Prijava

ovo je masters sta bi on tu trazio pozz

Krajinovic igra finale protiv Gaio-a.

Zabar razbija kako igra na mrezi!

Djokovicevo igranje u dublu je sama za sebe LOLCINA. Pa sine ne znas voleje da igras a oces da igras dublove, supak. Usrace ih Cabal/Marrero.

Pa sta mislis sto je uzeo da igra dublove, nego da bi vezbao voleje u koliko-toliko takmicarskim mecevima? Da mu mozda nije zafalilo para od singla?

Loool koji nub na kvadrat ovaj džanki

Dzeri, gresis. Ne igraju se zato dublovi, nego da jelte oseti malo podlogu posto igra dubl pre singla. :)

Dodig drzi cas tenisa Isneru...

Rodžers na dobrom putu da eliminiše Bušar.

Brate nemoj mi zene ovde komentarisati molim te :) ovde samo ozbiljan tenis...Federer oprao Polanskog, doduse ovaj se usrao videlo se po igri, Simon dobija na iskustvo umornog Thiema...sinoc Dodig pokazao da niej sve u snazi servisa...i tako, nista manje nisam ocekivao od Mastersa :)

poceo Wawrinka, nisam ni izvalio...gledam kako Simon pere glupog Thiema hahaahha....jos Wawrinka da se odgleda pa na spavanje...

EDIT: I da ne zaboravim, brat Kyrgios je dobio Giralda danas, mada morace puno bolje da igra nego protiv Giralda ako misli da dogura daleko ovde.

Hahahaha, Djankoman ne da drugima da komentarisu, moderise temu po svom ukusu

Dzankee, ne diskriminiši ženski tenis.

Jericho, dobra je Rogers, to sam tek vidjela kad je protiv Errani igrala... Dotad je manje više bila prosječna uz poneko iznenađenje. To joj je bila prva pobjeda protiv TOP 5 igračice.

Azarenka se polako vraća. Očekivano.

Ne pratim zenski tenis otkako nema zanimljivih teniserki sa vise od 2 udarca. Recimo da sam pratio dok su igrale Enan i Sarapova onih par sezona sto je valjala. Ovo je sad smesno. Danas svi igraju tenis :D

Realno, ženski tenis je postao teška sprdnja i cirkus. Serena objašnjava, pa 10 mesta prazno. Smešno. Ne znam ko može da gleda to sranje uopšte. Jad i beda.

najbolje je gledati jankovicevu na roland garosu.to je tenis,traje 15 minuta poen kada igra sa nekom raspalom.raspala ne zna da igra,a jelena ne zna da napada.napad joj i na travi bude cesto misaona imenica,a na sljaci ga nema.ko da je ilija petkovic trenira.samo defanizivno.

Je l' gledao neko Djokovica? Strasan mec...dobi ga Djoker na mentalnu snagu...provuce se ipak...

Ocekivali su svi da Djokovic lagano dobije zbog 8-0 H2H-a, ali ga je namucio posteno, cak je i bio blizi pobedi dosta. Ali u zavrsnici Monfils usrao sve sa glupim greskama.