Prijava

otvorite temu fotografije vukajlijaša, i nemojte da smarate da brišete komentare jer tema nema smisla onda, nego dozvolite i da se vređa na osnovu fizičkog izgleda. Ko nije spreman da prihvati šalu (a i istinu), da je gadan i zrikav, nek ni ne kači jednostavno slike.

brišite samo ko kači lažne slike i tako to, a komentarisanje i napušavanje ostavite

Edit Mod: Može, ako se slože i ostali.

MOD EDIT 2: Pročitajte ovaj post.

ne pada mi na pamet

ја се слажем, пошто ме реално баш брига јер не постављам слике. Али има коме је забавно, тако да што да не.

66,6% prisutnih na temi su ZA, samo 33,3% su protiv.
red je da se ispoštuje

Откључајте тему.

Имам Кајзенов мобилни, немојте да интервенишем. Стварно имам.

ako je jednom modu teško da briše spem ja ne vidim razlog da se ne umoduje neko kome ne bi bilo teško da uklanja komentare (khm khm, dobro ajde može i Šotak Lazić) i ostavi samo slike ili bar nađe neko od postojećih da to uradi. Najbolja tema od sviju.
Kakav glup razlog za lock - mrzi čoveka da obriše komentare. Pfffffffffff.

Nije razlog brisanje spema, obrisali smo sa te teme preko 300 stranica prepucavanja. Ne pada mi na pamet da otvaram temu za vređanje, čak ni uz dozvolu vređanog jer će ta tema za tri dana biti vejv/mama, džela/sperma paninaro/ollanik itd.

Ja baš gotivim olanika

upravo taj spem daje neki čar temi (jes da nisam kačio svoju njušku, ali mi je bilo interesantno da gledam), a na kraju dana koment po koment se ukloni i sve ok. Evo Lazić će to očas posla da sredi jelda Laziću?

Ja baš gotivim olanika

pre 3 minuta

Slučajno sam njega izabrao :)

Vauuu, neko ko je makar jednako ružan kao ti, a pritom ga ni ne poznaješ niti ćeš ga verovatno ikada i videti će da te uvredi ako ti kaže da ti mama smrdi na pumu i da si ružan ko kurac i da jedeš dželinu kuvanu spermu...vauu

to je bila jedna pd glupljih tema. jeste, onaj ko je blesav da okaci svoju sliku na takvoj temi, zasluzuje da bude zajebavan, al nadjite neki drugi sajt za to.

plus, ne zna se da li neko kaci svoju sliku ili nekog svog poznanika tako da bljak.

sve u svemu ta tema je oduvek bila glupa. da se ja pitam banovao bi na trajno svako kacenje fotografija osoba za koje moz da se desi da su na vukajliji ili licnih informacija.

ako neko okaci svoju i to bi banovao. za njegovo dobro.

Jesi li ti nekad kačio svoju sliku ođe, celte?

imo si neke riđe brkove, a iza tebe se videlo more. to je jedna, a druga gde glumiš majkli felpsa

Meni je to bila jedna od jacih tema. Najbolje prozivanje je tamo bilo. Ko se ljuti uvalim mu juzer i pas od http://www.ana.rs

القضيب البراز الثدي المهبل