Prijava

Bio je to mali neshvaceni smrdljivko, hteo je da se bavi umetnoscu ali je bio talentovan ko tri kurca vezana selotejpom, ni oni slikari homosi nisu hteli da se homoseksualisu sa njim, pokusao je da ode u Italiju i Holandiju, medjutim ni tamo ga niko nije hteo. Posle naglog uspona nastalog posto se priljucio toj-i-toj organizaciji, izgledalo je da je sve u redu, ali eto vidis...

http://2.bp.blogspot.com/-Ykky7YnJvN0/UosDGZHhYkI/AAAAAAAACck/uG_wkue-CZE/s1600/Adolf%2BHitler%2B-%2Bphoto.jpg

Inače dobar je vlasuljar, pustite čoveka, ja baš volim što se vratio. Što je Vendi za estradu to je on za sajt.

Каквих историјских извора? Мислим, постоји 612 "историјских извора" о рецимо битци на Косову, и многи су у тоталној супротности. Који ћемо изабрати? Онај који нам одговара? Који од њих је истинит? Јел Милош убио Мурата у шатору или на бојном пољу, да ли је Милош уопште постојао, да ли је или није Вук издао Лазара? Тачан одговор је под Ф

Daj mi neki, bilo kakav, jedan, mutan, kao nagoveštaj, istorijski izvor da je Rastko bio peder, pa da ozbiljno pričamo. Nemoj da pričaš svašta bez veze.

Da sam ja napisao onaj Vatrostalnov post o Savi, u najboljem slučaju bih iznedrio jedno 'lololo', znači, ni 'haha', nego samo jedan diskretan, samilosni lolok. Jebiga, nemam završene tri godine filozofskog fakulteta, tamo se ceo jedan semestar posvećuje utvrđivanju seksualnih sklonosti svetog Save, zato mene sad niko neće da shvati ozbiljno. Mada, dok god teče diskusija, apsolutno podržavam primanje na trol postove. #SamoKazem

Koja Savina ruka ostala cijela?

Daj mi neki, bilo kakav, jedan, mutan, kao nagoveštaj, istorijski izvor da je Rastko bio peder, pa da ozbiljno pričamo.

Тешко да постоји званичан историјски извор, ако изузмемо једну извесну контраверзну књигу о богумилима из, наводно, тог периода. Ако те занима о чему се ради могу ти послати у пвт.

То су само основане сумње, делићи слагалице, сложићеш се да је крајње дискутабилна одлука да напустиш своје владарско место над једним одређеним делом земље и у најбољим годинама одеш у намастир. Где женска нога НЕ СМЕ да крочи. О тој наводној мисији и да је тамо послат са разлогом сам већ посао, нема потребе да се понављам.

Тешко се може водити озбиљна полемика када је ова тема у питању, видиш да велики број људи одма падне у ватру, може свашта да се издешава..

То су само основане сумње, делићи слагалице, сложићеш се да је крајње дискутабилна одлука да напустиш своје владарско место над једним одређеним делом земље и у најбољим годинама одеш у намастир. Где женска нога НЕ СМЕ да крочи.

Neosnovana sumnja, nedostatak dokaza, glupa pretpostavka. Mudar gej vladar koristi svoje vladarske moći i uživa neometano u svojem homoseksualizmu, a ne ide u manastir kao poslušno đače da ga čereče bradati monasi koji se ne peru. Već bi tu bili namirisani paževi, sluge, dečaci da mu titraju jajca (ako je aktivan), ili vojničine, konjušari da ga žestoko nabijaju (ako je pasivan). I neka tu šeta ženska noga koliko hoće, šta ima veze. Tako radi mudar gej vladar. Razmisli. Koliko je bilo gej i bi vladara u istoriji?

А она стара народна:
Ми имамо светог саву ви имате светог дују
свети сава светог дују активно-хомосексуално пенетрирао у анус (буљу)??

А ТО НИШТА? НЕЋЕТЕ САКРИТИ ИСТИНУ ОД ЛИБЕРАЛНЕ ЛЕВИЦЕ И МАЈКИ СРЕБРЕНИЦЕ!

po tome svaka ta lobanja koja se zamonasi je pedercina jer ide tamo gde zenska noga ne kroci

Ja da sam neki gej vladar, a ne mora ni gej, nego samo perverzan kakvog me Bog presvetli sočinio, sogradio bih zamak negde u planinama gde nema nigde nikoga, i niko ne može da pristupi, na visokoj steni. Tamo bih radio nešto kao oni de Sadovi likovi iz 120 dana Sodome. Interesantno je zamišljati šta se dešava u umu žrtve koja zna da može da vrišti i viče koliko hoće, a da to niko ko bi prstom mrdnuo neće čuti.

A ne da odem u manastir.

Еее али није свака лобања била краљев син. Нису ни данас сви педери, ал ето има их на гомиле. Могао је да има

Već bi tu bili namirisani paževi, sluge, dečaci da mu titraju jajca (ako je aktivan), ili vojničine, konjušari da ga žestoko nabijaju (ako je pasivan)

али је одбио лоло

Валде слажем се у свему осим,

uživa neometano u svojem homoseksualizmu

Нисам сигуран колико би у 13-ом веку на српском двору тако нешто било толерисано. Можда на неком двору на западу, мада и то..

Како год, или ће бранислав то свима разјаснити или никада нећемо сазнати праву истину.

Ми имамо светог саву ви имате светог дују
свети сава светог дују активно-хомосексуално пенетрирао у анус (буљу)??

Mslim da smo na drugoj temi utvrdili da su furundzije veći pederi znači da je duja veći peder!

Нисам сигуран колико би у 13-ом веку на српском двору тако нешто било толерисано.

Nisam ni ja siguran kako bi prošla bradata njuška za koju je veliki župan načuo da mu je deflorisala sina. Špijuni su i tada bili posvuda. Ajd sad reci, da li bi smeo da trpaš recimo Putinovu četrnaestogodišnju ćerku? Da dođe i da ti se ponudi na poslužavniku, krasavica ruskaja, maljenjkaja žemčužka, prekrasnaja, a? Ja ne bih.

Da dođe i da ti se ponudi na poslužavniku, krasavica ruskaja, maljenjkaja žemčužka, prekrasnaja, a? Ja ne bih.

A jel bi vučićevu :)

A jel bi vučićevu :)

Pa hteo sam to da napišem umesto Putinovu, ali predomislio sam se u poslednjem trenutku, ne znam zašto. Verovatno jer ne znam da li ima ćerku. A i tu postoji velika opasnost, verovatno ne da budeš ubijen, ali bar da ti bude salomljena većina kostiju u telu. Dok za Putinovu, skoro je izvesno da se ne bi izvukao.

женска нога не сме да крочи јер нарушава мир искушеника, монашки целибат, шта ће му жена човече, јел могуће да ти то не можеш да разумеш него инсистираш да су сви ту хомосексуалци. и јесте намењена црквена каријера, а друга ствар, не би он осто ни на каквом двору него би пошто је млађи син добио неку жупу на управу, у неком мот енд бејли замкићу, и после свега имао много мању моћ и лошију позицију од архиепископа. сад само зато што постоји мала могућност за невероватну теорију завере поткрепљену са нула извора ви сад сте сигруни да је баш то тачно. то што сте ви неверници не значи да је свако, посебно не у 12. веку. већ сам написао да ни то не узимате у обзир, доживљај религије и бога оновременог човека нема везе с овим данас. тад су бре гомиле и гомиле људи биле заинтересоване за црквену каријеру или монашки живот, и било је процентуално неупоредиво више свештеника и монаха него данас, то је у очима средњевековног човека ем сигруно искупљење, ем служба богу, ем миран живот, можда неће свако да влада и да се коље око престола.

E, a 'el znate da kad se "Himna Sv.Savi" svira unazad, ispadne himna Nemačke??

Znam da si muzičar, zezaš se ili ozbiljno? Da se ne mučim da obrćem.