Prijava

Rade, aj nešto o fotoaparatima do 200 jura koji su dobri na tehnomaniji. Ako nećeš tutorijal, javi mi se u pvt makar da mi nešto objasniš :D

Jamajčanine, aj mi objasni svega ti kako moš tutorijal da odradiš o tome. Jedino neki rivju da uradiš o tome jebogati.

Jes to zajebano stvarno.. Npr. mislio sam da napiše šta je bitno pri izboru aparata, šta da se gleda najčešće kad se uzima i da kaže par komada na raspolaganju sa dobrom ponudom.

Јамајчанин
Rade, aj nešto o fotoaparatima do 200 jura koji su dobri na tehnomaniji. Ako nećeš tutorijal, javi mi se u pvt makar da mi nešto objasniš :D

Ne. Nisam zainteresovan. Prioritet su sada računari.

Ето ти, похлепни Џамајко, мош се сликаш сад.
Бадум-тшшш

Svaka cast samo mi nije jasno kako te ne mrzi. Jel mnogo 39000 za onu konfiguraciju sto si mi poslao, samo je hard od 500gb?to je bez monitora.

Dozvoli mi da pogledam i da kažem šta ne valja

Jebi se Rade lolololo
Aj barem mi u pvt objasni šta da gledam najviše pri kupovini :D

svi ti kompakti sto nadjes do 200 evra su relativno govno. Mislim, ima tu i boljih i gorih i za neke stvari su sasvim dovoljni, ali su uglavnom losi. Sto ne znaci da su oni skuplji nesto bolji. Nisu. Isti kurac, mali senzor, samo se bacaju zumom koji je iza 250mm neupotrebljiv i nekom stabilizacijom koja cak i nije toliko losa.
Bolje da uzmes neki polovan m43 (Panasonic ili Olympus PEN, ponajbolje Sony NEX, ali nema ga bas mnogo kod nas, pa ces to tesko naci za tu kintu).
Uglavnom, cak i u kit varijanti, oni ce sedam puta da operu ove kompakte. Sve. Do 500 jura, a ne 200. E sad ako si gadljiv na polovno, jebiga.

Ako si bas zapeo da uzimas novo, a i da bude kompakt, onda je sx100/110/120/... 160 najnoviji standardno dobar izbor. ili neki iz Panasonic-ove travel serije. Skoro je nebitno sta od toga uzmes, jer kao sto rekoh, dobijas vrlo slican kvalitet izlaznog fajla. Rasudi izmedju prenosivosti i cene. Ova gore opcija ti je za travel resenje, znaci da imas i raspon a i svetlo.
Ako ti ne treba toliki raspon, tj zoom, onda ganjaj neki ixus, sa svetlijim objektivom, f2.8 na sirem delu ili manje, ali manje za te pare nema. Bolje ce da se ponasa kada je manje svetla, da ne pisem zasto.

Druga stvar je ako te interesuje koliko hipsta filtera ima i taka govna. U tom slucaju odjebi.

Јебо мајку, враћам се ја лепо на моју Нокиу Ц3 са два мегапиксела.

Jamajčanine, od ovih na Tehnomaniji, uzmi ovaj Nikon:
http://www.tehnomanija.rs/fotoaparati/nikon-digitalni-fotoaparat-coolpix-s5200-crni.html
Imam ga skoro godinu dana i odličan je, preporučujem zbog fakat lahkog rukovanja, dovoljno opcija i cijene.

Kako jebeni gif da napravim?

A jes vala, samo sam lenčuga...

Današnji tutorijal kako popraviti džojstik za pes, pozabavićemo se sa kablom koji je u prekidu i pečurkicama za analog koje pucaju često.

http://www.comtradeshop.com/assets/img/products/large/image4dcce43e9a2cd.jpg

Do jaja ja sam dosad tri puta kupovo nov zbog jebene pečurke sad sam doduše uzo ovaj traje više od godinu dana
http://static.kupindoslike.com/Logitech-F510-gamepad-PC-kontroler-_slika_O_15973834.jpg

Dobija li se garancija?

Само купите јебени лоџитек трајаће 10 година ако треба.
Раде, дај неки траблшутинг на фору ''Зашто ми не раде звучници'' и могућа решења... често ми онако рандом цркне леви звучник па покушавам да поправим, а наравно немам појма.