnos.
Postoji razlika izmedju naslućivanja potencijala u nečijem definisanju i očite spoznaje da dotični nikad u životu neće napisati dobru definiciju.
Ako nemate inspiraciju,ne pišite. Ograničenje je bila dobra stvar. Po pravilu kvantitet/kvalitet čovek ne može da napiše više od recimo 3 dobre definicije dnevno a kamoli 5.
Ali dobro vidim da je ovde konstruktivna diskusija postala nemoguća,jer svako misli da je ugnjetavan i omalovažavan ako se na neke stvari skrene pažnja.
Ja se neću više baviti ovim,pisaću svoje definicije,evo neću ni minuse više da dajem da se još neko ne naljuti i ne ode sa sajta.

@tupan: poenta ogrničenja je, barem se meni čini sledeća:
ako neko dođe (nebitno je da li je kreativan ili ne, dobar ili loš, to su sve relativno subjektivne odrednice) i ostavi za 3 dana 80 defincija, velika je verovatnoća da će taj isti član presušiti i u najbolju ruku davati srednje žalosne defincije. Onda će se posle par nedelja sigurno smoriti i otići. Ako se ograniči definisanje, podstiče se aktivnost, povećava se želja za dolaženjem ovamo svakog dana kako bi se reklo nešto novo... u najgorem slučaju, postoji notepad :)

šta misliš o mom uglu?

takođe:
"Znam samo da covek nekad ima inspiraciju, nekad nema, a dnevno ogranicenje moze biti kocnica za dobre, isto koliko i za lose stvari.
"

POTPUNO se slažem. Ali opet mis e čini da to što koči dobre stvari može nekako da se istrpi, pošto je poprilično efikasna protiv ovih "loših" stvari... zar ne?

i
"Dalje, zaboravljate da kako recnik raste, tako se i smanjuje sansa da cujete nesto originalno i dosad nikad vidjeno."

da, i to si lepo istakao. Zbog toga moramo biti mnogo pažljiviji i popustljiviji, ali opet i sa druge strane oštriji i odlučniji, pošto se verovatnoća za "otpadom" znatno povećava...

Gvozdenovicu, nisi me uopste razumeo! Nisam hteo da se sporim sa tobom, vec samo ne mislim da je dnevno ogranicenje dobra ideja. Ja do sada nisam naisao ni na jednu tvoju losu definiciju, ali to ne znaci da si u pravu. Kazes da je nemoguce voditi konstruktivnu diskusiju, a odmah si se nasao maltene uvredjen zato sto se neko ne slaze sa tobom. Prvo, meni licno nije cilj da mi lepe pluseve svi redom (ali mi znaci nesto), vec da izrazim nesto sto mislim ili osecam u trenutku. Drugo, vukajlija pripada svima ravnopravno, pa i meni jadnom koji sam samo par dana ovde. Trece, mozda bi bilo bolje da vi iskusniji date neku smernicu na komentarima nama novajlijama, umesto da se zgrazavate nad nasim kukavnim pokusajima. I na kraju, to sto sam rekao da se ne slazem sa dnevnim ogranicenjem ne znaci da ne mislim da ne trebaju nikakva ogranicenja, vec samo da bi trebalo da se nadje bolje resenje.

Surovi, da ne tupim previse, mislim da bi nedeljno ili mesecno ogranicenje bilo bolja stvar, ili bar dnevno ogranicenje samo prvih mesec dana, taman da se smaraci obeshrabre.