Prijava

јесте пичкински и њањаво ал реко да поделим, био сам у трипу жешћем

Окле вама гимназијалцима кинте за кокс?

Od davanja privatnih časova mašincima i električarima :)

Корнелије ово је тако њњњ.исповести.цом

Ne stidim se da priznam da povremeno čitam ispovijesti ali mislim da bi se ovdašnje autorstvo trebalo stiditi što me sadržaj tog sajta često više nasmije nego sadržaj ovog.

Kornelije je li vježbaš ti ove transfere. Ovo je vrh.

Na ekskurziji u srednjoj bacio sam dobrih 10 grama hašiša na plaži nakon što smo je isti haš neka gimnazijalka otela crncu iz ruke. I danas me blam koliki sam debil ispao tada :(

Otkud vam to da je kokain droga?

"Ako je kokain droga, onda sam i ja narkoman" Kokaniđa

Ne stidim se da priznam da povremeno čitam ispovijesti ali mislim da bi se ovdašnje autorstvo trebalo stiditi što me sadržaj tog sajta često više nasmije nego sadržaj ovog.

Нисам био на том сајту и не знам, мада верујем да није далеко од истине.

Od davanja privatnih časova mašincima i električarima :)

Da sam svaki put uzeo pare kad su me čašćavali dok sam učio u medicinskoj pa išao na prakse i bio prijatan prema ljudima koji neće da jurcaju svuda i gledaju me sa omalovažavanjem sad bih mogao da kupim jednu solidno očuvanu polovnu vespu.
Nikad nijesam cent jedan uzeo ali su često htjeli da me časte... Uglavnom je to kad se radi o novčanicama bilo 5-10 eura ali se to dešavalo bar jednom mjesečno.
Jednom sam čak zamalo dobio i solidne para kad sam ostao dva sata duže da neku babu koja se baš prepala vodim na kolonoskopiju (nemojte samo da perverzišete o ovome) i pričao joj da to nije ništa strašno i poslije je vratio na odjeljenje i priključio joj infuziju i sve što je trebalo jer niko nije htio da se obrne obzirom da je počela druga smjena pa su bili smoreni.
Sjutra kad je njen sin to čuo, htio da me časti i vadi 50 eura i kaže da niko tamo nije bio čo'ek prema njoj osim mene a ja ga zakleo da neću da uzmem. doduše tad sam još imao para... danas bih možda i uzeo... ko zna.

Pazle, prva lekcija na medicini - nikad ne odbijaj zahvalnost zadovoljnog pacijenta... :D

TheWaveRider
Pazle, prva lekcija na medicini - nikad ne odbijaj zahvalnost zadovoljnog pacijenta... :D

obrišeš li prvo spermu oko usta prije nego što uzmeš pare u uke?

Kombinacija Vejv-Pazl je opasna po ovaj sajt.

Vejv, možda ja serem ovako da sam neki namrgođeni tip koji isključivo gotivi perverzarije i materijalno bogatstvo ali mi ništa nije preče nego kad mi se neko zahvali dok obavljam svoj posao (nezavisno od toga da li je to danas kad sam medicinski brat ili za koju godinu kada budem ljekar). Nije to da bi oni imali neki osjećaj dužnosti nego isključivo da bih znao da ono što radim, radim ispravno.

Kad vidim sestre i ljekare koji su u fazonu "nema veze što pišti aparat koji nas upozorava da su vitalni parametri pacijenta opasno ugroženi, sačekaj dok popijem kafu" dođe mi da ih zavežem za neki krevet i bičujem trostrukom kandžijom.
Pa jebem mu oca možeš ti sjutra ležati u toj istoj postelji i da ti pravo rečem srećan bih nekad bio da se to takvima i desi.

Jednom sam bio na intenzivnoj kad se ta situacija odigrala pred mojim očima i ja navaljujem da vide da se pomogne nekako pacijentu i prilazi sestra onako bezveze do njega namlati nešto na onom "računaru" i ja mislim da je nešto sredila kad ono kurčina! Ona samo ugasila alarm i kaže "rekao je doktor da je ovaj gotov. Nema tu šta."
... Čo'ek umro poslije 15 minuta.

Da ne bilo oftopik, rećiću da me nije sramota što sam human i što izigravam govno pred drugima da to ne bi koristili.

obrišeš li prvo spermu oko usta prije nego što uzmeš pare u uke?

Ne bavim se ja takvom vrstom medicine ko što praktikuju tvoja keva i sestra...

Kombinacija Vejv-Pazl je opasna po ovaj sajt.

Kombinacija strajizma i pokušaja da se isti ismijava je jako opasna po individualnost jednog autora.

Tumačenje korisničkog imena u konotaciji ''pokušaj da se ismije pojedini autor'' je u najmanju ruku debilno.

Ajde potrudite se bar da prospete koji dobar fazon stvarno rajderu kakav jebeni prebačaj imaš kada na svakoj temi izazoveš skretanje teme na jebanje tebe i majke i tvoje jebanje tuđih majki. Ja predlažem da se pri otvaranju nove teme naznači spem stop i rajder stop i ako se dotični javi sa ciljem da se jebe sa ostalim čalanovima na temi automatski ban bar 15 dana da ide, a isto i za ostatak ljudi mada razumijem da se ne može raja iskulirati jer postuješ na temama gdje znaš da će krenuti napušavanje od strane autroa sa kojima ratuješ. Zato mazohisto otvori temu na svoju ruku ovde i koljite se do sledeće godine. OVO VIŠE NIJE ZANIMLJIVO JEBENO IRITIRATE SVI !!!

Biranje korisničkog imena u želji da se ismije pojedini autor je u najmanju ruku debilno.

Evo, ispravio.

Ispravio si rečenicu al' si ostao glup. To ne moš ispraviti. Paljba.