Prijava

Ček, ako nasljeđuješ od ujaka u pravodu znači da nasljeđuješ od đeda?

A što sad pričaš o patogenim stanjima?
Knjiga iz genetike jeste užasna u tom pogledu da od 2oo strana ima makar 50 strana podataka koji su suvišni za ove studije, već su za genetičare...tipa silnih proteina, gena i genskih lokusa. Ali to ne znaci da je ima grešaka, ako izuzmemo greške o profazi mejoze I i priče o mogućnosti povećavanja broja oogonija u kasnijim periodima života.

Kongenitalna hipertrihoza nije patogena, no nasledna...

Počkem vi se u nauku. A i ovome na bradu.

nema brade,nes ocelaviti.tako procitah nedje.neki hormon,kurac palac...

nema brade,nes ocelaviti.tako procitah nedje.neki hormon,kurac palac...

Mislim da sam nešto slično pročitao u politikinom zabavniku davno dok sam ga još kupovao.Moguće da ti je odatle ostalo to :)

Ako ti do punoletstva nije nikla brada, pozdravi se s njom. Ostaješ ćosava pička, a jedini spas je da pustiš kosu u Bajaga stilu.

Mislim da sam nešto slično pročitao u politikinom zabavniku davno dok sam ga još kupovao.Moguće da ti je odatle ostalo to :)

moguce.veruj mi,ne mogu ni da se setim kada sam procitao ni gde :)al lici mi na zabavnik :)

pustiš kosu u Bajaga stilu.

navuces se na gudru i snimis najbolji album.

izuzmemo greške o profazi mejoze I i priče o mogućnosti povećavanja broja oogonija u kasnijim periodima života.

Ako ovako pričaš na kafi sa nekim, eventualno sa curama, nećeš dobro proći. Vjeruj mi.

jesu se tebi povećale oogonije il samo postuješ isti smarački post posle 2 sata?

za rast brade čitaj hemingveja, puši ruske cigare i pecaj

Ako ovako pričaš na kafi sa nekim, eventualno sa curama, nećeš dobro proći. Vjeruj mi.

Rajder me podseti koliko vlastinarb nedostaje forumu zamisli koliko bi dojaja bilo kad bi on i rajder počeli da se gađaju stručnim izrazima haha

ma imam ja bradu, pogotovo na vratu, i dosta je tu gusta, al ne raste nekako u dužinu, nego naraste do 1cm i to je to....a brkovi su onako...smešni, 4-5mm, nisu baš gusti, al nije ni paperje kao kod vejvrajdera, i stoje nekako uspravno....a na obrazima je slabije, nisu ni krute ni guste to oću da popravim.
Čekaj sad, koji bolje zna genetiku, rajder ili raze, da znam od kog da upijam znanje?

I zasto mislis dutjase da znas bolje od ljudi koji su se usudili da napisu knjigu za faks kazes da nemaju pojma i ga im je knjiga glupa pa se ne moze koristiti u izmenjenom redosledu reci.

ja to nigde nisam rekao, a da li znam bolje od tebe, o tome ne bih... samo te molim da ne prepisuješ iz knjige, ovde se praviš pametan koristeći izraze koje još uvek ne poznaješ. Barem nemoj meni prodavati te priče, ono, upišeš tek prvu godinu, nisi dva kolokvijuma dao, a već si doktor i možeš raspravljati o genetici... a tu materiju definitivno poznajem bolje od tebe, samo nemam mnogo živaca da se raspravljam sa tobom. Ukratko, sa onim tvojim si napisao nešto o čemu nemaš predstavu. Uostalom, Raze ti je sve rekao, pa da se ne ponavljamo...

Postoji sredstvo, ne znam tačno da li je "Taft" ili neki drugi, koji pospešuje rast kose. MOŽE se koristiti za jačanje brade. Moj školski je kupio to iz sprdnje da proba, pratio je uputstva koja služe za kosu, i brada mu je svake nedelje bila sve jača.
Pronađi ovakav proizvod u bolje snabdevenim marketima, jeste skup, ali funkcioniše.

taft je ono sranje masno za kosu, što se stavlja ko gel ili ko brilijantin...za oblikovanje kose, imam toga kolko oćeš kući

Ne to čoveče, ima poseban proizvod, košta oko 800-900 dinara, baš za rast kose. Kažem ti, proveri u bolje snabdevenim marketima (Maxi, DM...)

PRESTANES DA SE BRIJES

, košta oko 800-900 dinara, baš za rast kose

sad i mene zanima, ali mi treba ime jer ako samo pomenem rast kose ima da mi nabacaju 40 preporuka raznog smeca.

mene je tata mazao mokraćom u pubertetu i zato sada imam gustu bradu kao i on.
To nam je valjda neki porodični ritual...

ali mi treba ime

Strpi se, veceras oko 9 ti javljam, tad idem u prodavnicu