Prijava

naravno da se odabiraju i autori i defnicije, e sad u kom odnosu to ne znam.
znam da ja pojma nemam zasto su meni odabrane dve i zasto bas te dve.
ja bih sebi odabrao bar jedno 50, ili nijednu. ovako mi kriterijum nije jasan.

e da, i slazem se sa Kajtezom da je super bilo glasanje kad se citila tema.
tako nesto moze i sad da se napravi:
predlazemo sa odredjenim restrikcijama tipa koliko u kojem vremenskom roku
a onda jednom mesecno ili jednom u dve nedelje, glasamo i eto...
ima sta da se procita zanimljivo, a i ucestvuje ko hoce na redovnoj bazi u kreiranju odabranih

treba birat definicije autora koji se nisu logovali bar godinu dana. izbegla bi se svađa, čmarolizi, hejt, molebani, ortakluci, dodavanja lopte moderatoru na fudbalu itd, itd.. Materijala za to ima na tone.
a i koja je fora sa instant odabirima nije mi jasno, te mi se skoro nikad ne dopadnu, treba da odstoji to bar godnu dana.

Tema za predlaganje je upravo i trebalo da bude otključana kada se definicije otud potroše na glasanjima. Kad su krenula ona silna takmičenja, sa glasanjem je prestalo i toeto.
Dakle, gosn PPV da salomi bravu na temi.

Znači da ne dolazim godinu dana da bi mi odabrali nešto? Koliko si ti paglu. Pa ljude treba privući na sajt a ne da ih teraš.

Tema za predlaganje je upravo i trebalo da bude otključana kada se definicije otud potroše na glasanjima. Kad su krenula ona silna takmičenja, sa glasanjem je prestalo i toeto.

takoe, sad se secam
a onda su ovo smislili da bi se promovisali mladi autori
pa eto promovisali su se, sad mogu da vrate na prvobitan plan, i to je skroz ok.

Pazte, ovo nema veze sa temom, al evo juce mi Bruce komentariso defku sa takmicenja i ona je valjda u popularnim sad. Da se razumemo, govno je defka. Da se razumemo, nemam pojma sto je plusujete. Da se razumemo, mnogo je bolja ona iz drugog kruga, ali da se razumemo ona je mnogo slabije ocenjena.

Pa dal je realno da samo idete po komentarima i gledate dje mod dao plusa, pa da i vi date. Nije mi jasno, lebami.

treba svaka definicija koju neko napise da bude odabrana.one koje su na naslovnoj,te neka se zovu kurac i sranje.tako da ce svako imati odabranu definiciju posto od toga nekom zivot zavisi,a one druge ce biti na naslovnoj.

Znači da ne dolazim godinu dana da bi mi odabrali nešto? Koliko si ti paglu. Pa ljude treba privući na sajt a ne da ih teraš.

jedini način da se takvi likovi pileće inteligencije i pileće kategorije poput tebe povuku i oslobode mesto novim članovima. Da nisi hejtovao fakultete i da su te manje udarali u tikvu možda bi i bio u stanju da ukapiraš ironiju u mom postu i njegovu poentu. Nerviraš me.

Dela moderacija neka odluči može li ovo ili ne, da se ne zaguljujemo više.

seljacenje i ciganisanje u definicijama vise neko ikad i ne treba niko da vas cita osim jedni druge sto citate,ovde kreativnost prolazi,a jadni fazoni nikako
setite se to sledeci put kad budete plakali zbog toga sto vam niko ne cita defkice

Pored mogućnosti da se definicija oceni negativno ili pozitivno, a umesto omiljenovanja, trebalo bi uvesti dugmenca "za odabrane" i "za brisanje", a to posle neko ispregleda i to je to.

pa opet ce ista ekipa drkati jedni drugima...nema propalo je sve to odavno,uvek cigani nadju nacin za ciganisanje sta god da se uvede...pomirite se s tim da se sa bagrom ne moze i skoncentrisete se na prozivanje istih kako su jadni
realno
iako ih to nece spreciti jer su svesni te cinjenice,eto,net je,ne moze nista drugo

Truleks Krpa
treba birat definicije autora koji se nisu logovali bar godinu dana.

A ja da pišem za eksere, je li???
Sprdam se, ionako više i ne pišem, heheh, ali ću se jednako uvlačiti i šlihtati isto kao i da pišem, buahahahahah

pa opet ce ista ekipa drkati jedni drugima...

Pa nek drka, šta ima veze? Ali to još uvek ne znači da će ako nešto ima milion predloga za odabrane i biti odabrano i obrnuto.

Natnat, pokazalo se koliko je Kaizen dugmadi nauvodio: bar je bilo 50 predloga za dugmad a ja vidim istu dugmad kao i pre 3 godine. Vukajlijaši imaju neki fetiš na dugmad jebešmisve. ;-) Em bi to tek bilo ciganija, muljanje i javašluk, ovako transparentno, a i što sam rekao dvaput do sada, makar mogu čitati na temi predloge drugih ljudi. Ovo lako realozovati samo da se modulatori nakanu i kliknu nekoliko...pajsad, dugmadi.

Pa ne bi bilo transparentno, osim za moderatore.

pa nek drka,eto ja i jos mnogi(pretpostavljam da i oni iz tog razloga) vise ni ne citam definicije,a i kad se setim da procitam,sazalim

Prva defka u 2014.

nek nam je sa srecom

eto to je defka koja je nakupila zilion pluseva
realno,propalo je to odavno
forum gotivim,jer niko nema razloga da vara ni nista,svako pise iz zajebancije i zbog toga da napise nesto vrhunski,a definicije vise niko ne pise iz tih razloga,nego da pokupe pluseve i osecaju se bolje zbog toga,jer su balvani
ko ih jebe

Kako jeboga ti, zar nije transparentno kad se kače predlozi na temi? Ne razumem.

Em bi to tek bilo ciganija, muljanje i javašluk, ovako transparentno...

Nat, ovo "ovako transparentno" se odnosi na nastavak rečenice, tj. na deo o temi na forumu.