Prijava

Коме ћале није донео калаш или бар бомбу са ратишта нек се снабдева на време.

првог павиљона? вождовачки клан, горан мајмун.

u principu od ovih profi hejtera, javno afirmisanih ti si mi jedan od boljih, radiš to sa stilom, kapa dole, a ako već pitaš ko je dopustijo, moje mišljenje je da je pobanjavana ekipa jako kreativnih ljudi prestrogo, a sa druge strane dopušteno spemovanje autorima koje si pobrojao. Loša politika.

Модератори нуму да раде свој посо. КАЗАНЕ МЕЊАЈ ПОСТАВУ!

јел ратује типа по сирији као плаћеник?

А ШТА ЈЕ С ТИМ КУРДОМ СТВАРНО?

Neš moderisati debeljko.

заменили редоследе постови јеоте.

Pogledaj moj rječnik a pogledaj ovo. Nije u redu da se ide na porodicu. Ako ćemo se vrijeđati daj da bude sa trunkom ukusa.
http://vukajlija.com/forum/teme/58043-mozda-srbi-i-jesu-gamad?strana=9#post_2607249
http://i.imgur.com/P5zMzpD.png
I provironu da se udijeli ban za pokretanje ovih političkih trol tema. Ciljano ide na provokaciju.

Neš moderisati debeljko.

Ти се само плашиш, али нећу те бановати јер си побожан човек.

провирон ем што појма нема и занео се у лево много ем што тачно и провоцира само.

Boktidaosreće brate.

Director
hoće li neko ovo pretenciozno svinjče da banuje zbog psovki
il ću morati da mu se najebem mislosne majčice

ako je uopšte ženskog roda kopile koje je ovo okotilo

Dokaz: http://vukajlija.com/forum/teme/58043-mozda-srbi-i-jesu-gamad?strana=9#post_2607249

Ok sve, nekad se malo svi uživimo u raspravi, ali ovo da mi napiše i neko koga smatram za stoku na sajtu predstavljalo bi tešku uvredu. Naravno, čovek je član određene grupacije na sajtu i neće biti sankcionisan. Ipak, ako si raspoložen, voleo bih ovo da ponoviš u lice, jer tako ću te ceniti kao čoveka.
Hvala

Нема овде утврђених ``аршина``, па је тешко рећи да су двоструки. Чини се да модератори много тога толеришу само да одрже теме у животу и активност посетилаца. Јбг... Кинески индустријски модел - квантитет, уместо квалитет. Спемовање и свађа су постали фактори одржавања неке теме, уместо квалитетних разговора.

SiM

Напишеш два поста више него што треба на нечијој приватној теми и оде кева па ти гледај убудуће шта ћеш и како ћеш.

Јеботе, колико кукаш због онога. Ајде да сам био одређен и прецизан, неко онако свима опсово матер. Знаш, мени кад је ономад спем скроз досадио, ја отишао и пријавио људе, болео ме курац што ће неко да ми каже да сам тужибаба, зато што променио начин размишљања од 5 разреда основне. Пријавићу се сам, само престани да се жалиш више...

Kad pominjemo hejtere dobar je i tilmo bio, šteta što se banovao, jes da je hejtovao al je zato vrhunski autor. A od spemera i loših trolova šta znam, rasni i ta ''MNRO'' ekipa trolera mi deluje benigno, kao komarci koji ne prenose malariju, samo su dosadni. A imaš i ove malo pametnije tipa pazlfoks, bobrok koji mogu da budu duhoviti ali zato kad preteraju smuče ti kompletan internet.

Ja bih da poručim nešto svima sa četa.
Ako može po pivo-dva, i po kile janjetine. Pozdrav iz Podrinja. Pozdrav sa Nebojšu i za Daru. Pozdrav za moju majku i oca i brata i babu i deda mraza i rudolfa i učiteljicu Tanju, i za moju simpatiju.
NAPRED OBILIĆ ! NAPRED GUČEVO ! BANJA DO TOKIJA!

Mnogo psujete, trolujete i spemujete, većina. Da ste u kafani, do sad bi se vadili noževi. Ne valja to, dozovite se pameti. Neka svako pogleda u sebe i nađe dobru i uljudnu osobu, i onda neka se obraća drugima onako kako želi da mu se drugi obraćaju. Mir, kultura, tolerancija, književnost, gramatika, pravopis...

То је смор, Валдемаре.