Prijava

nema opravdanja za krasti iz biblioteke jer tako oštećeuješ druge.
šta ti fali vratiti kada pročitaš.

Lopovčino jedna. Dabogda te ukopali sa tim knjigama kol'ko sjutra i niko ti sem popa na sahranu ne došao. Stidi se siso lopovska!

ДА ЛИ ЈЕ СРАМОТА УКРАСИТИ КЊИГУ???

ДА ЛИ ЈЕ СРАМОТА УКРАСИТИ СВЕСКУ????

ДА ЛИ ЈЕ СРАМОТА УКРАСТИ ПИЧКУ??? ЉАХЕЉАХЕЉАХЕЉАХЕ!

ДА ЛИ ЈЕ СРАМОТА УКРАСИТИ ПИЧКУ???

Није срамота украсти, срамота је прочитати.

naravno da je sramota, najgori su mi oni što im je izgovor 'kme student sam nemam para kme'. idi zaradi pare, konobariši, peri ulice, kucaj seminarske za kintu, nisi retardiran. a pogotovo studenti književnosti ili filozofije il tako tih sranja kad ukradu knjigu a sutra kenjaju kako ne može da se živi od pisanja knjiga, pa ne može zbog takvih mazgi kao što si ti. idi radi i ne kenjaj i zapitaj se kako to da uvek imaš pare za pivo i duvanje

U stvarnom životu nisam nikad ništa zdipio, pa ni knjigu. U virtelnom životu, posjedujem impresivnu ličnu biblioteku, još iz vremena dok je radio baneprevoz.

nije sramota ukrasti, sramota je ukrasiti

al zanima me mozak i proslost coveka koji voli hladan krompir,skuplja nokte u tegli i krade knjige...otvaracu teme,otvori neku temu gde ces pisati o sebi,molim te

Hajd' da si kraduckao, pa da te razumemo - al' ti si krao!!1

Кафићи са књигама. У пар таквих у којима сам био је скоро па потпуни мрак... О каквом читању говоримо? Поготово сам стекао предрасуде после оног случаја са сечом књига, јер су полице биле плитке. Нисам крао, али не могу да тврдим да ми у неком кафићу неће полетети рука, ако будем видео нешто што ми се свиђа.

Nije sramota ukrasti, sramota je moći ukrasti a ne ukrasti.

ali lik krade jebene knjige

i skuplja nokte u tegli

Šta je sledeće, počećeš da kradeš eksere iz muzeja s kojima kače slike?

Odma da vam kažem da ako ste imalo vernici da postoji 8 božija zapovest koja glasi

Ne kradi ništa osim knjiga!