Prijava

Da, ovi za ujedinjenje Sirije i Iraka u jednu islamsku državu pod Al Kaidom. A kao samo slučajno hoće da uzmu severni deo Sirije gde ima nafte. Šuuuur.

imam neku familiju u Sirdiji ali nijesam nikad bio tamo

ollanik Постоји теорија завере, али ја ти о томе не бих причао. Уместо тога бих ти причао о пракси завере, али ти немаш капацитет слушања дужи од 10 минута. Брале, то је меморија од 50мб. Можда и мање. Такве УСБ меморије нема у продаји. Ако хоћеш приступ катастарској архиви, неопходан је капацитет слушања од минимум 120 минута, плус минимум виша школа друштвених наука.

Само спемујете. Он топик:

Ја сам Сиријац. Дошао сам у Србију у потрази за бољим животом и да пробам смоки и плазму. Нашао сам плац и довео жену и децу, али имам проблема са катастром. Мислим да ћу морати да одустанем.

Трућ, лепо смо ти рекли да не мож` да дизаш џамију на свом плацу. Ракетни полигони су резервисани за Рашку област.

http://img242.imageshack.us/img242/1157/fuknbangvc5.jpg
Устај са тог ћилима да те научим како се крсти.

Ya sam syrianka i za drzhavljanstvo serbie pristayem na sve oblyke prostitucye treba mi neko ko radi u drzhavnom aparatu da mi sredi drzhavljanstvo granjka reaguj ako imash neshto medju nogama a nisu ti izjeli moljci. mada mislim da jesu. ima li neko drugi?

Мољци нису, нисам дукатлија. Ипак, мољке покушавају да изједу, али је катастарско пенкало воћка удновата. Држављанство може да ти се среди ако положиш тест савијања сарми, несметања у периоду фудбалских преноса, брзог доношења пива, ћутања на дужи временски период и тест секса у свако доба. Онда ти проституција и не треба. Има да се туку око тебе. Углавном ове тестове пролазе Шиптарке, Српкиње су зајебани, лењи типови.

granjka znachi serbi su po twoyoy definiciyi ljudowi koyi yedu sarme i gladayu footbal i lochu piwo i chutkaju zhene i tuku ih ako ne dayu sexa, ostayem u siriyi yer sve to imam i tamo samo mushke swinje ne lotchu alkohol. vi serbi ste yadni, a yadne su vam serbske zhene... a za to penkalo pritcha se po syriyi da chate vole mladu obrezanu chunu i goozoo... istina li ye?

hey smicalica moy ty qurats gritskalitsa?
lol what does this mean, crazy serbs lol

hey iptchenash oleezesh mi tchmar bash?
LoL

????? :)
I don't understand tchmar?

Срби су по мојој дефиницији они што много причају, а мало или ни мало раде.
Не би Србин тукао жену због секса. Ниси ти срећо из Сирије, тамо је забрањен фудбал. За коју службу ти радиш?!
Јес да смо јадни, шта ћеш са платом од 300 евра? Жене су нам тек туга. Свака мисли да је Моника Белучи, а уствари су Мионица Белолучи.

a za to penkalo pritcha se po syriyi da chate vole mladu obrezanu chunu i goozoo... istina li ye?

Није истина. Српске ћате истина воле у goozoo, али само ако се доноси у кесама или на ражњу - прагње, вискитћ, чоколатке, бајаждере, кафе, ратлуци... Ми смо погузичари. За секс ми имамо колегинице, али пазимо шта радимо, јер по општинама ради углавном родбина, па треба бити пажљив.

Ниси ти срећо из Сирије, тамо је забрањен фудбал.

http://i.imgur.com/p2lZjmX.gif

Српске ћате истина воле у goozoo, али само ако се доноси у кесама или на ражњу

hahhaha, serbske chate vole rhazhanj u goozoo... kakhvi mooshkarcheene... za 300 eura... koya ye twoya tarifa za rhazhanj granjcice?

Јес да смо јадни, шта ћеш са платом од 300 евра? Жене су нам тек туга. Свака мисли да је Моника Белучи, а уствари су Мионица Белолучи.

А ја се питам где је Фендер.

sizif fender granjka, kakva plastična psiha