Prijava

da je godinu dana, pa i nekako, al 10 godina... nema teorije...

Најновији рачунар и влажне марамице!

Ma nema šanse! Kaže Lemaja godinu dana, ne bih mogla ni 3 meseca!

Већ сте се сложили да идете на 10 дина! Значи идете, нема ту 2 месеца 3 месеца!

Ma ne idem i tačka!

toliko bih jebao onu ribu da bi prestao da mi se dize, smor
mogu 2 ribe?

Интересантно. Видим да би неки од вас поцркали од глади...

Као прво, мора да се једе, изабрао бих кухињу са неограниченим намирницама да сам спремам, јер би ми уз есенцијалну потребу то представљало и један хоби у наредних 10 година, а и здраво је. А могао бих и да правим алкохол и дрогирам се ако бих желео. 6 поена.

Као друго, треба ти неко људско биће уз тебе иначе би полудео, а пази још можеш и да је јебеш! Па де то има! Ето и неке заједнице. Ал знају ови нису мутави, ску по је то. 18 поена.

Средства за хигијену, мислим да се то подразумева и не може без тога, поготово што вас је сад двоје. 3 поена

Доктор и лекови, насушна потреба, шта ако се разболим или направим дете за то време, мора неко то да негује. 2 поена

Ово све до сад је било неопходно, али за неки животињски живот, човеку треба више. Такође, човеку не треба 10 милиона евра, тако да узимам опцију од 35 поена и 5 милиона. До сад сам спрцао 29, дакле имам 6 на располагању за луксуз али морам пажљиво да бирам.

Ја бих још желео теретану, телевизор, фон и прозор али све то изађе на 46 бодова. Радионицом која кошта 6 бих могао да направим теретану временом и још неке ствари као хоби и изразим своју уметничку, духовну страну, али ништа не могу поред тога да имам. Теретана отпада, радићу калистенију (Кузмили мњах :**).

Фон је добар јер имаш контакт са спољним светом, чујеш се са фамилијом, добар је и интернет али кошта 16 поена, прц. На тевеу имаш све могуће канале и за забаву и за едукацију али немам 7 поена, тв одпада. Прозор са погледом на небо је вероватно веома битна ствар јер ти даје какав такав поглед на спољни свет а не само на суморне зидове.Камером бих забележио тих 10 година живота иначе не би остале нигде забележене. И ШТА САД, ЋОРСОКАК!

Мислим да је ово урађено да би се показало да је просечном човеку слобода најбитнија јер увек има могућност избора и потенцијал за све и да те ти милиони не вреде оволику жртву.

Ако би баш био у неком бедаку на преосталих 6 поена узео бих прозор, камеру и билијарски сто где бих јебо ту моју пичку (морала би да има 18 на старту јер ће за 10 имати 28, године мени нису проблем јер бих изашао са непуних 35 што се и даље сматра младалачким, ваљда, добом). После тога 5 милки, прави породицу, ако је већ не направим у подруму, и бизнис.

Та риба што ћеш да је поведеш сигурно ће пристати да ти џабе буде ту. Сигурно ће тражити пола пара. Осим ако је плавуша, онда може и да се заврши неки посао.
Ја бих Скарлет, сад сам звао да је питам, ал не јавља ми се на четворку...

osobu po izboru 18
mikrotalasnu 2
filmove i serije 4
krevet 3
alkohol 5
radio stanice 2
34 boda
kul, pet miliona

Cekaj, sta ce ti srectva za hijenu, kad imas lavabo i wc? imas namirnice i kuhinju, ergo imas nozeve, razne sastojke, mozes pravis hemiju. zato sam ja uzo bastu. sapunika, tebra, i bog da te vidi.

mada, ja sam musliman, a mi ne peremo bulju, to mi je olaksavajuca okolnost.

Не знам матори како бих направио сапун, пасту за зубе, шампон, јер до сад то нисам научио а тамо сигурно нећу јер нисам узео ништа за учење а и кошта само 3 бода, која не знам на шта бих бацио да нисам на ово.

ali bolje duzmes knjige onda, kau da po knjigama pisu ta govna i tako to.

ne znam, nisam cito, a u kuriru nema.

Књиге су 4 бода, хигијена 3, могу да одбијем билијар и ето, имам и за књиге. Ал много је то дркања лоло, мада опет као да бих имао шта да радим. Виш ти то...

20 пиштоља са по три метка, дваес
дроге, пет
теретана, пет
има да се напуцам

Ценим да бих без проблема издржао.

Библиотека 4 поена
Пљуге 4 поена
Тв 7 Поена
Микроталасна 2 поена
Филмови и серије 4 поена
Музика 4 поена

е сад, двоумио бих се између наркотика или пива, али контам да бих узео пиво,

тачно 35 поена, где се пријављује за ово?

Odabrao bi jedno 200-300 zena po izboru, da menjam (10 god dugacko) i sve ostalo. za pare na kraju me boli kurac, mozda bi i doplatio za ovaj odmor od 10 god, ako ce me non stop hrane i lece i jebu zene tamo.

posle kad izadjem, lepo ko mator covek, mogu se zamonasim i uzivam u prirodi sto mi je nedostajala prethodnih 10 god. eventualno da cuvam ovce, ribarim negde ili tako nesto.

levor sa jednim metkom da pucam sebi u glavu.

malo drugaciji pristup - umesto da se drkam 10 god za 10 mil sa kojima na kraju polu lud necu ni da znam sta da radim, odem lepo sovim bodovima u minus, znam nema pare na kraju, al bar imas total hedonizam 10 god, a uz to svasta da citas, gledas, radis, moz se usavrsis samo tako za 10 god, postanes filozof.