Prijava

Nije samo problem kod banovanja. Postoji određena grupacija autora koja se plusira u saradnji sa ondulatorima. Odabrane definicije su takođe sporna kategorija. Npr. Džoniju se odabire, na stranu to što je kvalitetan autor, kao i Eli, definicija kao ''dar za vjenčanje''. Zamisli. Eo Baču je juče bio rođendan, zašto nije dobio odabranu!? Jelte, poklon.

Пријавићу се сам, само престани да се жалиш више...

Само сам чекао хахахаха Е тако сад смо квит :) Следећи пут да нам се придружиш на оној теми а не ја ту сам да браним стубове.

Zato što Džonija boli kurac za odabrane jer ima dovoljno prostora da piše i ovako, a Jebača boli kurac za odabrane jer ionako ne piše. Dok sam davao poklone bunili ste se što poklanjam odabrane, sad kad više ne biram ič sad bi da ponovo budem Deda Mraz. Ne ide jebiga, ni Severina nije dvaput dala da se snima u jebačini.

То је смор, Валдемаре.

Kako kome. Neko voli da trči okolo go i klatara kitom, neko sedi i kulira uz pivo.

Bruce, samo pogledaj šta mi je Director napisao, a najozbiljnije nisam imao za cilj da mu napišem nešto u negativnoj i pedofilskoj konotaciji za sestriće.

pratio sam temu, moje viđenje je da ste obojica jednako krivi - ako neki kolega bude mislio drugačije ne sporim mu pravo da vas banuje pojedinačno ili zajednički

Ne sporim ja što je Džoniju odabrana. Samo sporim da se to radi na takav način. Ako se jednom poklanja, pokloni i drugom ako je fazon svečanost.
Sve nas generalno boli kurac za odabranu definiciju. Nije u tome fazon.

Bruce, ovo si sad ozbiljno napisao? Poješću ti sestriće (potpuno retardirana i bezazlena pošalica) je isto kao i majka kopile koja je mene okotila? Onda zameni uloge, neka bude da sam ja njemu napisao to za majku, kako bi tad bilo?

Ali pročitaj i drugi deo posta - uložena je reklamacija i ja to više ne radim, ima već dva meseca kako ne biram defke osim ako su predložene ili neke totalno arhivske.

Moram da gledam u slike Šokica, ove svađe mi nabiju nervozu, pa da vratim balans.

Jebača boli kurac za odabrane jer ionako ne piše.

Написо сам данас и лоше оцењена ЈЕР НЕМАМ КОМЕНТАТОРЕ ДА МЕ ГУРАЈУ. А одабрана не треба, ако оћете да поклоните нешто примам само паре.

A šta se radi Rajderu? Nisam pratio mnogo zašto ga mrze, mene boli uvo, ali neke stvari ovde baš ne bi trebalo dupustiti.

Valdemare, ja sam prvi ušao u konflikt s Rajderom i javno sam se prvi protivio tome što mu rade. Čak sam i otišao u drugu krajnost.

Onda zameni uloge, neka bude da sam ja njemu napisao to za majku, kako bi tad bilo?

Meni ta kompletna tema izgleda kao poziv na vređanje, jednostavno sam se ogradio jer ne želim da se petljam u priču. Ako smatraš da si lično uvređen ja ću da postupim po tvojoj eksplicitnoj izjavi da tražiš ban zbog uvrede.

Банујте Провирона.

Bruse niko te direktno nije ni prozvao. Valjda si toga svjestan.
Nemam ništa ni protiv Agilnog, samo da se drži jednakih kriterijuma. Jer da se ne lažemo, moj post se odnoso na njega.

Crnogorci su najveća govna. Njima se gleda kroz prste.

Dilane nemoj spemovati na taj način. Zamolio bih te.

Ali ja sam taj koji je najviše birao poklone. Doduše, ne baš poklone jer su to svejedno bile defke koje sam označio kao omiljene da bi ih kasnije odabrao, ali sam ih čuvao za takve prilike. Nikad nisam previše birao defki (sem u jednom periodu, ali to sad nema veze) i nekako mi bilo milo da čoveka obradujem baš kad mu je ionako lep dan. Što bi rekao Ilija Čvorović: "Nije bitno koga si zvao, bitno je da si dobio pravi broj" :)

Ne vidim se u prozivkama, jednostavno volim da dam odgovor na pitanje ako ga znam. To mi je neka deformacija luda...

Što brate? Sad će dežurni pljuvači nacionalnih manjina da se uključe i da izdignu temu na neki novi nivo.
Al ono, ako veliš, neću.