Prijava

Jok, bre, samo da napravim jedan ugodni intermeco u vašoj raspravi...Ali, ima raznih stvari, mogu da ti bacim na PVT ak' te nekada bude interesovalo...:)

http://www.youtube.com/watch?v=w-1LWEQI238

Prof može da ti odsvira štagod, samo digne palicu i mahne :)

Jok, bre, samo da napravim jedan ugodni intermeco u vašoj raspravi...Ali, ima raznih stvari, mogu da ti bacim na PVT ak' te nekada bude interesovalo...:)

A ja uzeo da obrćem, zeznuo si me... Daj na PVT, ako je nešto kao ovo
https://www.youtube.com/watch?v=YXahWX1ld4M

Sende sutra, matori....:)

Владе, Растко није имао 14 љета кад је отишао на гору. И отишао је добровољно.
Не знам како си то успео да упоредиш. Сумњам да би Путинова шћер шћела добровољно да има сношај са мном (још мање ја са њом) без обзира што сам отелотворење Кристијана Бејла.

Свиђа ми се у ком смеру иде дискусија.

Владе, Растко није имао 14 љета кад је отишао на гору.

Svejedno, imao je nekih 17, a za takvo muželoštvo bi monahu kad bi župan saznao prvo letela brada, pa bi ga onda očuljili, odsekli nos, a onda bi ga zalili ključalim olovom, ili srebrom, ako je neki viši po činu. A Rastku verovatno par popravnih ćuški.

Ја бих изјебо и једну и другу ћерку о којима говорите па нек ме черече после ако хоће.

Под условом да имају ћерке и да су пунолетене.

Сада ћу изнети неку чињеницу али са резервом јер нисам сигуран да ме сећање поводом овога добро служи али: мислим да је црквена каријера намењена средњем сину а да је мали Растко добровољно отишао у манастир што због своје жеље што да спаси брата јер њега то није занимало. И кришом од оца је отишао чини ми се...

Мада, ако је он то желео, свесно, ко је отац да стаје на пут његовој срећи?

Добро то него ајд сад нешто мало озбиљније, шта рећи о оној фратарској фризури на иконама, то ми није јасно а скоро сам приметио? Не свиђају ми се те нелогичности..

Остало је ненормално коментарисати, да је био педер неко би то већ сазнао а приче по народу би од њега направиле Маркиза де Сада а не свеца...не би та прича чекала власуљара да је на вукајлији премијерно представи широким народним масама.

Добро то него ајд сад нешто мало озбиљније, шта рећи о оној фратарској фризури на иконама, то ми није јасно а скоро сам приметио? Не свиђају ми се те нелогичности..

Nemam pojma, evo šta neki kažu.
http://www.istorijskabiblioteka.com/art2:tonzura-svetog-save
http://sh.wikipedia.org/wiki/Tonzura

Занимљиво.

Видиш да је била фора да свако свештено лице носи ово још из античког доба. Мада је могуће и да су рандом сликари по дифолту сликали са фризуром, прилично сам сигуран да им Св Сава није позирао док сликају...

Ali, ako spojimo nekoliko činjenica, insinuacija i razumnih pretpostavki, možda je latentan i Brana, i sad nam ovo piše iz manastira, trolujući nas? Ova slika bi na neki način ilustrovala to, ne uzmite je zdravo za gotovo, samo razmislite... Istina je tamo negde, i nikad nije jedna istina, već je mnogo istina.
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/707/ib3a.jpg

zar jos ima ljudi koji se loze na hriscanstvo i te meinstrim religije. moz mislit, sveti sava.

Indikativna epizoda iz ćivota Rastka je i kako su on i Stevan odradili Vukana, ne kažem da su se futili u dupe, ali možda je recimo Stevan imao više razumevanja za Rastkov homoseksualizam.

Sjebali su najstarijeg brata koji je hteo da raskrinka celu tu pedersku kliku

па валсинарб је исфрустрирани асоцијални малоумник. па њему импонује, он се храни тиме што се некаква њушка прими на његов пост, јер му је интернет расправа смисао живота. он за 22 године свог бедног постојања није имао рибу, и осетио влажну вагину под својим прстима. он моли да га неко позове у парк да блеје. ЛИЧНО ВИДЕО НА ЊЕГОВОМ АСКУ.

valsirabe bio bi dobar reziser hriscanskih gej pornica